Şimdi Ara

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
17
Favori
27.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Günlerdir uğraşmalarım sonuçsuz kaldı maalesef lms 8.5 yapamadım arch linux iyi bilen birisinden yardım almadan zor kendi paketini kurmaya çalıştım debian paketini arc yaptım olmuyor bağımlıklarla alakalı hata veriyor artık deezer kullanan varsa hakkını helal etsin yapamadım en son lms 8.4lü halini 8gb altına paketledim yani 8gb ve üstü her sd karta yazabilirsiniz

benim mega bulutuma yükledim işte linki

#işaretinden sonrası şifre biliyorsunuz

raudio 20 nisan 2024 güncel halinde lms raudio qobuz tidal ve youtube kurulu benim sistemin image'ı olduğu için raudio ayarlarından kendi playerinizi (dac) seçmeden ses alamazsınız muhtemelen

quatmo lms 8.5lu bir sürüm yayınlayana kadar ne güncel lms raudio bu olmuş oluyor

putty veya winscp ile sisteme root olarak girmek isterseniz

kullanıcı adı: root

şifre : ros

ayrıca bazı işlemler root olarak yapılamıyor diye dhforum diye kullanıcı oluşturdum onu da kullanabilirsiniz sisteme erişmek için

kullanıcı adı : dhforum

şifre : dhforum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 24 Nisan 2024; 17:46:43 >

• sadays S kullanıcısına yanıt

hocam teşekkürler.

• Rica ederim arc linux depolarında lmsi paketleyen stefan diye bir arkadaş mail gönderdim deezer için lms 8.5 gerekli lütfen depoyu güncelle diye bakalım dönmedi takipteyim günceller güncellemez lms-raudioyu güncelleyip tekrar yükleyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 26 Nisan 2024; 20:45:11 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Az önce image'nizi kurdum sorunsuz çalışıyor teşekkürler. Youtubeyi headless olarak kullanmanın bir yolu var mi acaba, her halükarda monitöre bağlanması mi lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt

youtube kısmı sadece ses içinse kurabilirsin ama görüntü için ise monitör lazım müzik için kullanacağım dersen ilk sayfada anlattım nasıl kurulduğunu oradan yapabilirsin

• nihayet aur depolarına lms 8.5 ekledi eleman ama herifte pc varmış amd64'e göre yaptım çalışıyor dedi ne yaptıysam raspberry pi'de lms'i 8.5 yapamadım yazdım çizdim oralı olan olmadı en nihayet vietnam forumlarındaki quatmo forumdakilerden birinden rpi5'i ödünç aldı lms 8.5 yapacağım dedi bekliyorum günceller güncellemez yazarım deezer için lazım neredeyse türkiyedeki tek cd kalitesinde stream platformu olduğu için önemli görüyorum

• Quatmo yaptı ama bu sefer de GUI yapmamış aceleye geldi herhalde

Ama tidal qobuz ve deezer eklenebiliyor raudio en son sürüm

Sordum GUI yaparsa o halini yapmazsa son halini benim buluta yüklerim

• teşekkürler

Hocam sizin geçenlerde image aldığınız kendi sürümünüzü yüklemiştik, güncelleme konusunda problem çözüldü yalnız orjinal sürüme göre kasma hasıl oldu.

en güncel sürümü yayımladı quatmo ama GUI yok ben GUI yapıp koyayım bulutuma diyordum ama kasıyor diyorsan o halini de yüklerim hangisini isterseniz

önce quatmonun lms 8.5lu image dosyasını şimdi yüklüyorum

menü yok raudio ve lms arasında kendiniz geçiş yapmalısınız tidali kaldırmanız ve tidal yerel deezer yerel ve material skin'i kendiniz yüklemek zorundasınız

