Şimdi Ara

Rar şifre çözücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskiden kullandığım bir proğram vardı. Bunda şifre ne kadar uzun olursa olsun anında çözülebiliyordu. Şimdi bu programın adını unuttum.

Böyle bildiğiniz bir proğram var mı?

İnternetten baktıklarım deneme yanılma yollu çözüm sunuyor. Bu uzun metinlerde sorun oluşturur.

• İnternetten bulduğunuz proların brute-force (deneme yanılma) yolundan başka seçenekleri yok zaten öyle tek tıkta şifre veren programlar fake ve reklam amaçlıdır.
    *Brute-force işlemci gücüne dayanır nasıl desem i7 4960x olacakki ondada anca 1 hafta sürer (karakter sayısına bağlı) vaktinizi boşa harcamayın derim
    İyi günler.
  • Aninda cozebilen bir program olmasi imkansiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de bildiğim kadarıyla böyle bir şey imkansız. Eğer varsa biz de faydalanalım.
  • Zamanında kullanmıştın. Nerden baksan 50-60 harflik şifreyi bile çözebiliyordu. Belki eski rarlardaki bir açıktan faydalanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Zamanında kullanmıştın. Nerden baksan 50-60 harflik şifreyi bile çözebiliyordu. Belki eski rarlardaki bir açıktan faydalanıyordur.

inşallah adını hatırlarsınız, uzun zamandır böyle bir program arıyorum fakat bugüne kadar gördüklerim ya brute force yöntemi kullanıyordu ya da sahte programlardı
  • hatırlarsanız sevınırım yaklasık 10 yıldır boyle bır program arıyısımıda sonlandırmıs olursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    winzip- winrar şifresi kırma
    19 yıl önce açıldı
    Ağ dosya paylaşım şifresi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şifre yeterince güçlüyde bunu bruteforce ile kırmak süper bilgisayrlarla bile yıllarca sürer.
  • böyle bir program kesinlikle var ben kullanmıştım ama adını unuttum şimdi arama apıcam biraz
  • yalnız bunların mantığı şöyle sen not defterine sayıları yazıyosun o kendi algoritması ile çözmeye çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bybursa

yalnız bunların mantığı şöyle sen not defterine sayıları yazıyosun o kendi algoritması ile çözmeye çalışıyor

Arkadasim guldurme beni ya.

• bybursa B kullanıcısına yanıt
    O yöntemle klasik bilgisayarlardan şifre çözmek ömür alır.

Her haneye 32 karakter gelse 10 haneli bi' şifre için 1.125.899.906.842.624 olasılık oluyor yani baya zor. Saniyede 1Milyar kontrolden 312 saat eder o zamana o dosyanın yenisini bulurum herhalde.
  • Birde her haneye 100'den fazla karakter geldiğini düşünün.

• Boşuna uğraşmayın derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.