Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahamut serverinda yardımcı oucak arkadas ya da guilt ariyorum
  • [img=http://img18.imageshack.us/img18/5972/adsztaj.jpg]

beyler böyle donup kalıyor :S Patchi manuel attım ama bi değişiklik yok yardım edebilirmisiniz?
  • kardeş patchler baya büyük sorun yaşattı bana oyunu ilk kurarken bende daha 1 hafta önce oynamaya başladım.ana sayfasından epic 5 clienti indir. sonra altta 2 tane faklı patchler var sonra sırası ile onları indir ama dikkat et ordada yazıyor patchlerin inireceğin yeri aynen elinde yaz onu göstermesen masa üstüne indiriyor ona göre. daha sonra x fire diye yine clienti indirdiğin yerde patch indirme programı var onuda kur ve ayriyeten onada üye oluyorsun.bunları yaptıktan sonra patchlerin hepsini indirmeye baslıyor ama baya sıkıntı.makinamın bir tanesine tam 15 satte indirdi diğerine 40 dk kada neden oldugunu bende bilmiyorum ama bende böyle oldu. bütün patchler bittikten sonra oyunu klasörün içindeki launcherden açıyorsun kısayol ile masa üstüne kopyalarsan daha iyi olur.

Bu arada bahamut serverinda 10 a yakın Türk denk geldi bir kaç tanesi saolsunlar 3 5 dk larını ayırıp oyun hakkında kısaca yardımcı oldular bazıları ise adamdan sayıp iplemediler.Bir tane ecnebi ise kendi carını bıraktı benim için sıfırdan char actı tam 3 gündür bana yardımcı olmak için gece gündüz demedi ne rica ettiysek yaptı ne bilim bir quiltte bile giremedik Alllahtan İngilizcemiz baya iyide hem oyun içi hemde arkadaşlık kurarken eksiklik yaşamıyorum ve bütün görevleri yaptım eksiksiz.Bahamutta başlarsan az çok yardımcı olurum kardeşim nickim CiKDeDiNCiKTiMMM 3 char var m leri ona göre silersen bi tanesi online iken denk gelirse elimden geleni yaparım..

Saygılar

saygılar

• oyunda son birkaç gündür server sorunları olmaya başladı, bunun üstüne ttnet'in omurgasındaki abukluklar da eklenince oyuna bağlanamamak, oyundan durmadan dc olmak vs. gibi sorunlar gayet normal oldu.
  • arkadaşlar merak ettiğim birkac konu var.
    level kasma durumu nasıl?coz zor mu level atlanıyor?
    son level kac bazı rivayetler var 350 falan diye
  • ben oynadıgım zamanlarda 78 de bırakmıstım :) oyun fena degildi hep dungeoun basıorduk (sıkılıor insan bir sure sonra ) sürekli lvl kas nereye kadar birde oyunda adam durmadan dalamıorsun eger hala o olay devam ediorsa bu oyun adam olmaz.. benim zamanımda 122 lvller vardı en fazla salamender serverında
  • - epic5 e2 ile oyundaki maximum lvl 170 oldu. yakında epic6 gelecek belki max lvl'ı artırırlar ama sanmıyorum.

- lvl kasmak bu tarzdaki bütün oyunlarda aynıdır, başlangıçta çok rahat lvl alırken sonradan zorlaşmaya başlar. ben oyunda 120lvl'ım, oynadığım serverda 140+ oyuncular var fakat onların hayatı oyun olmuş, oyunda lvl 100'e kadar görece! kolay gelinebilirken 100+ lvl'lar zorlamaya başlıyor.

oyunda 0-20 lvl R1, 20-50 lvl R2, 50-80 lvl R3, 80-100 lvl R4, 100-120 lvl R5, 120-140 lvl R6, 140+ R7 yani Rank 7 olarak geçiyor.

