Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla bendeki magi lvl ilerledikce fazla can kaybetmeye başladı... hepsinde aynı biliyorum yüksek seviyeli mob kesince cok gidiyor ama dmnin hem dmg si yetmiyor hemde canı o yüzden kahuna açtım yeni. 22 lv oldu anca.... :((
  • Arkadaşlar..

Bahamut server 'ındayım.. dusuk lvl lara yardım edebilirim :) yuksek lvl l arkadaslarda lvl atlamamda yardımcı olursa sevinirim..

Char adı : Symrna lvl 32 şuan
  • BAHAMUT dayız klanımız JustHeaveN

internet sitemiz http://www.rappelzheaven.com

butun arkadasları aramıza bekleriz

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI ***
  • bu oyunsuz dönemde ben deniycem bu oyunu ins indirdigime deger
  • kesinlikle değicektir. pişman olmicaksın emin ol
  • Bende başlıyorum yorumlara gore baya guzel bi oyun hadi hayırlısı.
  • bende oyuna basliycam birasdan yorumlara gore turkler cogunlukla Bahamut da onun icin bende Bahamtta basliycam oyundaki nickim her zamanki gibi DevilDev olacaktir
  • Rappelz turk doldu yaw bahamuttaki clanımıza gelin bari Just heaven.JUSTHEAVEN CLAN FORUMLARI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLuBu -- 18 Mayıs 2008; 19:01:28 >
  • arkadaslar ben 10 lwl oldum jp de 10 lwl gercek lwl de 10 ama nerden classimi secicegimi bilmiyorum ayrintili bir sekilde bana anlatabilirmisiniz
  • yaw bu konuda yazıyor ya
  • nerde ben goremedim
  • merak işte yükledim bahama serverindayım 15 lvl oldum clericim FreeWill çarın ismi sağlam guild varsa girelim hatta partylere katılalım ama benim karşıma 1 tane Türk gelmedi hani Türk doluydu bu arada oyundaki görev sayısının fazla olması iyi olmuş ziraa sıkıcı olmaya başlıyor. bu arada para kazanmanın yöntemi nedir? 34000 R var
  • quote:

Orjinalden alıntı: ****ky

merak işte yükledim bahama serverindayım 15 lvl oldum clericim FreeWill çarın ismi sağlam guild varsa girelim hatta partylere katılalım ama benim karşıma 1 tane Türk gelmedi hani Türk doluydu bu arada oyundaki görev sayısının fazla olması iyi olmuş ziraa sıkıcı olmaya başlıyor. bu arada para kazanmanın yöntemi nedir? 34000 R var

şimdilik görevlerden gelen para yeter 30 dan sonra farm yaparsın pet card düşürüp satarsın

• 34 k idare eder iyi iş
  • arkadaşlar rappelz'in kurulum dosyasını indirdim ancak zipten çıkartırken CRC hatası veriyo bu hatayı nasıl düzelteblirim, nerdeyse 2gb dosya tekrar dl etmek işkence gibi olcak
  • lvl 21 oldum arkadalar acep buluşup party düzenlesek olmazmı cleric im FreeWill çarın ismi bahama serverindayım isteyen arkadaş varsa arkadaş listesine eklesin
  • grafik 0 bu oyunda sevmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bladerzz

Tanda server'ında lvl 56 Archer'ım var.

itemler:
    +12 lvl10 R3 Quick bow
    +5 lvl 10 R3 Hunter Suit
    +6 lvl 10 R3 Gloves
    +3 lvl 10 R3 Archaic Cloak
    +3 lvl 10 R3 Hidden avenger
    +3 lvl 10 R3 Great Belt
    +5 lvl 10 R3 Silky Shoes
    Ring of Pineye ( R3 +12 dex rare )
    lvl 6 Chaos Necklace ( 3k lak )

Chipli Normal attack 2200 damage, Chipli Skill attack 2600 damage, Chip + Critical 4100-4300 damage...

www.rappelzturkiye.com

naaptın sen ya nasıl yaptın o itemleri

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.