Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende bu oyunu indiriyorum sizce ne olmalıyım?garfikleri beni gerekden etkiledi tabi 1gb küsürlük clienten kötü grafk beklenemez heralde:D
  • beyler bu oyunu gece indirdim. yaklaşık 7 8 satte indi. sabah 7 den beri tam 2.5 saattir update yapıyo ve halen %75 de neymiş bu yaw.
    Kafayı yedim burda yaw offff...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastx

beyler bu oyunu gece indirdim. yaklaşık 7 8 satte indi. sabah 7 den beri tam 2.5 saattir update yapıyo ve halen %75 de neymiş bu yaw.
    Kafayı yedim burda yaw offff...

aynı sorun bende de olmuştu..her bağlantı kopup geldiğinde ya da IP değiştiğinde server ile olan bağlantısını kaybediyor ve yeniden başlatmak zorunda kalıyorsun..devam etme olmadığı için 0 dan başlıyor..ben biraz azmedip indirdim..olan kotaya oldu ama pişman değilim çünkü oyundan aldığım zevk tartışılmaz.. :)
  • ya konuyu okudum oyun yavaş falan demişler ben nefret ederim öle yavaş olursa yaw sende bu sorun var mı?? ya da engellemek için ne yapmalı???
  • Bir de arkadaşlar yeni char açan var mı aranızda ben Tortusa giriyim diyorum. Yeni char açan varsa hem beraber oynarız zevkli olur hem de bana biraz oyunu öğretir hem de hızlı kasarız. Tabi party bu oyunda olumlu sonuçlar doğuruyorsa şu anda bilmiyorum.
  • Ayrıca 1 konuda daha yardımıza ihtiyacımız var yeni başlayan arkadaşlar için.
    Seçtiğiniz charların classları mutlaka farklıdır.
    Sizin classlarınızın sevdiğiniz ya da sevmediğiniz özelliklerini yazarsanız herkes için çok iyi olur.
    Daha çabuk karar verir ve daha zevkle oynarız.
  • ya beyler bende oyunu ındırdım kurdum uyelık fln aldım.clıentı baslatıorum hıc bısey yuklemıo 1 dk olece bekledıkden sonra time out dıo.bır turlu patch yukletemedım.nedır nasıldır bı anlatırsanız mınnettar olurum.
  • Oyuna başladım dediğiniz kadar varmış oyun çok muhteşem. Ancak bi kaç sorum var:

1. Ben kahuna classını seçtim hangi silahları kullanmalıyım?
    2. Merchant Zangana da unit card (500 R) var o ne işe yarıyor?
    3. Pantere card ı nerde bulabilirim? Eğer sadece playerlardan alınıyorsa sizde varsa bana satın yabancıya gitmesin. ( 15 level im server:tortus )
    4. Hangi moblar taming edilebilir?? bu çok önemli?
    5. Kahuna lar phy mi yoksa mag attack mi yaparlar??

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...
  • beyler bu konuda bılgısı olan yok mu lutfen yardım edın bı.patch yuklemıyo ben clıente bakıom clıent bana.1 dakıka sonra clıent bakısmaktan sıkılıp tıme out ıstıo delı olcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastx

Oyuna başladım dediğiniz kadar varmış oyun çok muhteşem. Ancak bi kaç sorum var:

1. Ben kahuna classını seçtim hangi silahları kullanmalıyım?
    2. Merchant Zangana da unit card (500 R) var o ne işe yarıyor?
    3. Pantere card ı nerde bulabilirim? Eğer sadece playerlardan alınıyorsa sizde varsa bana satın yabancıya gitmesin. ( 15 level im server:tortus )
    4. Hangi moblar taming edilebilir?? bu çok önemli?
    5. Kahuna lar phy mi yoksa mag attack mi yaparlar??

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

1-weapon mastery ne bak ne istersen onu kullan
    2-unit card pet icin item yuklemene yario yani o card la item i birlestirip tamer a gidiosun ordanda hayvanin kullanmasi icin pet in slotuna koyuyorsun
    3-4-untamed pantera card merchant ta var ama tame edilmis pantera da alabilirsin zaten ucuz
    pantera-pixi(red ve blue farkli)-hawkman-angel-yeti-orc-skeletion-tortus(tosba) filan falan işte en pahalısı hawkman 60-70m a satarsin untamed i ama epic 4 gelmeden angel la hawkman leri tame edilmio suan sadece card dusuo (30+ kesmen lazim summon card icin)
    5- bilmem :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 19 Haziran 2007; 23:29:32 >

• Mrb arkadaşlar.
    -Oyunda güncelleme var da ne zaman biter acaba bi bilginzi var mı?
    -Bir de agni_tr teşekkürler cevapların için bana çok yardımcı oldun ancak şu var pantera card ı bulamıyorıum bunlar ne kadara satılırlar. ucuz demişsin ama ne kadar ucuz? ona göre para biriktirim ya da kullaniim.