şu anda yüklüyor buluta 1 saat sonra koyarım

kasmadan kastın ne bende yok öyle bir şey eğer parçalar arasındaki bekleme süreleri uzun diyorsan o benim kendi tercihim elektirk gürültüsünü azaltmak için buffer ayarlarını yükselttim ben yani bir nevi ramden çalıyor onu çözeriz ama başka bir şey ise en iyisi quatmonun yeni olanını yükle raudiosu en son sürüm ve lms 8.5

komutları vereyim basit bir gui yapmış sadece raudioya geçiş var mounting disk filan yok eskisinde olan parametric equalizer filan da yok görünüyor

eklentilerdne deezer ve material skini kurduktan sonra

windowstan putty programını çalıştırın lms ipsini girin

kullanıcı root

şifre ros

komutları sırayla buradan kopyala yapıştır yapabilirsiniz

forum kafayı yedi yapıştırmıyor iyi mi komutuRaspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları 

bulutu yapıştırıyor komutu yapıştırmıyor delirtecek bu forum ne yapacağım bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 27 Mayıs 2024; 12:25:36 >

• nedense yapıştıramadım kendiniz denemek isterseniz linkleri bırakayım

lms raudio için

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları
    Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarlarıhdvietnam - hơn cả đam mê
    Raspberry Pi + Rune Audio ::: Một trải nghiệm nghe nhạc mới
    https://www.hdvietnam.me/threads/raspberry-pi-rune-audio-mot-trai-nghiem-nghe-nhac-moi.1174389/page-1438

archq için

https://www.stsd99.com/phpBB3/viewtopic.php?f=61&t=3210&sid=cecb002f9ea7889f69e98aaf2e3ae371&start=180

quatmonun lms raudio github bağlantısı

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarlarıgithub
    lovehifi - Overview
    https://github.com/lovehifi

archq için sam0402'nin github bağlantısı

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarlarıgithub
    sam0402 - Overview
    https://github.com/sam0402

ilk bağlantıda quatmonun 28757 nolu mesajı

Ben bunu yapamam sanırım hocam :), menüler arası geçiş yavaştı da buffer ayarınız ile alakalıysa sorun değil. Ben ordan devam edeyim, ağdan kullanım sağlayacağım için ağ sürücü ekleme sıkıntı olabilir.

deezer için yapmak zorundasın deezera ihtiyacın yoksa gerekli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 27 Mayıs 2024; 15:50:16 >
  • hocam, rAudioLMS_8.5_ORG .zip i kurduğum zaman,

böyle bir menü görebilecek miyim? sequeezer ile bağlanabilecek miyim? deezer vs ihtiyacım yok tüm arşiv ağ sürücüsünde.

• evet ip adresini girince zaten bu geliyor squeezer ile bağlanabilirsin

ip adresinin sonuna :9000 ekleyince lms oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 28 Mayıs 2024; 14:50:15 >
  • İyi bayramlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi bayramlar müzikle kalın

• Kafa dinlemek için, sistemi her zaman açamıyorum. bir adet fiio Ka17 aldım, yanına Hifiman Sundara, bakalım nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgsahin -- 30 Haziran 2024; 10:11:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığı bilmem ama dac canavar iyi günlerde kullan

• Sağolasın, deneyimleri iletirim, dac için bir çok inceleme var, fiyatında TR olarak 5 taksitle 7500 tl ye denk geldi, buradan dac hakkında yorum atarım. Pazartesi elimde olacak,

Hifiman Sundara zaten hep ilk sıralarda bir kulaklık, planar manyetik kulaklık diye geçiyor, onunla kapalı olanı Amazon’dan 6 taksitle 7100 e geldi, Almanya’dan yolda,

Daha öncede Beyerdynamic DT-770 Pro Amazon’dan taksitle 6500 almıştım, gerçekten hakkını veren bir kulaklık, onura Zishan Dsd ile dinliyorum.

Chord Quest parasını bu gidişle hiç tamamlayamayan biri olacağım :)

Evde Tooping E70v, Onkyo Amfi ve Kef q350 leri çocuklar küçük olunca, dinlettirmiyorlar, baba baba ,sözde oda ayrı ama, ses gidince meraklarına yenik düşüyorlar.

Bakalım, para harcamak zorunda kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.