Şimdi Ara

***RAPPELZ ONLINE*** BASLANGIC REHBERI *** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
452
Cevap
4
Favori
148.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütün postları üst başlıkta toplarsan daha iyi okur lastx hepsi bir arada bulunursa hem görünüm hemde rehber açısından aydınlatıcı olur.
  • sistem gereksinizlerini yazarsan sevinirim.

ayrıca biryerde oyunun riplisini bulabilirmiyiz?

birdee holy warrior açmayı düşünüyorum ama silahlar ölünce gidiyomuş duydum bu doğrumu? önerirmisin bunu?
    elinde çift silah olması benim karakterimi yansıtıyor.eğer silah gidiyosa çok kötü.
  • OYUNUN SİTESİNDE VERİLEN SİSTEM GEREKSİNİMLERİNİ 2. MESAJA EKLEDİM.
    AYRICA OYUNDA HER TÜR KARAKTER ZATEN EN AZ 1 KERE ÖLÜR. YANİ ÖLÜNCE SİLAHIN GİTMESİ GİBİ BİR DURUM SAÇMALIK OLUR. NERDEN DUYMUŞSAN SALLAMIŞLAR :D. SİLAHIN KULLANILAMAZ HALE GELMESİ TEK ŞEKİLDE OLUR. ONUDA İTEM UPGRADE KISMINDA ANLATTIM. İTEME + BASARKEN FAİL OLURSA İTEM GİDER.
  • diğer rehberde yazıyodu.öyle birşey yoksa holy warrior süper bir karakter.sistem gereksinimleride uyuyor.süper bir oyun.teşekkürler anlatım için.
  • ya beyler ben clienti sabah indirdim oyuna bayıldım 10 lvl oldum 10 lvl job da oldum ama qest yapmama gerekiomus token of junier trainee die bi gorew war onu nasıl yapıcaz 4 tane bişi mi yoplucaz 4 bişi mi kesecez tam anlayamadım ugrasıomr birine mi sorucaz token die bi yaratıkmı kesecez :D yardım lutfen
  • Oyundaki görevler için 2. mesajın sonuna linkleri ekledim. Oraya bakabilirsin.
  • Lastx Quest listesini okudum. Fakat sanırım bu epic 3 için. Epic 4 questlerinde bir kaç quest çıkarıldı ve yeni questler eklendi. Traning island questlerinde de değişiklik var. Tam olarak bu guide a güvenmeyin. Ayrıca her şehirde bulunan Quest Clientlar var. Görev yapmak istiyorsanız size random hunting görevleri veriyor lvl 50'ye kadar yapabileceğiniz. Resmi site forumlarındada yeni bir guide hazırlama çabası var. Lvl e göre hazırlanmış sadece Questin hangi lvl de nereden alındığını gösteren ep4 update li quest guide linkine buradan ulaşabilirsiniz.

http://rappelz-forum.gpotato.com/viewtopic.php?f=14&t=155123

• ya bu bela biraz bekliyo time out diyo ya ne ypacağım şimdi bilen varmı?
  • ne uyuz birşeydir yaa resmen uyuz oldum fitil oldum burda

• nedir bu yaa lütfen biri cevaplasın
  • Evet onlar epic 3 için hazırlnmış görev ler ancak şu var ki epic 4 daha çok yeni. Epic 4 questlerini aradım ama ulaşamadım. Farketmez bu görev listesi de arkadaşlara yeterince yardımcı olur. Belki 1 2 yerde değişiklik yapılmıştır epic 4 de ama emin olun o kadar da öenmli değil bu değişiklikler.(görevler için)
  • Bu arada sniper şu linke bir tıklamalısın. Buraya kopyalamak istemedim yazdıklarını noxelin.
    noxel öyle uygun görmüş yeni bir konu açmış. Buyur patch sorunları ile ilgili resmi sitesinden alıntı olarak hazırladığı güzel açıklamaya sen de ulaş ::::

http://forum.donanimhaber.com/m_17071759/tm.htm
  • çok saol abi indiriyorum şuan.
  • Rappeldeki zindan partilrinde olası durumlar:
    Zindan ana giriş bölgesi dışında hiç bir koridorda yaşamın güvence altında değildir. Boş olduğunu düşündüğünüz köşelerde durmaya canınızı kurtarmaya çalışırsınız ama sonuç kaçınılmazdır. Çünkü koridorları dolaşan gözcü moblar bulunmaktadır. Bunlar mutlak sizi bulup öldürür.

Zindanda bir yerden bir yere giderken fazla damage alırsınız. Güvenli boş alanda logout olup çıkarsınız. Büyük ihtimal gözcünün geçeceği zamanda login olmuşsunuzdur hayırlı olsun.

Zindan partilerinde mobları çeken arkadaş her seferinde dikkatli olacağım desede 5-6 mob la geri döner ve panikle log out olur. Girdiğinde ilk olarak cleric'in canlanması koşuluyla partiye hayat gelir.

