Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyundaki herşeyi az çok anladım ancak bu LAK olayını tam çözemedim. Ben götürüp R ye çevirtiyorum LAK ları. Şu lak olayını bi adam gibi anlatabilecek kimse warmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: keshberfo

oyundaki herşeyi az çok anladım ancak bu LAK olayını tam çözemedim. Ben götürüp R ye çevirtiyorum LAK ları. Şu lak olayını bi adam gibi anlatabilecek kimse warmı ?

kardeş şimdi bazı yaratıklardan lak geliyor bunu paraya yada chipe çevirebiliyorsun.ben çipe çevirmeni tavsiye ederim sürekli çip kullan yaratığa vurduğun damage i ikiye katlıyor.
  • millet daha hızlı mana basmanın yolu yokmu bi kere basıyor 1 dk bekletiyor deli olcam partide millete heal lazım oluyor benim mana bitiyor 2 saatte doluyor bu arada 24 lvl oldum 16 Jlvl ama skil eksiği yok
  • frmtrkey bende 24lv dm ile geliyim Bilge adamın adı party filan yaparız ekle sen friende girince wisp filan at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy94 -- 6 Haziran 2008; 10:54:43 >
  • kurdum takıldım bıraz ama sarmadı , pvp serverda acmıstım charı
  • arkadslar lydian serverında oynuorum ii bi guild varsa gırmek ısterım
  • kartal ismini lvlini filanda yazarsan daha iyi cvp alırsın bence ??
  • Bu oyuna bende basliyacagim Turklerin cok oldugu bir server soyleyebilirmisiniz ?

bide en son lvl kac bu oyunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dkrn -- 1 Temmuz 2008; 9:55:09 >
  • ss ler cok güzel bende başlamayı düşünüyorum.hangi karakteri secmemi tavsiye edersiniz?
  • ya ben oyuna başladım lvl 24 üm ama bi yerlere quest yapmaya gittim 2 tane eleman çıktı isimleri kızmızı yazılı beni pk mod kapalı olmasına rağmen öldürdüler bunun anlamı ne ya server pvp serverıda değil bunu nsl engelliyebilirim
  • engelleyemessin o adamlar zaten wrath alırlar merak etme
  • ya arkadaslar bende yeni baslıyorum suan oynu ındırıyorum oyunu ındırdıgım yerde 7 tane pach 1 de Rappelz Reference Guide Download dıe bırsey var hepsını ındırcekmıyım bırde skıller nasıl verılıyor yada nasıl alınıyor ultıma onlıne gıbımı kastıkca yaptıgın ıse gore skıllmı alıyoruz birde turkler encok hangı serverda
  • Bende başlıyorum,ilk kez oynıcam acaba hangi serverı ve hangi jobu önerirsiniz?
  • siteyle ilgilenen birisi varsa bize yardımcı olabilirmi acaba?????????
  • oyunu bir türlü indiremedim her seferinde elektrik gidiyor ortasında deli olacam 10 kere denedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

oyunu bir türlü indiremedim her seferinde elektrik gidiyor ortasında deli olacam 10 kere denedim

bilgisayarına flashget indir daha sonra onunla indirmeyi dene
  • inşallah bi sakatlık çıkmaz son 8 dk 30 sn :d
  • Vay kızlar çok güzel
  • 20 lvl dark magi oldum. Bu classı bilenler bi pm atsın görüşelim. Muallaktayım şu an
  • oyunda lvl alma sistemi dungeon partyler yani dp ler dp icinde en cok aranan classlar deva healerler ve gaia kahunalar diyer classlara olan ilgi lvl 80 den sonra baslior ornegin ben lvl 50 de dp bulmazken bugun lvl 100 de cok kolaylikla dp bulabiliorum classim soul breeder :))

oyun bambaska bi oyun milletin para ile aldiklarini siz oyunun parasi rupple ile alabiliorsunuz ornegin ss ler size 2 kat fazla exp ve jp gelmesini saglior
    jlvl leri 0 lama potu ve class deyisdirme scroll u rebith scroll lar var itemlere + basmada %30 lucky veren accident elementler ve basdiginiz + nin patlayip elbiseye zarar vermesini onleyen e-prolar var eger e prosuz + basarda iteminizi patlatirsaniz yeniden kurtarmak icin e-repair soketi aliorsunuz

oyunda en hizli lvl alan karakterler asura asasinler cuku tam olecekleri zaman gorunmezlik skilli kullanip ölmuorlar olmek demek %5 exp kaybi demek
    en saglam karakterler deva knight lar cok zor öluorlar en cok para kazanan karakterler deva summonerler karakter 1 lvl alirken 2 pete birden lvl aldirior ve kasdigi petlerden birini ilerde satabilior diyer summoner classlarida guzel ama petlerine ve kendilerine heal basamiorlar o yuzden berbat lar

oyunun en zevkli kisimlari dungeon siegeler yani zindanlar icin yapilan savaslar suan 8 zindan var oyunda her bi zindanin sahibi olan guild ler var
    benim guildim bahamut crystal valey 2 nin sahibi buranin daimi bizim olmasi icin haftada bir gun savas yapioruz savaslarda genelde 70 er kisilik gruplar savasior bu dungeonlarin sahibi olmamizin bize sagladigi avantajlar direk sahibi oldugumuz zindana isinlana bilmemiz ve diyerbi avantaji basdada belirtigim gibi sadece dungeonlarda lvl almak mumkun sizin dungeonunuza giren oyuncu nekadar fazla ise dungeonunuz okadar para kazanior

oyunun gordugum en yuksek lvl leri summoner classlar cunku 2 pet kullanip dungeonlarda solo yapabiliyorlar diyer classlar icin mumkun deyil ornegin benim 100 lvl tortusumu ben kullanirsam 10k hp si oluyor vede demajlari bi okadar fazla oluyor ama 110 lvl kahuna bi arkadasimda 5k hp si vede dusuk demaji oluyor

oyuna yeni baslamak isteyenler icin tavsiyem kalabalik serverlerde baslayin

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.