Beyler bu deva da her iki ele birer nasil silah alıoz anlatabilirmisiniz benim lvl 12
Ya beyler ben deva açtım mesleğini holy warrior yaptım 2 elimede 1er silah nasil alcam
job lvl 30 da dual sword master çıkıo onunla kullanabilirsin 2 sword job kasmaya bak yani...
Bu oyun açıldığındada sorunluydu şimdide sorunlu
Peki ben başkasının kurmuş oldugu pazara nasıl giriş yapabilirim
Beyler tortus serveri gitmiş ne olduğundan haberi olan var mı yaa 23lvl char ardı :(
Arkadaşlar bu time out sorunu bendee var ne yapmalıyım arka sayfada sormuşlar ama cevap yok yarım ederseniz çok sevinirim lütfen
nedir bu ya sinirden çatlicam o kadar indirdim kotalı internetimle sırf bu oyun için şimdide gerizekalı oyun sorun çıkarıyo yardım edin arkadaşlar lütfen nedir bu time out siz nasıl yüklediniz bir bileniniz varsa lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: sdfg
nedir bu ya sinirden çatlicam o kadar indirdim kotalı internetimle sırf bu oyun için şimdide gerizekalı oyun sorun çıkarıyo yardım edin arkadaşlar lütfen nedir bu time out siz nasıl yüklediniz bir bileniniz varsa lütfen
bak güzel kardeşim oyun gerizekalı deilde siz biraz araştırma yoksunusunuz oyunun forumlarında var manual patch ler burda hem noxel arkadaşımız açmış eski patchler için bende yeni patch için konu açmışım ikiside ana sayfada duruo ama gormuosan araştırmıosan biz napalım al bak bu linklere sorunun çözülür...
peki çok teşekkür ederim aslında araştırma yoksunu değilim ama bi anlık sinirle yazdım onları saol
quote:
Orjinalden alıntı: sdfg
Hocam burdaki yamaların 3 ü nüde indir.Ondan sonra düzeliyor.Bende cok çekmiştim ama bunlar sorunumu çözdü iyi oyunlar.
manual patch'ları sırayla kur.193-199-207 sonra tamamdır.
büyük uğraşlardan sonra oyuna girebildim. sizlere sorum her oyunun karakterleriyle alakalı geniş anlatımlar skill bilgileri verilirdi. rappelz ile alakalı böyle bir başlık açmayı düşünüyormusun geniş anlatımlı? birde türk oyuncuların genelinin takıldığı bir server varmı?
quote:
Orjinalden alıntı: Afterlife
büyük uğraşlardan sonra oyuna girebildim. sizlere sorum her oyunun karakterleriyle alakalı geniş anlatımlar skill bilgileri verilirdi. rappelz ile alakalı böyle bir başlık açmayı düşünüyormusun geniş anlatımlı? birde türk oyuncuların genelinin takıldığı bir server varmı?
her oyun için rehber açılır ama rappelz de bekleme günlerce uğraşmak lazım zaten oyunun boyutu büyük herkez indiremediği için pek dh ciler tutmadı kısıtlı kişiler içinde zannetmiyorum uğraşılsın...
anladım. bir çok rpg oyunu yalayıp yutmuş biri olarak şöyle bir yorum getirebilirim rappelz için. silkroad ve k. online dan çok daha kaliteli bir oyun. indirmeyen çok şey kaçırıyor. ben oyuna para vermem diyenler için bire bir wow alternatifi. bütün oyunlarda olduğu gibi healer char el üstünde. ayrıca dikkat ettim alışması kolay bir oyun sadece skill bilgileri ve karakter sınıflandırılması hakkında yerinde ve güzel bilgiler edinebilirsek daha yararlı olacak.
Ben bu manul patchlerle ılgılı bısey sorucam.Epic IV ındırdım tıme out dedı.Bende manul patch ındırmeye karar verdım.193-199 yanı resmı sıtede verılen 1. sıradakı patch ı yuklemeye basladım.FAkat bunun kac mb oldugu bellı degıl.80 mb oldu bıle sımdıden.kalan tahmini sure falan bellı deıl.Kendısı mı kapancak yuklenınce.tsk
level 11 oldum ama hala master olamadım.Master olunca galıba 2 .job secebılecem.levelım 11 job levelım 10.yardımcı olursanız sevınırım.Asurayım.
s.a arkdaşalar ben rappelze yeni başladım arkdaşım önermişti. Ben tek başıma tanda adlı server da asura olrak oyuna başladım daha sonra baya kastım sonr asitelerden okudum ki lwl 10 da job supporter npc ye gidip açtırın yazıyordu bende gittim sadece canfim çıktı.Sonra arkdaşım horizondaydı üstte bir teleport isminde 15 yazıyordu dedi ki bana sen 15 lwl ol galiba o zman açılır ben 15 lwl oldum ama hala mastırım açamadım o npc ye gidiyorum fakat hiç bir şey olmuyor belki günde 3-4 kez gidiyorum bana yardımcı olabilcek arkdaşlar var mı ben hala ilk doğduğum şehirdeyim bazı arkdaşlar ışınlandım falan dediler bana öyle bir şey olmadı yeni bir char açmak istemiyorum.Bana Yardımcı olabilecek arkdaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Saygılarımla
msn adresim:desirezero@gmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: CoderTr
s.a arkdaşalar ben rappelze yeni başladım arkdaşım önermişti. Ben tek başıma tanda adlı server da asura olrak oyuna başladım daha sonra baya kastım sonr asitelerden okudum ki lwl 10 da job supporter npc ye gidip açtırın yazıyordu bende gittim sadece canfim çıktı.Sonra arkdaşım horizondaydı üstte bir teleport isminde 15 yazıyordu dedi ki bana sen 15 lwl ol galiba o zman açılır ben 15 lwl oldum ama hala mastırım açamadım o npc ye gidiyorum fakat hiç bir şey olmuyor belki günde 3-4 kez gidiyorum bana yardımcı olabilcek arkdaşlar var mı ben hala ilk doğduğum şehirdeyim bazı arkdaşlar ışınlandım falan dediler bana öyle bir şey olmadı yeni bir char açmak istemiyorum.Bana Yardımcı olabilecek arkdaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
Saygılarımla
msn adresim:desirezero@gmail.com
10 lvl olduğunuzda bulunduğunuz köydeki job sporter a gidiosunuz ve size bir görev verir git anetema kes gel der 3 tane gidersin kesersin gelince job seçersin bu kadar basit bu 1. job seçimidir 50lvl 40 job lvl e ulaştığınızda 2. job seçimine girersiniz ....
herkese merhabalar arkadaslar rappelz e bu sabah başladım asura 14 lwl strider ım fakat pet için gerekli hayvan kartlarını bulamadım nerden bulacağımı söyleyebilir misiniz????
quote:
Orjinalden alıntı: wingo119
herkese merhabalar arkadaslar rappelz e bu sabah başladım asura 14 lwl strider ım fakat pet için gerekli hayvan kartlarını bulamadım nerden bulacağımı söyleyebilir misiniz????
merchant ta var empty card lar ama sen strider san git lvl 10-15 arası çok pet satılıo town larda onlardan birini al ...