Parti kendine güvenir kenarda mob gelmesini beklemekten bıkmıştır. Con'a doğru ilerler ilk 10 dakika her şey mükemmeldir Ve birden moblar hızla spawn olur. İlk olarak clericin mp'si biter. Sonra birden tank yere yapışır. Akıllısanız logout olmuşsunuzdur. Evet olmuşsunuzdur da büyük ihtimal login olduğunuzda parti geriye çekilmiştir. Girdiğiniz yerde agroo mobların elinde can vermeniz kaçınılmazdır. Bu durumda partinin geri çekileceğini varsayarak hızla ilk partinin bulunduğu yere gelip orada logout olmak çaredir.

Büyük ihtimal dungenda lvl yapacağınız con'a giderken biri arkada kalır yada yanlış yollara sapar tabi bununla yetinmez ve ölür. Sonra onu kurtarmak için gönüllü bir ekip seçilir. Kurtarıcı ekip büyük ihtimal başarısız olur. Hatta ardından eski kurtarıcı ekipi kurtarmak amacıyla yeni gönüllüler aranmaya başlanır. Sonunda tüm partinin kasabaya (save point) dönmesiyle sonuçlanabilir.

Rep olarak bir partiye girilmişse. Normalde orda olmaması gereken zindan bossları mutlak yolunuza çıkar(burzom, ofo gibi). Kurtarma ekibi gelecektir. Aynı bir önceki durumun teşkiletmesi çok olağandır.

Cleric'ler her nasılsa bir saat içinde tüm limonatalarını bitirmiş olur. 10dk. Town Break verilir. Kesinlikle en az yarım saat demektir bu.

Parti Abhuva'nın odasında lvling yapmaya karar vermiştir. Tabi ki Abhuva'ya dokunmadan. Fakat daha parti elemanları odaya girmedn yeri öpmüştür. Abhuva farklılık yapıp bu sefer odanın girişinde ki koridorda karşılamıştır sizi.(Abhuva Relic Moon Arid'in devasa bossu)

Yarım saat içinde partide şişmanlarsınız ve koşacak haliniz kalmaz boş bir köşeye gidip gereksiz scrolları ve potları atarak ağırlığı azaltırsınız. Ardından partiden biri gidip onları auto pick ile yerden toplar ve attıklarınız her nasılsa size gelir yine.

Bir chiper seçilir partide. Tüm herkez chip bağışı yapar. İlk boss kesilir. ss'ler atılır. Bir bakarsın chiper DC olmuştur. Herkes chiplerinin tamamını vermiştir. Yarım saat chiperın oyuna girmesini beklersiniz. Vasat bir şekilde.

CV1 zindanında lvl yapacak tüm con'lar dolmuştur. CV2 ye gidilecektir. Mutlak Cv1'den Cv2'ye giderken Crystal Mount'ta tüm parti üyeleri dağılır ve yanlış yollara saparlar. Sonunda biri geçiti bulur ve herkes haritadan onun yanına gider.

Sürekli aynı conda lvl yapıyorsunuzdur. Parti farklılıklar arar. Bir kişi yüksek lvlidir, başka bir yer tavsiye eder ve yolu göstereceğini söyler. Herkez lideri takip eder ve o sırada lider düşer. Evet artık yalnız başınasınızdır ve bilmediğniz yollarda ölüm kaçınılmaz gibi birşeydir. (Bu şekilde lider dc olunca tüm parti üyeleri benim yolu bildiğimi düşünerek Crystal Valleyin en büyük bossunun yuvasına gelmiştir ve orada can vermiştir. Ardında da kasabaya geri dönülmüştür.)

• Beyler hangi serverlerdesiniz nickleriniz ne beraber kaynaşabiliriz
    bu arada mage actım açmaz olaydım hiç vurmuor normalde 2 kat defansı az 2 kat canı az ama 3 kat civarı damagesi fazla olmalı
    ama worior bile fazla vuruyor
  • Mage'ler yok abi onlar uçuk karakterler bahsettiğin asura dark magi leri ise. Onlar şakaya gelmez prof. kullanıcıları var. Gayet iyilerdir bir yanlışın olmasın. Yüksek lvlerde çok iyi damagelara çıkyorlar 28000 gibi. Artı stun, uyutma gibi büyüleri ve mobların attack speedlerini yavaşlatma, hızlarını kesme gibi bir çok değişik skill bulunur kendilerinde. Partilerde en karışık durumlarda onların AoE skilleri kurtarır hayatları bir çok kez. Fakat uğraş gerektirir kullanmak. Karakter yapılandırmasında +agi soul stone kullanımı ile evade arttırılabilir. Böylece açık defans kapatılır.
  • kanka ben daha oyuna dun basladım 15 lvl filanım hangi serverdesin kaynaşalım
  • Bahamut, fakat bu aralar fazla oyuna giremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noxel -- 29 Ağustos 2007; 18:00:06 >
  • beyler bende şimdi ayın 1 inde bi oyun yükliyecem fakat karar veremiyorum hangisini indirsem. büyük ihtimal archlord indiricem fakat bu oyunda güzel birşeye benziyor. şu online oyunların çoğunu oynamış bir arkadaş oyunları savaş bakımdan bana bi yardım ederse sevinirim. bende gerçekten çoğu kişi gibi kodaki cz nin tadını alamıyorum. böyle bi aktivitesi olan oyun arıyorum fakat bulamıyorum. rappelzde bu olay varmıdır acaba
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.