Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sende mi o saatte uyumuyordum yeni cikmiştim ya ama bugun ben devam edecem bi ara geirim suan birazcik işlerim var
  • ya bu oyunda sorunlari bitmiyor ya yok update yapmıyorum sımdı de 10 dk bi beni dc ediyor ya gm emaıl mı atsak acaba
  • Merhaba, oyunda iki dakika da bir dc yiyorum. Sizde de böyle bir durum var mı?
    İyi oyunlar.
  • evet ya bende oluyor ya cok gıcık oldum ya sınır bozuyor sıktı oyun benı ya sorunlar bıtmıyor hıc ya
  • oh be sonunda skill point bırtırdım job lvl 20 yaptım elime cift aldim super oldu ama bı stiders gorunmezlik yok mu ya varsa kac lvlde acıyorum cift eliiyde manyak vuruyorla ya :D butun forum benım yazım kapladım kımsecıkler kalmadımı
  • arkadas larbenimde oyunla alakalı bi iki sorum olacak
    1. si petimizin adını nasıl değiştiriyoruuz benım petin adı lemet temel in tersi :P
    2.si tek basıma kasarken canım sıkıldı az pk yapam dedim bi kaç ezikği kestim ama bu seferde ismim kırmızı kaldı pk mod kapalı oldugu halde hala millet bana atack yapabılıyo 35 lvl im daha onceden hayırsever bi eleman turk olmadıgı halde bana yardım etmıstı bi yere pot bagıslıyoz ama potun adını bılmıyom ne oldugunu unuttum :S yardım edersenız sevinirim cevap acil olursaiyi olur
    3. sü elbisem i +5 yaparken yandı bununla ilgili machanttan 100 klık item aldım combiine ettmeye calıstım ama bi sonuc yok =?acaba bi item daha mı istiyo ?
    formun baska yerinede yazmıstım ama cevap gelmedi:) acil oldugu için burayada yazdım
  • 1. cevap petin adi değiştıremiyorsun gerisini bilmiyorum sen bence oyunda kotu ve ıyı modu var sen kotu mod oldun herhalde pk le ondan olabılır tahmını
  • petin adını değiştirmeyi ogrendim sc si var ko daki gibi once o scyi basıyon galiba kırmızılığın gecmesi için biraz yaratık kesmem lazım ama daha once bi yere pot bagıslyınca geçmişti :S neyse bilen varsa yazssın
  • arkadaşlar benim de bi sorum olcak
    hayvanı yakaladım ama yanıma getiremiyom bi skill var hayvanı yanına çağırmak için galiba ama yapamıyom
    bana yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: steamboy

arkadaşlar benim de bi sorum olcak
    hayvanı yakaladım ama yanıma getiremiyom bi skill var hayvanı yanına çağırmak için galiba ama yapamıyom
    bana yardım edin

recall creature ile summon creature skillerini kullanıcaksın...

benim rehbere bi bak herşeyi öğrenirsin

http://forum.donanimhaber.com/m_19818510/mpage_1/key_/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

Orjinalden alıntı: sawada

arkadas larbenimde oyunla alakalı bi iki sorum olacak
    1. si petimizin adını nasıl değiştiriyoruuz benım petin adı lemet temel in tersi :P
    2.si tek basıma kasarken canım sıkıldı az pk yapam dedim bi kaç ezikği kestim ama bu seferde ismim kırmızı kaldı pk mod kapalı oldugu halde hala millet bana atack yapabılıyo 35 lvl im daha onceden hayırsever bi eleman turk olmadıgı halde bana yardım etmıstı bi yere pot bagıslıyoz ama potun adını bılmıyom ne oldugunu unuttum :S yardım edersenız sevinirim cevap acil olursaiyi olur
    3. sü elbisem i +5 yaparken yandı bununla ilgili machanttan 100 klık item aldım combiine ettmeye calıstım ama bi sonuc yok =?acaba bi item daha mı istiyo ?

