Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyunda pvp yok mu herkes gorevden expden bahsetmis. ayrica baslamayi dusunuyorum hangi serverde karakter acmaliyim. yada.basliyim mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başla derim zorlanırsın biraz ama hilesiz koxpsuz bir oyun tecrübe kazandıktan sonra hiç para harcamadan rahat rahat oynarsın hatta gelir bile elde edebilirsin pvp tabi ki var bahamut serverında başla bu rehber çok eski müsait bir zamanda Yeni bir rehber yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: ggunseli

oyunda pvp yok mu herkes gorevden expden bahsetmis. ayrica baslamayi dusunuyorum hangi serverde karakter acmaliyim. yada.basliyim mi

Kardes baslama ben 2 yil oynadim emege yazik birakali 5 ay oluyor ne oyuncu var ne ortam bi patch geldi herseyi evcillestirion filan iyice sacmaladilar eskiden baya iyiydi herkes birakti zaten tanidigim kimse iynamiyor suan zaten para yatirmadanda oynayamiosun

• quote:

Orijinalden alıntı: fireslashex

quote:

oyunda pvp yok mu herkes gorevden expden bahsetmis. ayrica baslamayi dusunuyorum hangi serverde karakter acmaliyim. yada.basliyim mi

Kardes baslama ben 2 yil oynadim emege yazik birakali 5 ay oluyor ne oyuncu var ne ortam bi patch geldi herseyi evcillestirion filan iyice sacmaladilar eskiden baya iyiydi herkes birakti zaten tanidigim kimse iynamiyor suan zaten para yatirmadanda oynayamiosun

Teşekkürler yorum için. Bende girdim geçen hafta az kastım ama kimsecikler yok oyunda amaçsız bir şekilde dolanıyordum çıktım sonra. Bu mmorpg oyundan da iş çıkmadı
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler yorum için. Bende girdim geçen hafta az kastım ama kimsecikler yok oyunda amaçsız bir şekilde dolanıyordum çıktım sonra. Bu mmorpg oyundan da iş çıkmadı

Hatırladıgım kadarıyla en son geçen yıl oynadım. Ve şuanda bana soracak olursanız şuanda sadece tek oyun var adam akıllı o da Rappelz. Fakat yorumlarınıza bakınca şaşırdım. Ben oynadıgım zamanlarda bayagı oyuncu vardı hatta o kadar çok vardı ki zindanda kasılamıyorduk :)

Bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum. Bir sürü önemli pet var hesabımda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

quote:

quote:

quote:

Hatırladıgım kadarıyla en son geçen yıl oynadım. Ve şuanda bana soracak olursanız şuanda sadece tek oyun var adam akıllı o da Rappelz. Fakat yorumlarınıza bakınca şaşırdım. Ben oynadıgım zamanlarda bayagı oyuncu vardı hatta o kadar çok vardı ki zindanda kasılamıyorduk :)

Bu aralar tekrar başlamayı düşünüyorum. Bir sürü önemli pet var hesabımda.

Başladınmı? player durumu nasıl oynanırmı?

• player durumu gayet iyi ve artmakta

• ben 2 yıl oynadım rappelzi s1 m.cin felan var +10 itemli 115 lvl 3 tane hesabım var eskiden çok oyuncu vardı ben serafindeydim swler birleşince lag sorunu oldu çok aşırı derecede dakika başı dc yiyodum tanıdığım herkesde bıraktı oyunu eskiden iyiydi baya ama şimdi kötü oldu bende bıraktım sen oynancak tek oyun rappelz demişsin saklı kasiada kaç kes ss yandı bi bilsen o dc ler yüzünden kasılcam diye çok fazla para kaybettim en sonunda sinirlenip bıraktım adamı strese sokuyo :)
  • quote:

ben 2 yıl oynadım rappelzi s1 m.cin felan var +10 itemli 115 lvl 3 tane hesabım var eskiden çok oyuncu vardı ben serafindeydim swler birleşince lag sorunu oldu çok aşırı derecede dakika başı dc yiyodum tanıdığım herkesde bıraktı oyunu eskiden iyiydi baya ama şimdi kötü oldu bende bıraktım sen oynancak tek oyun rappelz demişsin saklı kasiada kaç kes ss yandı bi bilsen o dc ler yüzünden kasılcam diye çok fazla para kaybettim en sonunda sinirlenip bıraktım adamı strese sokuyo :)

Serafin diye server olması lazım orda oynuyordum. Ne oldu şimdi bizim hesaplar gitti mi. Serber ile parka vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roccoti

quote:

ben 2 yıl oynadım rappelzi s1 m.cin felan var +10 itemli 115 lvl 3 tane hesabım var eskiden çok oyuncu vardı ben serafindeydim swler birleşince lag sorunu oldu çok aşırı derecede dakika başı dc yiyodum tanıdığım herkesde bıraktı oyunu eskiden iyiydi baya ama şimdi kötü oldu bende bıraktım sen oynancak tek oyun rappelz demişsin saklı kasiada kaç kes ss yandı bi bilsen o dc ler yüzünden kasılcam diye çok fazla para kaybettim en sonunda sinirlenip bıraktım adamı strese sokuyo :)

Serafin diye server olması lazım orda oynuyordum. Ne oldu şimdi bizim hesaplar gitti mi. Serber ile parka vardı.

