Şimdi Ara

Rappelz MMORPG Türkçe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rappelz, dünya çapında şu ana kadar 5 milyon oyuncusu olan bir online MMRPG oyunu. İnternet üzerinden oynanabilen ve Ücretsiz bir şekilde bilgisayarınıza indirip hemen oynamaya başlayacağınız Fantastik Dünya =)
    intenet üzerinde bir sürü oyun oynuyorum. Bu oyun Wow'a benziyor bir bakıma, fakat Wow'da ki gibi pet almak için günlerce uğraşmıyorsunuz. Bana göre oyunun kilit noktası zaten pet sisteminde =)) her karakterin bir peti oluyor. Ben bu oyunu bir tarafıma kramplar girene Kadar oynadığımı hatırlıyorum =) Oyun türkçeleştikten sonra bence çok büyük bir kitleye ulaşacak Rappelz MMORPG Türkçe olarak hemen bilgisayarınza indirmek için:Rappelz Türkçe İndir

Rappelz oyunu grafikleri ve pet sistemi ile sabahlara Kadar sıkılmadan oynayacağınız bir oyun. Türk oyuncular olarak takımlarımı kurup beraberde oynayabiliriz. Oyundan asıl zevk öle alınıyor bence =))
     Rappelz MMORPG Türkçe

Hemen bilgisayarına Rappelz Türkçe indirmek için BURAYA TIKLA

bu arada oyun ile ilgili yazılarımı RAPPELZMMORPG.blogspot sitesinden takip edebilirsiniz Herkese iyi oyunlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicholaihel1905 -- 17 Temmuz 2013; 0:49:09 >

• 5 oyuncuyla oyun mu oynanır hem de mmrpg olacak iş mi?
  • Konuyu açan arkadaş uzayda yaşıyor ondan oyun Türkçe olmuş sonunda oyun zaten türkçe
  • 5milyon yazacaktim =)) uyari iicin sagol @RolePlayGamer
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicholaihel1905

5milyon yazacaktim =)) uyari iicin sagol @RolePlayGamer

sen tr oynıyacaksın kuvvetle muhtemel bahamut ta oynarsan düzgün 200 player anca var yok diğer serverda 30 kişi çıkmaz sanırım o 5 milyon toplam oyuncu nerdeyse 10 tane rappelz sunucusunun toplamının sayısıdır oda sanmıyorum zaten +150 lvl lerde hep aynı kişilerle takılınca demek istediğimi anlayacaksın. Oyunu kötüleme amaçlı yazmadım fakat user sayısı ki tr de 1k yoktur yalnış bilgi bence.
  • haklisin ama yeni LoL serverida yeni yeni acildi. yavas yavas yayginlasiyor oyunlar. role playingler arasinda Rappelz i tek gecerim. türkce server olmus tabiki tr userlariyla oynamak daha zevkli. hic diiilse biz bizeyiz dimi =)) @judge54
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicholaihel1905

haklisin ama yeni LoL serverida yeni yeni acildi. yavas yavas yayginlasiyor oyunlar. role playingler arasinda Rappelz i tek gecerim. türkce server olmus tabiki tr userlariyla oynamak daha zevkli. hic diiilse biz bizeyiz dimi =)) @judge54

türkçe olmuş demesek artık 2009 dan beri türkçe zaten :) rappelz tr 2009 dan beri var sen yeni keşfettin sanırım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dragon Age Karakter Rehberleri ?
    14 yıl önce açıldı
    P2w olmayan mmorpg oyunu önerisi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.