Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DM ler çok güçlü evet. Zaten yanlarına yaklaştırmıyorlar bile, skill vuramıyorsun, stun luyor. Gel kes beni diye bekliyorsun.
  • ya ben guild kurdum da nası simge koycam guildime we nasıl join yapcam ha bide PvP nasıl yapılıyor
  • BU NEDIR YA! NE BICIM BIR OYUNDUR ! Clienti 1GB indirdik 5 saatte.4 saattir launcherla patch yapıyorum %95 e gelmisim downloadda galiba bi sorun oldu kapatip tekrara acayım dedim tekrar %0 dan baslıyor ya.Boyle birşey varmı yaaaaaaaaa.KRİZ geçiriyordum nerdeyse ya !! Küfür etmemek icin zor tutuyorum.Icımden zaten sulale ana baci herşeylerine girdim.Bu oyunu oynayan varmı patchleri 4894949849 saat mi sürdü ?

her açtıgımda %0 dan başlıyo ya!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarus -- 3 Kasım 2006; 17:24:52 >
  • Aynen 3 saattir patch yapıyo hala &57 fitil oldum ya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bufferking

hayla senden özür dilemekteyim bufferking cok pardon ön yargım işte
  • bu oyunda ırkların statları değişikmiş asura int deva str gaia vitality miş bu statlar "str int vit" ne işe yarar yani str yakın dövüşçünün attackımı yoksa hepsinde işe yarıyan bi özellikmi?
  • arkadaşlar oyunu indiriyorum ama boyutu biraz fazla geldi flashget ile kaç saatte incek bakalım :D

çekik not : Ah şimid capon olmak vardı bitmişti bile 1gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imPsYcHo -- 15 Kasım 2006; 5:08:56 >
  • bende girdim oyuna pvp serverındayımda tam hala anlamadım oyunu lvl 5 oldum nerde lvl kasacam şimdi?
  • Edit: Tamam sorunu hallettim. Sizden isteğim biraz pet konularında yardımcıı olurmusunuz. cardlar nerdedir, nasıl açılır nasıl saldırılır, nasıl kullanılır vs vs. şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maaday Kara -- 24 Kasım 2006; 1:18:38 >
  • ya ben şimdi nereden üye olacam
  • tmm beyler buyldum
  • ya üye olurken billing adress yazıyo oraya ne yazacam üye olmuş biri lütfen yardım etsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turk_Magician

bu oyunda ırkların statları değişikmiş asura int deva str gaia vitality miş bu statlar "str int vit" ne işe yarar yani str yakın dövüşçünün attackımı yoksa hepsinde işe yarıyan bi özellikmi?

rpg oyunlarında genelde bunlar aynıdır.
    Str(Strength): Kelime anlamı güç demektir genelde fiziksel atak(p atk) ve fiziksel defans (p def) arttırır.
    Int(Intelligence): Türkçesi akıl demektir. Bu da zihinsel atak(m atk) ve zihinsel defansı(m def) ilglilendirir.( büyü saldırısı ve savunması)
    Vit(Vitality): Emin değilim hp olması lazım rpglerde genelde hp con(constitution) olarak geçer ama vitality olarak geçtiği rpg ler de war. Herneyse eğer kasıt oysa hp (health point) yada can ne dersen onu arttırır.
  • Senaryoyla ilgili de biraz konuşalım isterseniz:
    Dünya iki element arasında tutuluyordu ve bu elementlere etki eden iki tanrı diğerlerindendaha güvenilirdi. İnsanlar kendi ırklarını geliştirmekte yeterli değildiler ve onlara yardımcı olmaları için Deva ve Asura halkı gönderildi. Deva Aydınlığı, Asura ise karanlığı simgeliyordu.
    Yıllar sonra insanlar ve gaia ırkı kendi düzenlerini nihayet oturttular.
    Fakat bir süre sonra witch(büyücü) diye biri ortaya çıktığında gaia ırkının düzeni bozuldu. Büyücü doğrularını(yada doğru olduğunu söylediği yalanları) çığırdı. Gaia halkı onu dinlemeliydi. Halkın büyük bir kısmı onu dinledi ve gaia halkı bir kaosa sürüklendi. Büyücü çok güçlüydü. Dolayısıyla Gaia, Asura, ve Deva onunla savaşmak için güçlerini birleştirdi. Ve nihayet büyücü yakalandı ve diri diri yakıldı.
    Yine uzun yıllar sonra....
    Büyücünün sözlerini takip edenlerin çoğaldığına dair bir kuşku yayılmaya başladı. Gaia halkının bir kısmı olasılıkları düşünmeye başladı. "Ya büyücü haklıysa..."

• Mrb ben oyunu indirdim update ediyorum.

ben online oyunlarda daha cok okcuları seviyorum. ama her serverde aynı fegil tabi buyucu ile baslarda kolay aksarım sanırım ama okcu olmak istiyorum hangi karkater okcu ?
  • beyler iyiki yardım istedim öküz kadar site4de yardım meden yok ya oyuna üye olanlara sölüyorum üye olurken billing adress diye oraya ne yazılacak??????lütfen yardım edin ya kafayı yiyicem
  • ben üye olurken oyle bisis olmadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 37yigit37

beyler iyiki yardım istedim öküz kadar site4de yardım meden yok ya oyuna üye olanlara sölüyorum üye olurken billing adress diye oraya ne yazılacak??????lütfen yardım edin ya kafayı yiyicem

kardeş dediğin yerin başında optional yazıyo. oraları doldurmasanda olur yani. hiç bişiye dokunma orda. yanlarında yıldız (*) işareti bulunanları doldurman yeterli

• saolasın thoth kardeş allah razı olsun valla çok makbule geçti
  • Beyler Soyle Daha iyi bir acıklama yapsanız yanı enazından hangi lvlleri nerlerde kastıgınızı felan...
    acayip iyi olurdu hani
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.