Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkisinide oynadım.Hatta en son archlordu oynamama rağmen rappelz daha iyi.
  • beyler mage acmıstım 17 lvl oldu max crit 350 vuruyorum ben mı yanlıs yaptım yoksa ne bişlim bisimi eksik woriorlar filan cok daha fazla vuruyor benden daha seri ve armorları yuksek

yenı char acsam baya ıyı damage vurandan ne acmalıyım pvp de hangisi avantajlı
    (yanı bılıyorum hepsi iyi oynamayı bılen alır diceksiniz de daha cok phy ataga yonelmıs bı char lazım yanı skıll az ama kuvetlı skıller )
  • Kullandığın silah ne? Dark magiler staff la iyi damage verirler. Birde skillerini kontrol et. Skill lvleri çok önemli pasif ve aktif bir sürü işe yarar skiller var. Beğendiğin skilleri masterlamanı tavsiye edirim. Ortalama job lvlini kendi lvlinden 7 lvl aşağıda tutmak işine yarar genelde ve görevleri yapmak jp kazanmanı oldukça kolaylaştırır.
    Birde Job lvl 40, lvl 50 de ikinci mesleğe geçebiliyorsunuz. Ama karakteri overbreed yaparak job lvlini 50 yaptıktan sonrada ikinci Job ı alabilirsiniz. Bunun yararı Joblvl 50 ye kadar extra stat bonusu (int/luck/vit/agi/str) alıyorsunuz.
  • Bu oyunda çoğu oyunda olmayan sorcerer var o yüzden denemelik açtım bu char ın faydaları nelerdir?
  • peki oyundaki savaşlar neler bileniniz yokmu.birde ko da ulusal puan kazanırdık pvp de kazanınca. cabalda da o puan sistemine benzer bişey var.bu oyunda varmı acaba
  • holy warrior iyimidir arkadaşlar defansı iyi diyo 2 silahla vuruş gücü skilleri vs. nasıl önerirmisiniz?
  • birde sonlardaki hayvan eğitmeni gibi bişiler var onlar ne işe yarıyor?
  • Holy Warrior benim favori charımdır. Bence gayet iyi bir char. Ayrıca hayvan classlarını sormuşsun. O charlarda mükemmel charlardır. Hayvanını süper bir şekilde kullanabilirler. Hayvanları için özel skilleri vardır. Hangisini önerirsin dersen. Bu oyunda her charın özellikleri farklıdır. Oyunda her chara ihtiyaç vardır. Party ler için bu yüzden hangisi sana daha fazla zevk vercekse oyun içinde onu seç derim...
  • Ayrıca bugüne kadar yaklaşık 11-12 tane online oyunu herşeyini öğreninceye kadar oynadım denedim. Ve sonuç olarak bence en iyisi RAPPELZ Online dir derim. Bırakın archlordu falan. Herkes RAPPELZ 'e...
  • pentegram bir de daha 17 lwl mişsin. O lwl de herkes öyledir. Oyunu daha yeni öğrenmeye başlamışsındır. Daha silahlarını geliştirceksin skillerini geliştirceksin. Merak etme eğer devam edersen ilerde süper damagelere ulaşacağına şüphe yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastx -- 30 Ağustos 2007; 8:17:39 >
  • Güzel paylaşımD
  • lastx tmm güzel diyosun da şunun bi savaş olayını bi anlatsana. eğer savaş yoksa gerçekten hiç geçmem çünkü silkroadda da aynı şey vardı kas kas nereye kadar.bi de w,a,s,d ile hareket mümkünmü, oyun akıcı mı, lag durumları nasıl. bi güzel açıklama yaparsanız çok sevinirim.
  • Aslında doğrusunu istersen o konuda pek bişey duymadım( Savaş konusunda). Ama belki epic 4 geldiği için bilen birileri vardır. Gördüklerinde yazacaklardır. Ama benim gördüğüm kadarıyla oyun daha çok savaş değil de beraberlik yardımlaşma üzerine kurulu. Yani asıl oyun Dungeonlarda oynanıyor. Boss partileri, lwl partileri vs... Bu dungeonlar düşük lwl ler ve yüksek lwl ler için farklı farklı ayrılmış durumda. Hatta yüksek lwl ler için yeni bir de dungeon geldi galiba. Yani snn istediğin bir oyundan zevk alarak oynamaksa Rappelzi tercih et. Oynamaktan bıkmayacağın tek oyun diyebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joemeat

Bu oyunda çoğu oyunda olmayan sorcerer var o yüzden denemelik açtım bu char ın faydaları nelerdir?

sorcerer aslında guzel char 2 silah kullanabiliyo dirk ve staff skilleri ona gore buyu skilleri var dm gibi ama onun kadar yuksek vuramaz petin saglam olmak zorunda petin oldumu sende olursun epic3 sorcerer guclu iken epic 4 breeder guclu oldu fazla buff skili yok ama sorcerer petinin guclu olduğunu duydum bunu bilemiyorum çunku diğer charlarla oynamadım ben lvl 62 battle summonerim pvp serverindayım TRsmurfy gelene elimden geldiğince yardımcı olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smurf55 -- 30 Ağustos 2007; 12:51:07 >
  • İşte sonunda yepyeni bir ay ve 0 km bir kota işte hayat bu yawww... Hemen başlıorm rappelze kaldığım yerden devam etmek üzere. Tortus serverında olduğumu anımsıyorum. Diyorum ki tum rappelz oynayanlar isimlerini ve serverlarını yazsınlar belkide oyunda bir grup olabiliriz.
  • ya bu ikinci joblar ne zaman açılıyo bide wizardın skill ağacı yerinde shadow hunterinki var düzeltebilir misiniz acaba wizardı seçmek istiyorum ve skillerini merak ediyorum
  • Herkese Selam

bu oyunu tesadüfen internette yaptığım mmo araştırması sonu öğrendim 2006 yılını en iyi kurguya ve grafiğe sahip ücretsiz(free) mmo su secilmiş ve denemeye karar werdim (Lineage2 yi open betadan beri officalda oynanyan biri olrak alternatif ararken)Bence oyunun grafikleri mmo lar içinde iyi denebileceklerden we bi çok mmo da oolmayan değişik bir sürü skill ve class denemişler.aslında sonuçta klasik bir korean mmo.

3 kişi başladık oyuna ben şu an lvl 34 fighter oynatiorum önemli skiller job lvl istediği için skillere fazla abaramadım job lvl im 30 şu an ancak şehirdeki npc lerden alabilceğim quest kalmadı we sanırım dungeon için biraz düşük kalıyorum die düşünüyorum oyunu daha önceden oynamış ki dungeon maceralarından belli oluyor bu... lvl 34 den sonra lvl kasılabilecek bir spot önerbilirler mi ?

Pantera severındayız
    Nick = arachnet

Teşekkürler

• ikinci joblar ::: ( LWL 50 -- JOB LWL 40 ) da açılıyor. Birde yanlış link için özür dilerim şimdi düzeltiyorum.
  • lwl 34 den sonra defansını güzel bir hale getirip blue pixilerde kasabilirsin. Hem blue pixie untamed card düşme ihtimali var hem de gayet güzel ex veren yaratıklar.
  • hehe teşekkürler bu ne hız hocam

ama blue pixie leri nerde bulucam bu arada itemlerim çok iyi ve defense profession da lvl 6 max ı 10 saten

best + 4 lvl 6 full armor giyiyorum

tavsiyen için saol ! ayrıca pet sistemini çözmem gerekiyor ama summon olayı nasıl card mı almak gerekiyoru gerçi peti bir kere summon etrsem çözerim olayı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.