Şimdi Ara

Rar Şifresi İçin Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce kadar telefonumun hafızası dolduğu için fotoğraflari bilgisayara atıp rarladim şifrede koydum. Fakat bu şifreyi her türlü uğraşıma rağmen bulamadım

Şifreyi az çok hatırlıyorum yani hatırlamaktan ziyade 3 tane şifre koydum ben hep bu zamana kadar hep yani bunlardan birinin sonunda bir kelime var o kelimeyide az çok çıkarıyorum.Benim verdiğim kelimelerde arama yapacak farklı kombinasyonlarını deniyecek bir program gerekli bilindik sağlam ve istediğim özelliği kapsayan bildiğiniz program varsa yardımcı olabilirmisiniz ? gerçekten önemli resimlere ulaşmam gerek isterse 1 hafta olsun

Şimdiden Teşekkürler

• Allahdiyenmakarna A kullanıcısına yanıt
    Bildigim kadariyla rar sifrelerinin kirilmasi cok cok cok cok cok zor... imkansiza yakin..hatta imkansiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

Bildigim kadariyla rar sifrelerinin kirilmasi cok cok cok cok cok zor... imkansiza yakin..hatta imkansiz...

Archpr ile mümkün.
  • http://imgur.com/gallery/zFyBtyA

http://security.stackexchange.com/questions/33247/how-long-it-will-take-to-crack-a-rar-password

daha bir çok örnek mevcut...

konunun uzmanı değilim ancak zamanında çok araştırdım denedim yamuldum

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >

• quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

quote:

Orijinalden alıntı: istemsizhareket

Archpr ile mümkün.

Mümkün ama ne kadar sürede.

Karakter sayısı ve çeşitliliği arttıkça şifre bulma süresi uçuyor, en son denediğimde "bir kaç gün kaldı vs." yazısı gördükten sonra iptal etmiştim.

• Allahdiyenmakarna A kullanıcısına yanıt
    ben bi kaç farklı program denedim ortalama 5 6 saat sürdü her program ama sonuca ulaşamadım hiç
  • Teşekkürler deneyeceğim
  • Boşuna uğraşma rar şifre kırılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmaya çalışırken işlemcinin içine edersin, bence uğraşma. Ayrıca dropbox, yandex.disk vesaire varken neden RAR ile şifreleyip bilgisayarda saklıyorsunuz ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Montmartre -- 23 Eylül 2015; 7:59:36 >
  • Ben de şuan Daossoft RAR programını kullanıyorum,işe yarar yada yaramaz bilmiyorum ama en azından "save" yapabiliyorsun,kaldıığın yerden devam...

11 haneli şifre kırması artık kaç gün sürer bilmiyorum günde 2-3 saat calistiririm :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.