Şimdi Ara

Rappelz yardım edebilcek varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
7.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben rappelz e başlamayı düşünüyorum ama bu oyun hakkında bişey bilmediğimden biraz yardımcı olabilirmisiniz kasması nasıl event durumları oyuncular arasındaki iletişim ve gmler oyuncularla ilgileniomu kaç server var yardım lütfen

• oyuncular arası iletişim güzel.Gerektiğinde sana 4 m lik itemi 500 k verirler:D.event çok saçma ve sürekli birbirini tekrar ediyo.Bir yerden bişiy kaçmış.onu yakalayın falan :D.oyunda pet durumu var yaratıkları evcilleştirebiliyosun.Görevler bol bol var maşallah.ama skill cp durumu insanı sıkıntıya sokuyor azcık.oyun zevkli ama 90 levelin amacı ile 1 levelin amacı farklı değil.ikiside level kasma derdinde.harita oldukça buyuk.1 server var.gmler gerektiğinde ilgileniyor playerlarla.fakat tek serverın içinde 16 tane kanal var.Lag durumu olmuyor yani.görev boss ları çok fazla.kasmak kolay.sadece 20 levelden sonra senden 2 yada 5 level üstünü kesersen hep level yarım saatte atlarsın ;).oyunda 3 adet sınıf var.asura(büyücü,suikastçi,çağrıcı) deva(sövalye,eğitimci,rahip)ve gaia(paralı asker,mistik ve terbiyeci)

bana göre server daki en güçlü sınıf asura ve asuradaki büyücü.kasması daha kolay;)

Alıntı değildir.Yazı bana Aittir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pozitiveday -- 14 Ağustos 2009; 12:34:42 >

• güzele benzio yani m2 den güzel olduu kesinkaç server var ve hangi server ı tavsiye edersin ve bu oyunu kolay anlarmıyız

Edit:sen kaç lwlsin ve kaç ayda yaptın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drummer -- 14 Ağustos 2009; 13:44:22 >
  • Rappelz mi? karaHana başla bence daha dün 250m para aldım netten çok da ucuz yani..ama itemlar biraz kazık..
  • 30 leveli 2 belki 3 gunde yaptım.Tek server var fenix diye:D.
  • boşwer karahanı ben rappelz oynuycamhocam senin nick ne bu gece indiriyorum bunda krallık fln varmı hangisi olayım
  • Rappelz TR'de 3-4 gündür oynuyorum; karakter olarak Deva-Şovalye seçtim. Kasmak zor değil, görevlerle birlikte kasabiliyorsun fakat skilleri açmak için CP gerekiyor bunların da çoğunu canavar keserek kazanıyorsun (görevde verilen CPler yeterli olmayacaktır), CP'lerle aynı zamanda Sınıf Seviyesi arttırılıyor, ben skillere vermektense daha çok Sınıf Seviyemi kendi seviyemle aynı tutmaya çalışıyorum, geri kalanlarla skilleri açıyorum. Fakat birkaç eksik var; mesela event yada dungeon'a girildiğinde rahip (healer) olmadan pek bir işe yaramıyorsunuz çünkü potlar 60 saniye cooldown ile basılabiliyor. Çoğu oyuncu bunu Mavi Peri petini kullanarak kapatıyor (çünkü mavi peri skilleri heal ağırlıklı) fakat Mavi Peri yakalamak oldukça zor. Oyuna başlarsan kesinlikle tank veya healer açmanı öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wow yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Rappelz TR'de 3-4 gündür oynuyorum; karakter olarak Deva-Şovalye seçtim. Kasmak zor değil, görevlerle birlikte kasabiliyorsun fakat skilleri açmak için CP gerekiyor bunların da çoğunu canavar keserek kazanıyorsun (görevde verilen CPler yeterli olmayacaktır), CP'lerle aynı zamanda Sınıf Seviyesi arttırılıyor, ben skillere vermektense daha çok Sınıf Seviyemi kendi seviyemle aynı tutmaya çalışıyorum, geri kalanlarla skilleri açıyorum. Fakat birkaç eksik var; mesela event yada dungeon'a girildiğinde rahip (healer) olmadan pek bir işe yaramıyorsunuz çünkü potlar 60 saniye cooldown ile basılabiliyor. Çoğu oyuncu bunu Mavi Peri petini kullanarak kapatıyor (çünkü mavi peri skilleri heal ağırlıklı) fakat Mavi Peri yakalamak oldukça zor. Oyuna başlarsan kesinlikle tank veya healer açmanı öneririm

