Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyuna yeni başladım şu çift silah olayı suikastçının 20 levelinde galiba ha?
  • Paylaşım için teşekkürler Rappelz eski bir oyun fakat şu an her yerde reklamı dönüyor neden ? yenilendi mi?
  • bende suan baslamayi dusunuyorum oyuna ama bana msnden yardımcı olurmusunuz cemalg1996@hotmail.com
  • Bende başlayım mı ki
  • merhaba arkadaşlar bende rappelz türkiye serverinda oyuna yeni başladım sayılır. 1 yada 1.5 haftadır oynuyorum bir kaç sorum olucak

54 lwl büyücüyüm 35 ssev im ssevi 50 yapıp skillerimide fulledikden sonra sınıf degiştirmeyi düşünüyorum bu gerçekden gereklimidir? ssev 40 da yapsam ne gibi sorunları olur?
    büyücü oldugum için +10 65 lwl kırmızı peri aldımm ancak onun elbise ve silahının ne olması gerektiğine karar veremedim elbise yerine kalkanmı taksam diye düşünüyorum
    birde bir sorum daha var büyücülerin taşları hangileridir zekilik, bilgelik, beceri, çevik vs. vs.
  • Arkadaşlar bir pc oyun dergisinin Online Oyunlar ekinde bu oyunla ilgili bir özel hediye kodu çıktı. Ben bu oyunu oynamadığım için paylaşmak istedim. Bu kodla beraber şeytan kanatları yada siyah lydyan alabilirmişsiniz. İlk pm atan kişiye bu kodu verebilirim.

İyi Forumlar.
  • Rappelz hakkında eski bilgierinizi tazeleyim dedim
    Oyunu ilk çıktığından beri oynarım primium üyelik yada dc ve lag sorunu hemen hemen hiç yopktur bug derseniz nerdeyse bulmanız imkansız.

Oyunda 3 farklı ırk vardır ve herk ırkta benzer sınıflar olsada kendilerine özel farklılıkları bulunmakta.
    Size PVP ve PVM PVE sisteminde farklı serverlar sunuluyor.Normal serverlarda ölünce item düşme ihtimali yoktur.Oyun içerisinde herhangibi bir yerde (şehirler hariç) Pk yani diğer playerları öldürme şansınız var.Ama eğer pvp server değilse ve öldürdüğünüz kişi sizden düşük lvl ise oyunda sizin atak ve defansınızı düşüren ve isminizi kırmızı yapan bir ceza alıyorsunuz bu belirli bir para karşılığında zamanla yada canavar keserek düzeliyor.Oyunda size yardımcı olan petler hem sizinle beraver savaşlarınıza katılır hemde eğer sizden yüksek lvl ise kolayca lvl atlamanıza yardımcı olur.LVL ve JOB lvl sistemi en iyisidir.Dungeonm partilerine girerek kısa zamanda jp lvl ve lvl konusunda max olabilirsiniz.10 gün gibi bir sürede ki tecrube sahibi iseniz 100 lvl oolunabilir.Görev sistemi çok güzel aldığınız ana ve yan görevler var bazıları sıkıcı olsada bazıları 10 15 lvl atlamanızı ve oldukça değerli pet ve itemler almanızı sağlıyor.Max lvl son olarak 170 lvl yapıldıysada 120 üstünde oyuncu sayısı pek fazla değildir.Benim bildiğim 168 lvl en yüksek.Knight online silkroad gibi oyunlardaki hata ve dengesizliklere raslşayamayacağınız bir oyun oyuncularının yüzde 99 unu yabancıların oluşturduğu bir serverda oynamaktayım.Priest asasian ve kahuna kılasında çarlarım var ve kesinlikle şimdiye kadar oynadığım hem grafik hem eğlence hemde maliyet açısından en iyi oyun.Oyunda kredi kartı ile alabileceğini<z eşyaları oyun içerisinde oyun parası ile almanız mümkün.Hemde oldukça kolay bir şekilde.Pazar alanları ve online olmasanız bile alış satış yapmanızı sağlayan bid listeleri ile hemen her önemli bayram ve günlerde yapılan eventları ile arada eklenen yeni silah zırh giysi item ve petler ile binek hayvanları ile mükemmel bir oyun.
    LVL olarak 165 lvl priest 152 lvl asasian ve 94 lvl priest 91 lvl kahuna ile oynuyorum.Aynı serverda aynı hesap üzerinde birden fazla çar sahibi olmak mümkün böylece oyun içerisinde oldukça karlı olabiliyorsunuz.

• rappelz hakkında sorularınız varsa cevaplayabilirim birde job lvl olarak 100 lvl civarında olduğunuzda hepsi otamatikman fullenmiş oluyor.Pet kasarken sizin lvlınızdan yüksek petiniz varsa lvl artmaz ama sizden düşükse yada aynı lvlda petiniz varsa genelde 1 lvl gerinizden geliyor ayrıca son yamalarla istediğiniz her yerde şehir ve dungeonlar hariç caza almadan duello yapabilirsiniz ve bu sırada dışarıdan mudahele olursa duello otamatikman bitiyor.
  • arkadaslar 125lv char ım var usa serverinda lydyan da tabi esski ismi simdikisinin ismi aklimda deil 120+ rp var +10 r6 asa yer toplayici ...vs aklindakiler bunlar tr server a gecmek istiiyorum aslinda serafinde basladim ama cok agir oluyo yukselmek ....pet vs ruhlarin efendisi chari degisebiliirim mail yada msn den ulasin herkeze iyigunler saygilar Stillaa@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.