1-cnc alıcaksın yane creature name changer fiyatı 1.5m la 4m arası değişio duruma gore...
    2-wraith yemissin sunağın ismini hatırlamıyorumda horizen dekinin yerini sölim oralardasındır zaten adventurer npc ye gelmeden bi taş görüceksin ona tıkla bağışını yap...
    3-+5 yaparken yanmışsa ya e-repair kullanıcaksın bu kırılan item ı düzeltmeye yarar fiyatı 8m ile 11m arası değişir yada clear bi item barken ilk olarak e-protect kullanın + basma olasılığınız item kırılana kadar %30 daha fazla olur...
    senin merchanttan aldığın ya toolbox tır oda kırılan itemdan cube leri geri çıkarmaya yarar yada chalk restoration dır oda neck lere + basarken kullanılır...

yenilere tavsiyem r4 olana kadar +4 ün üzerinde up basmayın ve hiç bir şekilde e-protect / e-repair gibi cash item kullanmayın boşuna yapılacak masraftır bunlar bütün olay zaten r4 ten sonra başlar sizin amacınız r4 e kadar sermaye yapmak olmalı çünkü çok ihtiyacınız olucak...

assas yapma diyenlerin sebebi e3 devrinde assas ların tartışılmaz bi üstünlüğü vardı kabul ama artık assas lar genel anlamda hem çok masraflı char oldular hemde e4 ten sonra gelen class dengeleme işlemleri soldier in daha güçlü bi char haline getirdi...

ya ne güzel ben rehber yapmıştım millet gitti buna saplandı ne iş anlamadım herşeyide ayrıntılarıyla anlatmıştım halbuki neyse...

cevap vermişim dimi neden aynı soruları sorup duruosunki????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 8 Eylül 2008; 12:30:40 >

• bir guilde girdim çıkamıyorum
    Guildden nasıl çıkılıo bilen biri söylerse sevinirim
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

bir guilde girdim çıkamıyorum
    saygılar

/gleave bu şekilde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

bir guilde girdim çıkamıyorum
    saygılar

/gleave bu şekilde...

teşekkürler
    saygılar
  • oyuna kayıt olamıyorumhttp://img209.imageshack.us/my.php?image=adszoh4.png
    resimdeki boyalı yerin için de last name is not a valid name yazıyor sorun ne olabilir
  • [img=http://img18.imageshack.us/img18/5972/adsztaj.jpg]

beyler napıcam manuel update ettim ama böyle durup durup "Time Out" Yazısı çıkıyor :S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak476 -- 22 Mart 2009; 19:47:27 >
  • beyler tortusta oynayan varsa pt yapalım bu arada turk clanı var mı tortusta?
  • Vallaha oyun güzel daha öncede birkaç bişey yazmıştım oyun hakkında ama uzun zaman önceydi :)..
    Oyun 30 yaş ve üzeri oyuncular ve bayan oyuncuların daha çok ilgisini çekiyor.
    Niye diye soracaksınız. Genelde pVp yok benim en son bıraktığım dönemde. Donete olduğundan parası çok olan iyi iteme sahip oluyor (:..
    Ama yinede oynanması gereken bir oyun.
    Birde arkadaş grubunuz varsa skype yapıp muhabbet ede ede oyunu oynayabilirsiniz :)
  • Tanda server'ında 117 lvl Battle Summoner'ım var, anlaşılacağı üzere uzun süredir oynuyorum :D

Bütün mmorg'lar server sahibine para kazandırmak için yapılmıştır zaten. Bu oyunda ilk ve orta lvl seviyelerinde herhangi bir harcama yapmanıza gerek kalmıyor, zaman ayırıp biraz ticaret ile uğraştığınızda bir sonraki seviyenin itemlerini rahatlıkla alabiliyorsunuz, 100+ olana kadar gerçekte çok +'lı itemlere sahip olmanız da gerekmiyor, hatta aslında bu tip itemlere hiç sahip olmasanız da olur. burada asıl olay 120+ seviyesinde gerçekleşiyor çünkü R5 (100+) bir sum armor 6-8m arasıyken R6 (120+) armor 850m civarında gezebiliyor. R6 itemler için drop rate oldukça düşük, eğer şansınız bolsa zengin, bedevi iseniz perisan olursunuz :D

Oyunun pvp kısmı pek zevkli değil, fakat dungeon siege'ler zevkli.

Tanda'daki duşuk lvl arkadaşlara yapamadıkları görevlerde yardımcı olurum fakat o anda bir party'deysem o party'nin bitmesini beklemek zorundalar. çünkü party'de mutlaka birileri ss basmıştır ve ss süresi bitmeden party'den ayrılana iyi gözle bakılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabani -- 26 Mart 2009; 13:08:08 >

• Oynayan var mı=?
  • navislamia görevinde 6. pendant ın yerini bulamıyorum off (gemi görevi)
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.