Şimdi Ara

RAR ve mac

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rar acmak icin hangi programi tavsiye edersiniz?

UnRar'i kullanisli bulmadim.

tesekkurler :)

• Yapay Zekanın Yanıtı

RAR Dosyalarını Mac'te Açma

RAR dosyaları sıkıştırılmış arşivlerdir ve genellikle büyük dosyaları veya birden fazla dosyayı daha küçük bir boyuta sıkıştırmak için kullanılır. RAR dosyalarını açmak için Mac'te özel bir yazılıma ihtiyacın vardır.

En popüler RAR açma yazılımlarından biri The Unarchiver'dır. The Unarchiver ücretsiz ve açık kaynaklı bir uygulamadır ve App Store'dan indirilebilir. The Unarchiver'ı yükledikten sonra RAR dosyalarını çift tıklayarak açabilirsin.

Diğer bir seçenek de Keka'dır. Keka da ücretsiz bir RAR açma yazılımıdır ve App Store'dan indirilebilir. Keka, The Unarchiver'a benzer şekilde çalışır ve RAR dosyalarını çift tıklayarak açmanı sağlar.

RAR dosyalarını açmak için başka birçok yazılım daha vardır, ancak The Unarchiver ve Keka en popüler ve önerilen seçeneklerdir. Bu yazılımlardan birini yükledikten sonra RAR dosyalarını Mac'inde kolayca açabileceksin.

Macbook'ta RAR Dosyası Açma

Macbook'ta RAR dosyası açma işlemi diğer Mac bilgisayarlarla aynıdır. The Unarchiver veya Keka gibi bir RAR açma yazılımı yükledikten sonra RAR dosyalarını çift tıklayarak açabilirsin.

The Unarchiver ve Keka, RAR dosyalarını açmak için en popüler ve önerilen yazılımlardır. Bu yazılımlardan birini yükledikten sonra Macbook'unda RAR dosyalarını kolayca açabileceksin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • The Unarchiver kullanıyorum. Gayet başarılı.
  • mac app store da bedava uygulamalar altında güzel bir rar programı var
  • SimplyRar i oneririm,ekstradan boyutlu part seklinde rar arsivleri de olusturulabiliyor.
  • winrar tarzinda bir uygulama var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

winrar tarzinda bir uygulama var mıdır?

Bu konuda bence tartışmasız en iyi program Stuffit

http://www.stuffit.com
  • ben unrarx kullanıyorum,
    karışık geldi başta ama sinirlendim bi ara, meğersem çok kolaymış :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mac te Dosya Gizleme [Çözüm]
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poker in the Face

ben unrarx kullanıyorum,

Ya bana da karışık geldi aslında ben de biraz kullandım bıraktım, biraz açıklama şansın var mı hocam ne şekilde kullanıyosun arşiv açarken mesela.
    Şu anda arşiv açmak için winzip kullanıyorum mesela :(
  • betterzip i öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archimede

quote:

Orijinalden alıntı: Poker in the Face

ben unrarx kullanıyorum,

Ya bana da karışık geldi aslında ben de biraz kullandım bıraktım, biraz açıklama şansın var mı hocam ne şekilde kullanıyosun arşiv açarken mesela.
    Şu anda arşiv açmak için winzip kullanıyorum mesela :(

hocam şöyle, bu program sadece rar dosyalarını aynı dizine çıkarıyor, bi de rar dosyası yapıyosun anladığım kadarıyla.
    Programı apps'lere sürükle, sonra herhangi bir rar dosyasının ayarlarından tüm rar dosyalarını unrarx ile çalıştırma komutu ver.
    Sonra rar dosyasını açıyosun, extract diyosun, rar dosyasının yanına çıkarıveriyo.
    şifrelileri açarken önce invalid password yazar ekranda, üstteki 'password' kutcuğuna şifresini yaz dosyanın, sonra extract de.

farklı dizinlere de çıkarabiliyosun istersen, şu an tam hatırlamıyorum ama üstteki kutucuklardan birinde var bu seçenek

bırakcam galiba ben de, fazla bişey yapamıyosun programla, rar dosyalarını çıkarıyo o kadar.

• BetterZip güzeldir tavsiye ederim
  • Kesinlikle betterzip
  • Betterzipten şaşma
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.