Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar pet öldü sanırım canı 0 mana %30 görünüo restore falan yapılabiliomu petlerin life ları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 29 Ağustos 2009; 18:51:25 >
  • ark rapplez ben serverde can't connect to index server hatası yazıor o ney
  • Server bakımda olabilir devamlı bu hatayı alıyorsan ve server açık ise modemi kapatıp bir süre bekle sonra yeniden aç.
  • ark o hata düzeliyo oyna diyorum ama oyuna girmiyor
  • Oynaya tıkladığın halde oyuna girmiyor ise bence oyunu repair yap yeniden kur yani .
  • oke deniyeceğim
  • pet düşürmek isteyenler için rehber buldum arkadaşlar belki işinize yarar

http://cevaplamaca.blogspot.com/2009/09/rappelz-onlinede-iyi-pet-dusurmekicin.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: KvM

pet düşürmek isteyenler için rehber buldum arkadaşlar belki işinize yarar

http://cevaplamaca.blogspot.com/2009/09/rappelz-onlinede-iyi-pet-dusurmekicin.html

sanırım linki bulmanla kaybetmen bir olmuş arkadaşım çünkü sayfa görüntülenemiyor....

keşke reklam yerine burda paylaşmaya çalışsaydın bilgileri alıntılayarakta olsa...

• repair yaptım ama olmadı bikere girdim oyundan çıktım pc kapadım işim vardı tekrar geldiğimde ise gine açılmadı bi hata vermiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: görkem22

repair yaptım ama olmadı bikere girdim oyundan çıktım pc kapadım işim vardı tekrar geldiğimde ise gine açılmadı bi hata vermiyor

Sen son çare olarak oyunu komple kaldır pcn den sonra ccleaner diye bir program var onu çek buradanhttp://www.ccleaner.com/ sonra kur. Bir temizlet register artıklarını falan sonra oyunu yeniden kur bakalım ne olacak.
  • merhaba arkadaşlar rappelz indirdim kurdum patchler falan yüklendi karakterimi yarattim fakat oyuna giremiyorum hemen atıyor

acaba bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilirmisiniz ?
  • aynı hata bendede var herşey tamam karakteri felan olusturdum onayla dediğim zaman oyundan atıyor.. yardım plss!!!
  • Walla ben tekrar başladım Türkçe serverda , yaratık kesmek bu oyunda cok zevkli :) shaiya fln oynadım onda cok sıkıcıydı , 4 yıl wow oynadıkdan sonra ortam kötü geliyor sadece onun dısında fena değil gibi ama işte 15 yaşındaki çocuk bana '' lan kapışalımmı ? '' tarzı yazılar yazınca oyundan tiksinmiyorum desem yalan olur :) İyiki WoW ücretlide böyle tipler oyuna giremiyor ordaki ortamımız cok iyiydi, neyse oyuna dönücek olursak şuan dediğim gibi sorunsuz bir şekilde Türk serverında oynuyorum.
  • Oyundan çıktıktan sonra başlat menüsündeki simgeler tıklanmıyor ve buna benzer menü pencerelerindeki simgelerde tıklanmıyor, sorunun oyun başlarken açılan koruma programı ile alakalı olduğunu düşünüyorum...Bu sorunla daha önce karşılaşan ve bu soruna çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın oyun çok eğlenceli sırf bu sorun yüzünden oynamak istemiyorum lütfen yardımcı olun iyi günler.
  • indirdim oyunu hangi server dasanız oraya gelim
  • oyunda türkler mı cok yoksa yabancılar mı ?
  • arkadaşlar serafin serverındayım türkçe server seviye 16yım bana yardımcı olacak yüksek lvllı birini arıyorum
  • ah rappelz ah gecen yıl bu zamanlar baslamısdık acık beta ıle oyuna fenaydık be! kasıp kavurduk vallahı eskıden oynayanlarvarsa bılırler 'requiem' clan ın namını!
  • quote:

Orijinalden alıntı: My StyLe_

oyunda türkler mı cok yoksa yabancılar mı ?

Oyunun türkçe versiyonu var ve 2 tanede serverımız var Serafin ile Fenix. Fenix serafine göre daha kalabalık. Türkler çok ayrıca zaten türkçe versiyon ^^
  • arkadaslar 125lv char ım var usa serverinda lydyan da tabi esski ismi simdikisinin ismi aklimda deil 120+ rp var +10 r6 asa yer toplayici ...vs aklindakiler bunlar tr server a gecmek istiiyorum aslinda serafinde basladim ama cok agir oluyo yukselmek ....pet vs ruhlarin efendisi chari degisebiliirim mail yada msn den ulasin herkeze iyigunler saygilar Stillaa@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.