Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim için bu oyunda defanse çok öenmli. Kahunaların defansı çok kötü. Tamam belki heal özellikleri var ama bu benim için yeterli değil. Waterim lwl 10 (+215 hp her 5 saniyede) ve tüm armorlarım +5 lwl 8 olmasına rağmen defans ve heal yeterli gelmiyor. Ama defansı olanların mesela fighterlar 4 tane mobla aynı anda heal özellikleri olmadığı halde savaşabiliyorlar. Ve eğer armorlarını kuvvetli yaparsan pota bile ihtiyaç duymazsın. Ve yüksek lwl olduğunda genelde dungeonda kasacağın için zaten partinde en az 1 tane cleric olacak. Senin ölmemen için defans gerekli. Ve unutma dungeon partilerinde en çok aranan 2 char 1. cleric 2. si ise TANKER lerdir.
  • teşekkürler
    iyi oyunlar
  • Epic 4 te kahunalar axe kullanacak. half Buffer, half caster ve half dd olacak gibi. İlginç bir karışım :D Ayrıca lastx EP 3 te kahunalar ek olrak cleric lerin yanında oldukça aranıyorlar partilerde. (HW) tankerler herzaman DD lerden sonra aranan karakterler çoğu zaman HW siz lvling yapıyoruz dungeonlarda. Ve herkez daha fazla DD(deal damager) diyor. Tankermi arıyorsun Yeti ne güne duruyor ^^
  • Yaa bn daha buqun ama bi sroun verip sitesinden launcher.exe dosyasını indirdim deisen bisi oLması lutfen yardım edin bakımmı var ?
  • Bri yardımcı oLsun lutfen yhaa oynayan yoqmu su anda indirdiqimizle bosa kaLdık
  • bende indirdim ama bir türlü serverlere bağlanamadım
  • guK celestial4771@hotmail.com ekLesene bnnm msni bisi sorucam
  • 18/temmuzdan itibaren bir haftalık event başladı. Oyuna son zamanlarda olan aksaklık nedeniyle. Her oyuncuya 1 haftalık hidden village pass vede drop rate artışı ilgili arkdaşlar haberniz olsun
  • epic 4 geliyor sitesinde yazanın türkçe hali sizde kontrol edin
    1 gün boyunca güncelleme yapacaklar
    Biz, bakımı bu yaklaşan haftaya uzatmış olacağız.
    Bakım, 15:00 Perşembe 7 26'dan 15:00 Cuma 7 27'e devam edecek.
    Bu uzatılan bakım için sebep, bizim, yeni uyarlamaya oyunu güncelleştiriyor olacak olduğumuzdur: Rappelz destan 4ü.

Dünyanın çeşitli alanlarında zamanlar buradadır:

Los Angeles:
    15:00 7 26 — 15:00 7 27 New York:
    18:00 7 26 — 18:00 7 26 GMT:
    22:00 7 26 — 22:00 7 27 Paris:
    00:00 7 27 — 00:00 7 28 Berlin:
    00:00 7 27 — 00:00 7 28 İsrail:
    01:00 7 27 — 01:00 7 28 Türkiye:
    01:00 7 27 — 01:00 7 28 Hongkong:
    06:00 7 27 — 06:00 7 28 Sydney: 08:00 7 27 — 08:00 7 28
  • Manual patch i indirdim. Updateledim ep3 ü. Ardından launcer ı açtım çalıştı. Start yandı. Tıkladım. Login kısmına geldim accuntumu yazdım. Kaldım. Serverların açılmasını bekleyemiyorum. Acaip rappelz kolik olduğumu farkettim. Rappelz revolution......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 27 Temmuz 2007; 19:01:58 >
  • bi ara indirmiştim çok zor ve sıkıcı geldi
    class sistemi karmançorman pet kartlarını bulamıyorum ne anladım yani bundan
  • Oyun zor evet katılıyorum ama benim için sıkıcı degil + benzaten oyunlara hard mod ile başlayan bir insanım. Skill sistemi başta karışık gelsede hepsi anlaşılıyor(yani diablo2 oynamışsan çok benzer).
    Ep4 ü şu an oynuyorum. Ep3 e göre oldukça farklı ve aynı zamanda kat kat eğlenceli olmuş. Pet ler üstüne dahada odaklanmışlar. Fakat hala bazı skilleri kullanıma geçmemiş petlerin. Yakında geçer umarım. Npc ler arttırılmış yeni görevler eklenilmiş bisürü değişiklik var. Skill cool timelar düşmüş dikkatimi çekti ve cast time larda düşürülmüş. Yani dahada hızlandırılmış oyun bu şekilde. Ep3 ve 2 de en çok bahsi geçen bu konudu. Tabi her class için durum tam olarak aynımı bilmiyorum. İlk izlenim için tek sinir bozan şey mp costlar evet onlar artmış bazı skiller çok az alırken bir healing mp cost insanı şoka sokuyor. Ama bunun nedeni petler olduğundan eminim. Blue pixie de oldukça iyi heal yapma yeteneğine kavuştu. Party heal bile yapabiliyor. Veya red pixi parti hp/mp regen ini arttıran bufflar yapıyor. Yani daha bir bütünlenmiş petler le oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 28 Temmuz 2007; 23:49:28 >

• şimdi ben de indiriyodum epic 4 ü zaten merak ediyorum nası diye bide noxelin yazıyı görünce daha da meraklandım daha yüzde 30 ya offfffff
  • Umarım torrentla , yada xfire dan indiriyorsundur. Diğer sitenin verdiği linklerde filefront tu sanırım flashget kullanamamıştım. Bağlantı sorununda indirdiğinin boşa gitmeside var.
  • Yeni petlerden birine sahip olan arkadaş var mı?
    Son zamnalrda Hawkman arıyorum. Bir kart düşürdüm ve 20m'e sattım. 19 mil.e R4 bir cloak aldım upgrade edilmiş. Yeniden başladım kart aramaya. Salamander mi daha iyi yoksa Hawkman mi? Birde diğer serverlarda oynayan arkadaşlar bizim bahamutta ne kentaro, angel, ent ve dragon tame edilmiş durumda değil. Diğer serverlarda tame edildiği hakkında bir bilgisi olan varmı?
  • yawe bu oyunda hayvan nası yakalanıyo hadi yakalayıp carta soktuk nası dışarı çıkarcaz yaaaaaaaaaaaaaa yedim kendimi hiç bu kadar az türkün olduğu bi oyunda oynamamıştım
  • Menuye gir oradan creature formation bölümü bulunmakta. Ordaki slota yerleştiriyorsun. Tabi ilk creture control passive skilini açmalısın.
    Birde hangi serverda oynuyrsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 25 Ağustos 2007; 10:47:19 >
  • teşekkürler ben TANDA serverindeyinm bütün harflerini büyük yazmışlar heralde en son o açıldı dedim doğrumudur? en son hangisi açıldı?
  • TANDA doğrudur. Aynı zamanda rappelz gm'lerinden birinin ismi olmakta(hala neden o serverın ismi tanda anlamış değilim). Bİr iki hafta oldu açılalı. Başka bir sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım. İyi oyunlar. Ben Bahamut'tayım.
  • 7ya hala çıkmıyo kartı oraya yerleştirdim skillerin ikiside açık aktif ve pasif yani sağ altta bi kaplumba resmi çıktı tıklıorum özelliklerinden falan bahsediyo ama dışarda değil hala yanımda değil yani pasif skili tıklıyorum olmuyo başka ne yapmam lazım?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.