Şimdi Ara

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
509
Cevap
0
Favori
93.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sen eger bugün cafeye gelme ben sana ne ters cevap veririm görürsün agni_tr olum israr ettin indirdik oyunu bide gelme varya bitti sen:))
  • panter aldım canım kardeşimde bu panter bi türlü çıkmıyo nası etçezz. :D karta sıkıştı nası çıkaracam ben bunu inat ediyo :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: rexx

panter aldım canım kardeşimde bu panter bi türlü çıkmıyo nası etçezz. :D karta sıkıştı nası çıkaracam ben bunu inat ediyo :D

şimdi önce ctrl+y bas yada menuden creature form u ac card i tut slota koy sonra summon creature ve recall creature skillerini aç bas çıksın basit yane...

selametle der tüm kozmik evrenin gözbebeklerinden öperim...
  • türkler genellikle hangi serverda oynuyor?
  • Arklar ben lvl 13 oldum nereden meslek secimi yapiyoruz anlatirmisiniz lutfen...Bu arada bahamuttayim.nick:ThunderLubu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lubuoguz

Arklar ben lvl 13 oldum nereden meslek secimi yapiyoruz anlatirmisiniz lutfen...Bu arada bahamuttayim.nick:ThunderLubu.

http://forum.donanimhaber.com/m_17042554/tm.htm

oku en az 5 defa cevapladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: agni_tr

quote:

Orjinalden alıntı: lubuoguz

Arklar ben lvl 13 oldum nereden meslek secimi yapiyoruz anlatirmisiniz lutfen...Bu arada bahamuttayim.nick:ThunderLubu.

http://forum.donanimhaber.com/m_17042554/tm.htm

oku en az 5 defa cevapladım...

Tesekkurler ozurdilerim...
  • selam millet bişi sorcam bu oyunu takılmadan p4 3.0ghz 512mb ram 128 mb ekren kartlı bir pc de oynayabilirmi şimdi indircem de boşa kota gitmesin

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozorbaba

selam millet bişi sorcam bu oyunu takılmadan p4 3.0ghz 512mb ram 128 mb ekren kartlı bir pc de oynayabilirmi şimdi indircem de boşa kota gitmesin

RAPPELZ İÇİN BAŞLANGIÇ BİLGİLERİ BİR NEVİ MİNİ GUİDE

p4 3.02 2mb cache/2gb rem/512 hm kart/ sistemim bu medium ayarda anca oynuyorum....Ama low ayarlarda sende oynaybilirsin sitesinde minimum gereksinimler yaziyor ....
  • Ben indirdim fakat habire timeout veriyor arkadaşlar yardımcı olabilen var mı?
  • sitesinden manuel patchleri indir
  • bende bu gün oyun açılmamaya başladı game start çıkıyor fakat tıklayınca oyun başlamıyor sizde böle bir sorun varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: razu

bende bu gün oyun açılmamaya başladı game start çıkıyor fakat tıklayınca oyun başlamıyor sizde böle bir sorun varmı?

PC ne yukledigin herhangi bir program dosyalardan bazilarini silmis olabilir.Oyunu repair yapmayi dene.
  • saol oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: razu

saol oldu

Bişeydeğil
  • ya be bu oyunu oynadım. hatırlıyom bu yaratıkları haritayı falan. ama unutmuşum oyunu. şifremi falanda hatırlamıom. dejavu oldum birden :D
  • arkadaşlar ben 2 tane 41 lvl car kastım bu oyunun özelliği guestlerle ( yani görevlerle ) kasilmaniz gelen exp jp oranina bakarsaniz aslinda fark olmadığını görürsünüz savaş istiyosanız diger ırklarla savas saatleri var tam bilmiyorum ama 22:30 da başlıyor ben daha o lvle gelemedim:) ilk etapta skilaçtırmak için jlv e geldiginizde skillere sadece 1 point verin 40 lvlden sonra skilleri güçlendirin ayrica taktiğiniz iteme gore demec vurursunuz mesela benim karakterim fighter 41 lvlde cikardiği demec 900- 2000 arasi skil kullanmadan vuruyorum skiileri guclendirmek icin skill kartlar var para kasmaninda en kolay yolu en kotu kart 500.000 rupie ki bu parayla cok rahat R2 denen 20-50 lvl arasi itemlerinizi dizersiniz onemli bi ayrinti duck veren ringler takarsaniz demeciniz artar gerci biraz pahali o yuzuk ama alabilirsiniz kart cikararak karakterlerin ozelligine gelince

magician = defans dusuk demec cok iyi

holy warrior = skill isteyenlerin kasacagi karakter defans cok iyi skiller arasinda debuf var atak iyi

fighter = buda varrior defans cok iyi skill kulanmadan 500 -1600 arasi demec cikariyo bu 30-32 lvldeki demeci

priest = adindanda belli anlatmama gerek yok:)

diger carlarla hic oynamadim onun icin bilgi veremiyorum

+++++ bot yok dupe yok koxp yok ks yok tertemiz bi oyun

he bu arada server yeti carimin ismi MercanTR pm atarsaniz elimden geldigince yardimci olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytoura -- 7 Şubat 2008; 22:37:32 >

• mercantr bende yeti serverindayım nick NightPars bi guild falan bulmaya çalışıyorum yardımın dokunabilir belki.
  • bende lydianda yim turk birligi kuralim bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: azazel8685

mercantr bende yeti serverindayım nick NightPars bi guild falan bulmaya çalışıyorum yardımın dokunabilir belki.

sen oyuna girdiginde bana pm at baya tanidigim oldugundan takip edemiyorum

bi guildimiz var bi tanede akli basinda olan arkadaslarin kurmus oldugu bi partimiz var gelirsen senide bekleriz
    'ayrica azazel nickini oyunda hic kullandinmi'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytoura -- 17 Şubat 2008; 10:59:42 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.