tmm önerini uygalayacağım

• KArdeş ben oyunu bıraktım.Sebebi Cpler insanı strese sokuyor.Ve oyun sürekli kendini tekrar ettiği yüzünden bıraktım oyunu.Krallıktan kastın,deva gaia ve asura bunların kendilerine ait şehirleri var.Ama düşman değiller.Sen onların şehirlerine gidebiliyorsun.onlar seninkine.

@FromHeLLHiLL

Dediklerine katılıyorum fakat.Rahip yada Şovalyenin yanında çağrıcı ve büyücü de iyi.Çağrıcıda aynı anda iki adet evcil çıarabiliyosun.Büyücüde ise levelin iyi olursa hem rahip hem mistik hemde paralı asker gibi olursun çünkü iki adet 0.8 sn de dolan büyüsü ve shirlerndirmesi 0.2 sn olan skili var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pozitiveday

KArdeş ben oyunu bıraktım.

neden ya kötümüki oyun
  • quote:

Orijinalden alıntı: leaderknight

quote:

Orijinalden alıntı: pozitiveday

KArdeş ben oyunu bıraktım.

neden ya kötümüki oyun

Sen baskalarının zevklerine göre oyun secceksen işin zor.Oyunun videolarını izle (Trailer hariç her oyunun ki müheteşem olur) Karar ver yükle
  • kararımı verdim zaten bu gece indiricem yarın oynarım sadece arkadaşların fikirlerini aldım seninde fikirlerin için teşekkürler
  • oyun kötü olduğundan değil.sadece çok stres yarattı bende ;) herkeze aynı etki yaratacagını sanmıyorum .:D
  • Bak ben şöyle söyleyeyim, ben neredeyse haftada bir oyun değiştiriyorum (arada bir istisnalar çıkıyor) ve Rappelz TR'i 2 haftadır oynuyorum Oyun gerçekten çok zevkli, oyuncuların çoğu seviyeli (Metin2, Silkroad gibi chatbox da küfürler uçuşmuyor) ve şimdiye kadar hiç dolandırma olayıyla karşılaşmadım. Ve önerimde hala ısrarlıyım Şovalye veya Rahip aç. Rahip için şunları söyleyebilirim; skillerin çoğu heal ve buff ağırlıklı olduğu için rahat kasamayabilirsin ama her partide, eventte vb. yerin hazır olur
  • rahip party ararsan zpa(zindan parti)m1-m2(mehtap1-2) bunun gibi yerlerde seni çok rahat kasarlar.Ama tabi birz kendini hızlı kasıp 35-45 level arasına gelince seni heryere çağırcaklar;)
  • asura oldum o neyse artık oyunu anlamaya çalışıyorumda daha pek bişi anlamadım
  • Oyundaki adım Eliza, yardım lazım olursa mesaj atabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

Oyundaki adım Eliza, yardım lazım olursa mesaj atabilirsin

tmm saol bu oyun baya sardı güzelmiş
  • ya arkadaslar bende yeni yükledim ama oyuna giremiyorum güncellemelerden sonra mavi ekran verip atıyo nedeni ne olabilir driverlarım güncel..
  • Arkadaşlar ben 1 haftadır oynuyorum asura suikastçi seçtim(lwl 17)
    yeni kıtaya geçeceğim fakat hala hayvan kartını nasıl kullanacağımı bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.