Hayır yanlış hatırlamıyorsam yeni server Bahamut'ta tüm hesaplar, silinme gibi bie durum söz konusu değil.Ben de kaosa yapılanlar ve oyunda karakter dengesinin anasını ağlatmaları sonucu bıraktım oyunu.Herkes yay ya da gölge oluyor içine ettiler oyunun.Halbuki gerek pvp gerek solo olsun gayet de doyurucuydu oyun, hele ki karakter biraz gelişmişse zindanlarda solo takılmak farm yapmak çok eğlenceli ama işte gel gör ki bu son politikalar oyunu oynanmaz hale getirdi.

• Kardes haklisin bende böyle düsunuyorum adamlar ole bi patch attiki hele yeni gelen petler cok ustun oldu biri ss atms 50 k hp basio pet kaos tamamen bitti zaten bide benim 1 ayda yaptigimi adamlar 1 haftada yapar oldu eskiden lvl kasmak icin baya ugrasirdim simdi hem gelen exp fazla hemde moblarin hp dusuk sacma sapan birsey oldu beni serafinde tanimayanda yoktu gm benim nickimi degistirdi biraz mustehcendi nick degisince oyuna yeni baslamis gibi oldu :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Tenth Doctor

Gençler aranızda bunu izlemeyen kalmadı değil mi?

sanat eseri yahu bu. aylardır izlememiştim iyi geldi.

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sonunda 9. doktor eccleston'ın neden bıraktığı öğrenilmiş.

https://eksisozluk.com/entry/54097121

gerçekten sebep buysa ki resmen bu işte, adam kendisi söylemiş en sonunda, gerçekten çok terbiyesizce. resmen sorgulamaktan kovulmuş. bir geçmişe bakıyorum bir de moffat'ın senaryolarına bile karışan capaldi'ye, keşke şu özgür ortama eccleston'da sahip olabilseymiş.

Ben bu adamı çok sevmiştim. En az 2-3 sezon daha oynamalıydı. Geçiştirmişler, aceleye getirmişler gibiydi. Öyleymiş de zaten... 2 sezon daha oynasaydı ne Tennant ne Smith farketmezdi en iyi Doktor derdik açık ara.

Neyse onu boşver olan olmuş artık da,
    9. sezon finalindeki 2 bölümde 8ya da sadece 11. bölümde) sadece ve sadece Capaldi varmış. Tek oyuncu yani başka oyuncu olmayacağı söyleniyor.
    Ne yapmaya çalışıyor bunlar?

Bu dedikodular biraz daha netlesmisken cevap vereyim dedim :D hala netlesmedi ama bu saatten sonra da yanlis cikmaz herhalde

11. bolumde sadece peter capaldi var. Dedikodularda ustune basa basa "capaldi" deniyor :D yani muhtemelen daha once doctor who ve torchwood'ta oynadigi karakterler de olacak ve onlarla alakali bir bolum olacak. Bolum icin moffat kariyerimde yazmasi benim acimdan en zor bolum dedi, bolumun yonetmeni de simdiye kadar cektigim en zor seydi dedi.

9. bolum (mark gatiss tarafindan yazilmis) inanilmaz korkunc olacak ve amator video kayitlari tarzinda bir bolum. Ama bu amator videodan kasit paranormal activity'den daha cok cloverfield tadindaymis. Mark gatiss kedi olali bir fare tuttu galiba

Ülen hem Torchwood'a hem de who'daki önceki rolüne bağlarlar da açıklarlarsa ve adam akıllı bi açıklama olursa fena olur yanlız.

valla öyle. ay hadi inşallah modundayım zaten.

9. sezon şahlanır şahlanır

sana pm atacaktım haftalardır unutuyorum steins gate'i duymuşsundur kesin, izlemediysen izle. işin zaman, senaryo kısmı pek kesmiyor doctor who'dan sonra ancak duygusal yönü fazlasıyla güzel ki zaten oraya eğilmişler. popülerliğini hak eden bir seri.

İzledim izledim epey oldu hatta. Katılıyorum o açıdan.

Senin adina sevindim de hevesi kirilmis kucuk cocuk gibi oldum ya anime izledigini bilmiyordum ya izledikten sonra dedim "kesin izlememistir onereyim"

Pek anime meraklısı değilim ama bi kaç tane var izlediğim.
    Death Note, Code Geass, One Out, PHI Brain, Elfen Lied ve Steins Gate. Sadece bunları izledim

Bence sadece steins gate iyi ama gene de fena liste degil. anime istersen tavsiye verebilirim bir ara.

Bu izlediklerim gibi 1 bilemedin 2 sezonda biten, toplam 30-40 bölümü geçmeyecek güzel anime varsa tavsiye alırım. Yoksa Naruto vs gibi asırlardır devam eden şeyleri izleyemem malesef.

firefly seviyorsan cowboy bebop izleyebilirsin. space western türünde.

https://twitter.com/bbcdoctorwho/status/644786910389489664

jenna sezon sonunda gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.