R1-R2-R3 için silah-item sıkıntısı çekmezsiniz, istediğinizden de fazla drop gelecektir, gelmese de npc'den satın alınabilir. R4 ile fiyatlar normal orantıya göre bikaç kat artar ama R4 item sıkıntısı da çekilmez. R5 ile item bulmak zorlaşır, drop rate düşüşe geçer fakat biraz ticaret ile durum kurtarılır. R6 ve R7'de durum absürttür, drop rate yok denecek kadar azdır, fiyatlar R5'e göre 40 kat daha yüksek olabilir.

Oyun bence genel olarak güzel, güzel bulmasam 120'ye kadar gelmezdim zaten :D birçok mmorg'dan daha detaylı, daha oynanabilir buluyorum.

• Ya millet oyuna girdim biraz oynadım şu ilk mesleği veren kadın 10 lvl olmamı söyledi oldum yanına gidiyorum yine aynı şeyi söylüyor bende bug olmuştur dedim girip çıktım şuan patch yapıyor baya bi dosya yükledi fakat daha %1 üstelik bi kaç dosyayı masaüstüne attı
  • Yalan o oyun ya..Herkes petle kasarken sen mal mal bakıyosun adam 6 saatte 50 60 oluo sen 20 30 :S emeğinin karşılığını alamıyosun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Neath

Yalan o oyun ya..Herkes petle kasarken sen mal mal bakıyosun adam 6 saatte 50 60 oluo sen 20 30 :S emeğinin karşılığını alamıyosun..

o petler zembille inmioki insanlara onlarda emek harcayıp kasıolar petleri
  • Bende yeni bir char açıp bunun yanına 120 lvl hawk alıp 6 saatte 50 lvl üzeri olabilirim, ama benim o hawki ancak 1 yılda 120 yapabildiğimi kimse düşünmez. oyuna başladığımda ilk doğru düzgün petimi lvl 60'a geldiğimde alabilmiştim.

Oyun kolay değil, bug yok, kestirmeden zengin olamazsınız, çabucak lvl atlayamazsınız. Bunları istiyorsanız oyunun zevki nerede o zaman. istedikleriniz bu oyunda olmadığından ancak başka oyun seçmenizi önerebilirim. Ama bugsız, hilesiz hurdasız oyun seviyorsanız bu oyun size göre.
  • edit: vaz ge çtim brz daha BAKıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 23 Mayıs 2009; 1:46:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

yabani xfiren var mı=? bana özelden ya e-mailini yada xfireni verrmisn ;) iligmi çekti bu rappelz

Sen gitte Rising Force'unu oyna
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winterspring

quote:

yabani xfiren var mı=? bana özelden ya e-mailini yada xfireni verrmisn ;) iligmi çekti bu rappelz

Sen gitte m*l gibi USA'ye para ver!

• Çoğunluk hangi ırk ve hangi serverda ?
  • peki ben asurayken, arkadaşım deva olmak isterse, aynı görevleri alabiliyor muyuz? ırklara göre görevler değişiyor sanırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Winterspring

quote:

terbiyesizlik yapma

http://rappelz.forumh.biz

• ya beyler ben 24 lv deva holy warriorum dual kullanma skilini açtım ama iki elime silah alamıyorum sadece bir tane geliyor onu nasıl halledicez bilewn warsa lütfen cevap versin ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: z3qq

ya beyler ben 24 lv deva holy warriorum dual kullanma skilini açtım ama iki elime silah alamıyorum sadece bir tane geliyor onu nasıl halledicez bilewn warsa lütfen cevap versin ya

birini silah slotuna öbürünüde kalkan yazan slota koyucaksın.
  • arkadaşlar ben yeni indirdirdim oyunu başlamayı düşünüyorum ama karakter lerin hangisi ii kadar veremedim sizce yeni başlayan için hangisi ii olur ve sizce en ii karakter hyanigsi

birde bişi daha sorcam benm için en ii server hangisi ve boş server tercihimdir...
    tşkkrleer şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qweasd21 -- 26 Temmuz 2009; 11:56:39 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.