Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Vampire_Boy_42

Vay kızlar çok güzel

• ben oyunu yeni indiricem geldimde yardim edersiniz inşallah fazla bilgim yok ne acsam acama
  • bende aranıza katıldım bahamut serverındayım.. nick: Balkabaa yardımcı olursanız sevınırım..şimdiden tşkler..
  • bende bahamut serverimda actim adim TAMIK cift kilic tutamiyorum ama anlamadim gittim bi yardimci olursaniz sevinirim
  • Arkadaşlar ben oyuna yeni basladım lvl 20 oldum ama hala dirl + kalkan kullanıyorum :S Neden Dual dirk yada sword elime alamıyorum biri açıklayabilirmi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: teneke01

Arkadaşlar ben oyuna yeni basladım lvl 20 oldum ama hala dirl + kalkan kullanıyorum :S Neden Dual dirk yada sword elime alamıyorum biri açıklayabilirmi?

quote:

Orjinalden alıntı: TAMIK

bende bahamut serverimda actim adim TAMIK cift kilic tutamiyorum ama anlamadim gittim bi yardimci olursaniz sevinirim

dual sword expert diye bi master skill iniz var onu açıcaksınız...
  • assassin olmayın da ne olursanız olun oyunda. hatta deli gibi zengin olmak istiyosanız ya battle summoner ya da soul bereeder olun derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

assassin olmayın da ne olursanız olun oyunda. hatta deli gibi zengin olmak istiyosanız ya battle summoner ya da soul bereeder olun derim.

ben oyunda yenıyım. daha 22 levelim. arakdas burada assassin olmayın dıye baslik gecmıs? ben assassinim neden bole dedın? ne gibi eksikligi var?

eger bu karakter kotu ıse daha fazla kasmayayım ben.

defansı iyi olup seri ve saglam vurabilen bı karekter istiyorum.. bilgi verebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: İnkero

quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

assassin olmayın da ne olursanız olun oyunda. hatta deli gibi zengin olmak istiyosanız ya battle summoner ya da soul bereeder olun derim.

ben oyunda yenıyım. daha 22 levelim. arakdas burada assassin olmayın dıye baslik gecmıs? ben assassinim neden bole dedın? ne gibi eksikligi var?

eger bu karakter kotu ıse daha fazla kasmayayım ben.

defansı iyi olup seri ve saglam vurabilen bı karekter istiyorum.. bilgi verebilir misiniz?

yok ya bence cok super ya ama slikk point biriktirmem lazim assissin olmaz ıcınde ılerıde acamadın zaman buyuleri kotu olur benım 23 stider var elime aldım cift elii super olddu ya herkez adlari yazsinda oyunda birimizde konusayım yardım fılan olayına gırerız ya bırse bu stider gonrunmezlıkleri yokmu ya yada jlvl kac ıstıyor ban bahamut servuradayim oyundaki aDİM TAMIK ekleye birisiniz

• arkadas larbenimde oyunla alakalı bi iki sorum olacak
    1. si petimizin adını nasıl değiştiriyoruuz benım petin adı lemet temel in tersi :P
    2.si tek basıma kasarken canım sıkıldı az pk yapam dedim bi kaç ezikği kestim ama bu seferde ismim kırmızı kaldı pk mod kapalı oldugu halde hala millet bana atack yapabılıyo 35 lvl im daha onceden hayırsever bi eleman turk olmadıgı halde bana yardım etmıstı bi yere pot bagıslıyoz ama potun adını bılmıyom ne oldugunu unuttum :S yardım edersenız sevinirim cevap acil olursaiyi olur
    3. sü elbisem i +5 yaparken yandı bununla ilgili machanttan 100 klık item aldım combiine ettmeye calıstım ama bi sonuc yok =?acaba bi item daha mı istiyo ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawada -- 2 Eylül 2008; 13:53:07 >
  • Bir süredir eski oyunculardan ses cıkmıyo
    Oyunu oynayan ecrübeli arkdaşlar bıraktılarmı?
    saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: sawada

arkadas larbenimde oyunla alakalı bi iki sorum olacak
    1. si petimizin adını nasıl değiştiriyoruuz benım petin adı lemet temel in tersi :P
    2.si tek basıma kasarken canım sıkıldı az pk yapam dedim bi kaç ezikği kestim ama bu seferde ismim kırmızı kaldı pk mod kapalı oldugu halde hala millet bana atack yapabılıyo 35 lvl im daha onceden hayırsever bi eleman turk olmadıgı halde bana yardım etmıstı bi yere pot bagıslıyoz ama potun adını bılmıyom ne oldugunu unuttum :S yardım edersenız sevinirim cevap acil olursaiyi olur
    3. sü elbisem i +5 yaparken yandı bununla ilgili machanttan 100 klık item aldım combiine ettmeye calıstım ama bi sonuc yok =?acaba bi item daha mı istiyo ?

