Bildirim
Rar şifre çözücü
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
İnternetten bulduğunuz proların brute-force (deneme yanılma) yolundan başka seçenekleri yok zaten öyle tek tıkta şifre veren programlar fake ve reklam amaçlıdır.
*Brute-force işlemci gücüne dayanır nasıl desem i7 4960x olacakki ondada anca 1 hafta sürer (karakter sayısına bağlı) vaktinizi boşa harcamayın derim
İyi günler. -
Aninda cozebilen bir program olmasi imkansiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de bildiğim kadarıyla böyle bir şey imkansız. Eğer varsa biz de faydalanalım. -
Zamanında kullanmıştın. Nerden baksan 50-60 harflik şifreyi bile çözebiliyordu. Belki eski rarlardaki bir açıktan faydalanıyordur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zıplayan fil
Zamanında kullanmıştın. Nerden baksan 50-60 harflik şifreyi bile çözebiliyordu. Belki eski rarlardaki bir açıktan faydalanıyordur.
inşallah adını hatırlarsınız, uzun zamandır böyle bir program arıyorum fakat bugüne kadar gördüklerim ya brute force yöntemi kullanıyordu ya da sahte programlardı -
hatırlarsanız sevınırım yaklasık 10 yıldır boyle bır program arıyısımıda sonlandırmıs olursunuz -
Şifre yeterince güçlüyde bunu bruteforce ile kırmak süper bilgisayrlarla bile yıllarca sürer. -
böyle bir program kesinlikle var ben kullanmıştım ama adını unuttum şimdi arama apıcam biraz -
yalnız bunların mantığı şöyle sen not defterine sayıları yazıyosun o kendi algoritması ile çözmeye çalışıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: bybursa
yalnız bunların mantığı şöyle sen not defterine sayıları yazıyosun o kendi algoritması ile çözmeye çalışıyor
Arkadasim guldurme beni ya.
O yöntemle klasik bilgisayarlardan şifre çözmek ömür alır.
Her haneye 32 karakter gelse 10 haneli bi' şifre için 1.125.899.906.842.624 olasılık oluyor yani baya zor. Saniyede 1Milyar kontrolden 312 saat eder o zamana o dosyanın yenisini bulurum herhalde. -
Birde her haneye 100'den fazla karakter geldiğini düşünün.
Boşuna uğraşmayın derim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X