NOT: Ya turtusdayım. 20 lwl olmak üzereyim bana arkadaşlık edecek biri yokmu allah rızası için bir türk...
  • Bu arada ne zaman açılacağı yazıyormuş. Ben farketmemişim.
  • kardes ben panteradayim guildim var gelirseniz yardimci oluruz oyunun icinde TRsmurfy yada TRbreeder ikisinden birinde olurum. ayrica oyunda cok turk var ama cogu epic 4 u bekliyo o yuzden girmiyolar oyuna.. her zaman bekleriz hadi iyi oyunlar

• Walla gelirdim ama artık 21 lwl oldum :) yani brz emek harcadım. Bi tane de panteram var 10 lwl oldu.
    Temiz bi kaç da arkadaş buldum. Gavur mavur ama wallahi çok temiz olanları var adamın bana yapmadığı iyilik kalmadı. Tüm görevlerimi bitirdi allah razı olsun. Panterayı da o yaptı bana. Elbiseyi falan da aldı walla çok iyi adam. (44 lwl)

Ama biraz fazla lag var bende yaw siz de de varmı?
    Bir de yaw ne biçim bi pazar sistemi var ?? Oyunun nefret ettiğim tek özelliği ya zaten lag var ben o pazarı nasıl aççam yarım saat uğraşıorm kısa bi yolu varmı yha biliomusunuz??
  • Yalnız 2 gündür bağırıyorum Tortus Tortus die daha bir kişi çıkmadı tortustan beaa...
  • arkadaşlar şu an anda tam hatırlayamıyorum ama şu combination muydu neydi alt + t yapınca 2. sıradaki en az 2 item falan diyor. benim anladığım kadarıyla birleştirme gibi birşey o meseleyi bi bileniniz anlatırsa çok iyi olur....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastx -- 20 Haziran 2007; 15:28:09 >
  • Bir de şu lak point nedir ne işe yarar. En fazla 500 oluyor sizce biriktirmeli miyiz? Yoksa harcayalım mı????
  • lastx hocam günlük tutar gibi mesaj atıosun be

biraz oyna 21 lvl sin daha ogrenirsin yavas yavas

soruna cevap= cube ler vardir def ve strike olmak uzere def cube ler weapon hariç diger itemlarin icin + basmakta kullanilir silahına + basmak için strike cube kullanicaksin +4 e kadar sorunsuz basarsin +4 ten sonra ancient element kullanman lazim ...(bu dediklerim ne diye sorma lutfen)

lak uzerindeki neclake 1 lvl se 500 lak full dur lak trader a git ister chip le ister para karsiliği takas et...
  • lastx biz iki arkadaş Bahamut serverındayiz..

sana tavsiyem ilk leveldan itibaren gorev yapman..ama gorevi yaparken özellikle ilk adadakilerde sana daha görev verilirken ne dediklerini okuman..bu sayede bir çok soruna cevap alrsın..

oyunu oynayan arkadaşlar her konuda yardımcı oluyorlar..benim lvl 34 cleric im var ve bi dungeon partiye alınmıştım..aralarında en kötü oynayan bendim..hatta o kadar ki tüm parti öldü..çünkü skill açmak yerine jlvl vermiştim ve skillarım yetersiz kalmıştı..allahtan 2 cleric tik..durumu biraz toparladı..buna rağmen partide herkes birer kere öldü ve ben özür diledim..oyunda yeni olduğumu ve bu nedenle isterlerse daha iyi bir cleric almalarını söyledim..adamalar döndü bana partide kal biz seni eğitiriz dedi..o günden beri sadece skill veriyorum artık..

valla oyun olarak da çevre olarak da kaçırılmaması gereken bir oyun derim..Bahamut'a gelen arkadaş olursa adım Ealfin (cleric) arkadaşımın adı da Kroo (holy fighter)..biz de oyunda yeni olduğumuz için sorarak ve deneyerek öğreniyoruz..mesela 12m lik itemı tutup 750k gibi bi paraya sattım.. :)

gelen arkadaşlar olusa yardımcı olmaya çalışırız..PM atım yeterli..oyundaysak cevap veririz hemen..PM atmak için " işaretinin ardından ismi yazacaksınız..sonra boşluk ve ne yazacaksanız onu yazın..mesela;

"Ealfin selam (bu bana atılan mesaj olur..mesajı Kroo nun attığını varsayarak;)
    "Kroo selam abi naber? (bu da benim Kroo ya attığım mesaj..)

• abı bu ne aptalca bır clıenttır anlayamadım patch yuklemek hıc bu kadar zor olmamısdı.9 saatte ındıremıo patchlerı sabah 9 da actım su anda saat 1 bucuk.ve hala +35 de.oyunu yuklemek 3 saat surdu dıe sevınıodum bende.sız nasıl ındırmeyı basardınız yok mu bı yolu.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.