1-cnc alıcaksın yane creature name changer fiyatı 1.5m la 4m arası değişio duruma gore...
    2-wraith yemissin sunağın ismini hatırlamıyorumda horizen dekinin yerini sölim oralardasındır zaten adventurer npc ye gelmeden bi taş görüceksin ona tıkla bağışını yap...
    3-+5 yaparken yanmışsa ya e-repair kullanıcaksın bu kırılan item ı düzeltmeye yarar fiyatı 8m ile 11m arası değişir yada clear bi item barken ilk olarak e-protect kullanın + basma olasılığınız item kırılana kadar %30 daha fazla olur...
    senin merchanttan aldığın ya toolbox tır oda kırılan itemdan cube leri geri çıkarmaya yarar yada chalk restoration dır oda neck lere + basarken kullanılır...

yenilere tavsiyem r4 olana kadar +4 ün üzerinde up basmayın ve hiç bir şekilde e-protect / e-repair gibi cash item kullanmayın boşuna yapılacak masraftır bunlar bütün olay zaten r4 ten sonra başlar sizin amacınız r4 e kadar sermaye yapmak olmalı çünkü çok ihtiyacınız olucak...

assas yapma diyenlerin sebebi e3 devrinde assas ların tartışılmaz bi üstünlüğü vardı kabul ama artık assas lar genel anlamda hem çok masraflı char oldular hemde e4 ten sonra gelen class dengeleme işlemleri soldier in daha güçlü bi char haline getirdi...

ya ne güzel ben rehber yapmıştım millet gitti buna saplandı ne iş anlamadım herşeyide ayrıntılarıyla anlatmıştım halbuki neyse...

• Tortus Kanalında Oyuna başladım
    17 lwl dark magican var nick Farsus
    Türk guildi arıyorum
    Bir kac sorum olacak.
    Birini burdan sorem.Genele nasıl yazıyoruz
    General diye bir sekme var oraya yazıyorum ama sanki beni duyan olmuyormuş gibime geliyor
    saygılar
  • agni_tr kardeşim teşekkurler yardımın içinbutun umutlarımı yıktın asasian kasıyodum :P neyse tesekkurler ama ne bagıslayacagımıda soylesen 10 numara olacak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawada -- 6 Eylül 2008; 19:10:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kutlug

Tortus Kanalında Oyuna başladım
    17 lwl dark magican var nick Farsus
    Türk guildi arıyorum
    Bir kac sorum olacak.
    Birini burdan sorem.Genele nasıl yazıyoruz
    General diye bir sekme var oraya yazıyorum ama sanki beni duyan olmuyormuş gibime geliyor
    saygılar

cümlenin başına ! koy bu kadar shot atma bu şekilde oluyor...

quote:

Orjinalden alıntı: sawada

agni_tr kardeşim teşekkurler yardımın içinbutun umutlarımı yıktın asasian kasıyodum :P neyse tesekkurler ama ne bagıslayacagımıda soylesen 10 numara olacak :)

istediğini bağışla scroll,pot ama bence senin lvl in için gereksiz git bi kenara süre dolana kadar kas işte solo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 6 Eylül 2008; 22:23:22 >

• aRKADAŞLAR PETLERİN SKİLLERİNİ NASIL ÖĞRENCEZ

BU AÇIK ARTIRMADAKI LERIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykp123 -- 20 Ocak 2009; 12:47:04 >
  • bende lynida serverındayım açalı 15 dk oldu 7 levelim kasmaya devam ediyorum türk arkadaşlar varsa adlarını yazarlarsa sevinirim
  • anatema denilen yaratiklar nerde bi jobumu alamadim
  • valla bırakalı çok oldu ve hiç de özlemedim. oysa bir uo, bir wow bırakılınca özlenen, insanın yeniden başlamamak için devamlı kendisiyle cebelleştiği oyunlar. bu oyun ise onun yanından geçemez. ayrıca agni_tr parayla alınan itemlerin rappelz parasıyla alınabildiğini söylemiş. evet doğru alınıyor ancak baya bi kastıktan sonra anca alabiliyorsunuz. ben hep o kadar kastım artık heralde düşer bir yerlerden diyordum...ayrıca ben bırakırken oyunda ekonomi yoktu, herşeyin fiyatı saçma sapan artıyordu. bir de şu hızlı EXP getiren iksir var ki tamamen saçmalıktı...parası olan hızlı level atlıyor, başlarım böyle işe...neyse bir de oyunda şans faktörü çok önemli. elimde 2 tane +3 taming kart vardı ve +4'e giderken 2sini de kaybetmiştim. bunun dışında en aşşa 10 defa en süper pet kartlardan bulup tamelerken bu kartları da kaybetmiştim. yani benim oyun tamamen cenabetlik üstüne kuruluydu. oysa belki bunların hepsini güzelce halledip para kazansam belki devam ederdim neyse görüşmek üzere arkadaşlar...

• Rappelz diğer oyunlara benzemiyor bir itemin 2 kat değeri var diğer oyunların yanında.Drop rate çok düşük para kasmak çok zor ama bırakıpta özlenesi oyunlardan biridir.Rappelz mmorpg oyun dunyasındaki en iyi 20 oyundan biridir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.