Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu blue pixie yada işte ne biliyim hawkman orc gibi petleri nerden bulabiliriz tam ayrıntılı olarak bir arkadaş anlatabilirmi pazarda çokı pahalıya satılıyor paramız yetmiiyor çokta lazım nerden bulabiliriz lütfen söyleyin
  • Arkadaşlar hemen acil cevap alamam lazım. Oyunda millet Trade açıp gezebiliyor, nasıl yapabiliriz. Benim fiziksel sağlığım için acil bu soru(amcam)

elimizdeki silahın üstüne taşları nasıl yerleştirecegiz ?(örn=lucid-nimble shard gibi taşları)
  • Arkadaşlar ben bu oyunu indirdim, yaklaşık 1,7 GB gibi bi boyutu vardı.
    Bundan sonra indirmem gereken bişey var mı?
    Yani sitesinden üstte duran clientlerden birini indirdim, alttaki patch denen şeylerden de indirmeme gerek var mı? Varsa hangisini indireyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekil -- 23 Mart 2008; 22:51:18 >
  • Sonunda indirdim be şu oyunuda yaşıyacam ya ...

• quote:

Orjinalden alıntı: tekil

Arkadaşlar ben bu oyunu indirdim, yaklaşık 1,7 GB gibi bi boyutu vardı.
    Bundan sonra indirmem gereken bişey var mı?
    Yani sitesinden üstte duran clientlerden birini indirdim, alttaki patch denen şeylerden de indirmeme gerek var mı? Varsa hangisini indireyim?

bence launcherın update yapmasını bekle ben indirdim ilk 3 patchi hiçbiri çalışmıyor 1.224 already updated filan diyor...

• abi kendi lvlınızla job lvl arasında 7 lv fark bırakın filan diyosunuzda silkroaddaki sp farma benzer bişi mi bu job pointler???
  • yaw bende indirdim bi update yapmaya başladı vay anam vay 3 saat geçti ne bu daha %50 :D bunun pratik yolu yokmu ? sitedeki manuel patch leri indirip mi yapmalıyım ?
  • evet.
  • spell finger oldum 14 lvl im tortus card empty aldım bunu nasıl doldurabilirim ? tortus türü olarak neyi nerede bulurum mesela ? bi de tame ederken taming creature gibi bi skill var onu mu kullanıcam ? bir bilgi veren olursa memnun olurum bulamadım bunu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pholafy -- 5 Nisan 2008; 23:51:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pholafy

spell finger oldum 14 lvl im tortus card empty aldım bunu nasıl doldurabilirim ? tortus türü olarak neyi nerede bulurum mesela ? bi de tame ederken taming creature gibi bi skill var onu mu kullanıcam ? bir bilgi veren olursa memnun olurum bulamadım bunu :)

Arkadaş bak traniee islandda isen heryerde bulursun yok ışınlanıp baseye gittiysen Horizen'e ışınlan.. Yukarı tarafta galiba tam hatırlamıyorum birsürü tortus cesidi var ama lvlini yükseltip gitmeni tavsiye ederim.. Sonra Creature Taming skillini card çantandayken tortusa yap, mavi mavi bişiler gözükcek tortusun altında daha sonra o tortusu kes üzerinde kalp filan çıktıysa cardı alt + y yapıp 1. slota koy Tortus orda gözüktükten sonra altında 2 tane boş slot olacak item koyman için onları marchanttan unit cardla silahı veya armoru birleştirip resmin altındaki 2 slota koy. Summon Creature ile yaratığını çıkarıyor reccal ilede geri cagırıyorsun.. alt + t de creature attack filan var onlarlada saldırabiliyorsun...

Yaratığınız ölünce baselerdeki Breeder lara götürün(veya summoner) ve creature management a tıklayın ordan 1. veya 2. seçenekle cüzzi bir miktara karşılık yaratık canlanıyor. (1.Seçenek %30 Can, 2. Seçenek %100 Can verir)

Bide tortusun skillerinde diamond toothmudur teethmidir 10lv diamond teeth yapmanı tavsiye ederim 10 lv sonunda damagesi 50 artıyor.
    Yardımcı olabildiysem sevinirim, kaçırdığım biyer varsa ekleyin lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy94 -- 8 Nisan 2008; 10:53:16 >

• Yav lanuchera basıyorum biraz bekliyor,time out diye bi mesaj veriyor.
    Bunun nedeni nedir?
    Nasıl bir çözüm bulunur?
    Teşşekkürler.
  • Ya bilgisayara restart at, internet bağlantısını kesip aç tekrar tekrar bende 10 dk içinde düzeldi. Valla isterseniz silip tekrar kurun tekrar tekrar..................
    Çok sinir bozucu bir durum.. yada size patchin rar lı bir updatini göndereyim biraz bekleyin. göndereceğim patch ilk seridir sorunu çözmede yardımcı olabilecceğini düşündüm ancak yükledikten sonra launcher patch yüklemeye devam edecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy94 -- 8 Nisan 2008; 12:23:25 >
  • Yuh siteden indirmek 1saat sürdü rar lı dosyayı update etmek için 13saat istiyo yazık be... kusra bakma abi ama ilk patchi siteden indirmek zorundasın galiba...
  • Yok bütün patchleri çektim.Sitedeki 6 tane patchci yani.Bunların dışında başka patch varmikine?
    Tekrar yükleme olayına bi bakam çözecekmi.
    Saol yardımın için
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXCELANCEE28

Yok bütün patchleri çektim.Sitedeki 6 tane patchci yani.Bunların dışında başka patch varmikine?
    Tekrar yükleme olayına bi bakam çözecekmi.
    Saol yardımın için

keşke 1. indirip deneseydin bende çalışmadı sendede çalışmazsa 400mb kota yazık olur.. tabi kotalıysa :D
  • no kota no problem.
    Ancak olmuyor.
    Tekrar teşekkürler.
  • Ben indirdim kurmaya çalıştım patchleri 224 already updated filan dedi ondan sonra kendiliğinden patch yapmaya başladı.......
  • Ya beyler acayip bu Dark Magi... Willow staff +1 lv4 var +2dextery +1int +1agi adam manyak oldu crit 700 vuruyo en düşük attack 200 bide dark arrow galiba dark maginin basiclerdeki en iyi büyüsü bence... birde çok büyü açmaya degil büyü lvlerini yüksek tutmaya bakın ben sonradan farkına vardım lastx sölemişte göremedim skilleri master yapmak en iyisiymiş.. 1skill 200+ vuruyor henüz master degil...

OFFF deli olcam harika bir char bu..
  • Tanda server'ında lvl 56 Archer'ım var.

itemler:
    +12 lvl10 R3 Quick bow
    +5 lvl 10 R3 Hunter Suit
    +6 lvl 10 R3 Gloves
    +3 lvl 10 R3 Archaic Cloak
    +3 lvl 10 R3 Hidden avenger
    +3 lvl 10 R3 Great Belt
    +5 lvl 10 R3 Silky Shoes
    Ring of Pineye ( R3 +12 dex rare )
    lvl 6 Chaos Necklace ( 3k lak )

Chipli Normal attack 2200 damage, Chipli Skill attack 2600 damage, Chip + Critical 4100-4300 damage...

www.rappelzturkiye.com
  • Aabbi Sen NaaPTın YhAA!
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.