Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rehberi bi okumayı dene yardımcı olacaktır.
  • ben aranıza katıldım bahamut serverındayım... nickim Balkabaa yardımcı olursanız sevınırım
  • balkabaa bahamut serverda justheaven guildini bul onlar sana yardım eder.
  • nerde bulabılcemı bılsem bıde okadar dolastım rastlamadım..butun topigi dolastım fakat hıc bırıne ulasamadım oyunda..epic5 dımı herkes suan ?
  • Arkadaşlar ben oyuna yeni basladım lvl 20 oldum ama hala dirl + kalkan kullanıyorum :S Neden Dual dirk yada sword elime alamıyorum biri açıklayabilirmi?
  • ya yalan mı soyledınız ne sabahdan berı bağırım generalda turk yokmu yokmu diye kimse cevap vermiyor ya bisey soracam soramiyorum ben stider oldum ama cıft el takamıyorum nedense ya ya bı el atin oyunda shbet edecek kişi istiyorum yalancılarlada fazla anlasamıyorum zaten oyundaki nick TAMIK ekleyin lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAMIK -- 27 Ağustos 2008; 17:21:16 >
  • tamık arkadasım sanırım belırlı bı lvlden sonra 2. bi silah alabılıosun oyunda..bende oyunda sımdıye kadar 1 tane turk gorebıldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxNosferatuxx

tamık arkadasım sanırım belırlı bı lvlden sonra 2. bi silah alabılıosun oyunda..bende oyunda sımdıye kadar 1 tane turk gorebıldım

Su belirli lvl konusunu biraz açarmısın duble dirk yada sword kullanabilmemiz için kaç lvl olmalıyız ?
  • bende dun basladım baska bı topicte okumustum sanırım 30du..ama yınede arastır yanlıs bılgılendırmıs olmiim..hangı serverdasın ?
  • Ben örendim kardeş ilgilendiğin için saol! Jlvl 20 olduğunda dual sword expert die bi skilli açtığımızda dual dirk ve sword kullanabiliyoruz.
  • hyrlı ugurlu olsun diim ozaman
  • strider olmayın, ne olursanız olun strider olmayn hatta assassin hiç olmayın ulan oyundan soğuttu beni assassin. herşeyi çok pahallı. silahları pahallı kartları pahallı , armoru pahallı, deli ediyo adamı. dogru du<zgun skll yok, adam gibi defans yok, atak desen ne iyi ne kotu ne oldugu belirsiz, crit desen nerdeyse hiç yok. assassin olmayın derim. lvl 75 sin olarak tavsiye etmiyorum.
  • ya ben ben crıct vuruyorum 15 lvl ama manyak bı sey olacak ya assısın bıde bı turk bulsam daha ıyı olacak oyunda canım sıkıl yabancılardan ya ben bahamut serverdayım inşallah doğru yazmısındır ısmı oyunda ismim TAMIK EKLER SENİNİZ SEVİNIRIM
  • tamık ben oyunu bırakmaya cok yaklaşmış bir oyuncuyum. Bahamut serverında JustHeaven guildinden birilerini bul onlar sana yardım eder bütün guild türk.
  • ya oyle diyorsunda nerden bulacam kı adamlari ya generaldan bağrıyorum yıne cevap yok onalar asura katana gelmezler ki
  • horizren de takıl genelde butun oyuncular orda olur. M1-M2 de de rastlarsın ne bilim.
  • bi tane buldum ama cevap vermedi nedense afkdeydi herhalde inşallah yardım ederler
  • 20 falanım bende tamık..oyunda rastlassak beraber kasarız..yuksek lvllıler dungeon kovaladıklarından ıplemıolar
  • evet ya cok ıyı olur bende 22 oluacam q yapiyorum paso ya sıkıldım bıraz qlardan
  • oyundamısın ?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.