Şimdi Ara

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.217
Cevap
17
Favori
27.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

unuttum yaa amaaann nasıldı bunun ayarları senin verdiğin linktekini yükledim lms nerde ?

• İp numaranın sonuna :9000 yaz

Ama önce raudioyu güncelle hddi tanıt vs lmse geçmeden önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Ağustos 2024; 22:7:4 >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, bunu kurdum ama biraz geç kurdum sanırım yine raudio güncelleme yapmıyor eklenti bölümünden, güncel sürümü indirin diye mesaj var, geçenlerde de aynısı olmuştu ya hatırlarsınız. Siz bu sürümü kullanıyorsanız img yapma şansınız var mı acaba?

• img gerek yok sizin için update dediğindeki komut dosyalarını fotoğraflamıştım bir deneyin

Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Eylül 2024; 16:9:52 >

bunu nasıl yapacağımı da söyler misiniz hocam :) ben de 0 bilgi var.

• Iconium_C.T.D I kullanıcısına yanıt

önce ben bir yapayım oluyorsa komutları anlatırım image almak daha sıkıntılı küçülmüyor günler sürüyor imajı herkes kullanabilsin diye küçültmek

• yaptım oluyor komutarı buradan olduğu gibi alıp yapıştırın komut satırına tek tek değil

curl -sfLO https://raw.githubusercontent.com/rern/rAudio/main/install.sh

chmod 755 install.sh

./install.sh "r1

Update

main"

putty programını indirin kurun yoksa

varsa çalıştırın

okla gösterdiğim yere raudio ip numarasını yazacaksınız bilmiyorsanız ip scanner gibi bir uygulama ile taratın hangi ipde rAudio yazıyorsa o ip

sonra gelen ekrana

kullanıcı adına root yazın

şifre isteyince ros

ekran böyle olmalı

yukarıda verdiğim komutları kopyala yapıştır yapınca ekran aşağıdaki gibi olacak

Enter tuşuna basın işlem bitince

reboot komutunu verin tekrar başlasın raudio şimdi bakın 20240818 olacak sürüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Eylül 2024; 17:32:44 >

• Daha ne yapayım eve gelip sizin yerinize ben mi kurayım 

Hehe, sağolun hocam, bugün akşam deneyeceğim inş. Dün biraz fazla yürüdüğüm için uğraşacak halim yoktu.

hocam malesef ki yapamadım,

önce şu hatayı aldım,

sonra tekrar ve tekrar denedim, bu sefer başka kodlar geldi, güncelleme oldu mu anlamadım, o kodların son kısmında yukardaki resimdeki hatalar yine yazıldı.

şimdi arayüze de ulaşamıyorum Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları 192.168.xx den raudio menüsüne ulaşmıyor, putty bağlanıyor, 192.168.xxxx:9000 dediğim zaman lms menüsü açılıyor, raudio menüsü yok, bomboş sayfa hata da vermiyor yeniden sıfır kurulum yapmam gerekecek sanırım.

• Komutu tek tek yazmış görünüyorsun oysa buradan kopyala oraya yapıştır yapacaktın

Lms 8.5 org dosyasını yeniden yazdır hiçbir ayar yapmadan komutu ver olur
  • Link donanımhabere referans veriyor gibi yapıştırınca kontrol et

tek tek yazmadım zaten hocam, kopyala yapıştır yaptım, hatta donanımhaberden cp yapınca direkt yukardaki hatayı verdi, kodu metin belgesine atıp ordan cp yaptım, önceki mesajda da belirttiğim gibi bişeyler yaptı ama yine sonunda aynı hataları verdi, sıfırdan tekrar deneyeyim

• curl -sfLO https://raw.githubusercontent.com/rern/rAudio/main/install.sh

chmod 755 install.sh

./install.sh "r1

Update

main"

başka bi sitede de bu kod çalışmış ikisini de deneyeceğim.

• Deneyip öyle attım size sıfırdan lms 8.5.zipli dosyayı kurdum aynı sendeki gibi güncellenemez yeni raudio yükle dedi bunu yapıştırdım done dedi bitti baktım update bölümü ağustos 2024 olmuş

Hocam kodu donanimhaber değiştirdiği için becerememisim, sıfırdan kurup kodu kendim yazınca oldu teşekkür ederim.

• İlla referans verdiriyor dh site linki veremez olduk arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

İlla referans verdiriyor dh site linki veremez olduk arkadaş

İlginç bir durum ama, hani başına donanımhaberxxxxxx diye bişey eklese anlarım da /xx/yy burdaki xx yy lerin içeriğini de değiştirmiş. Youtubeden müzik dinlemeyi denedim api kodunu ekledim bunda çalışmadı sizde çalışıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.D

İlginç bir durum ama, hani başına donanımhaberxxxxxx diye bişey eklese anlarım da /xx/yy burdaki xx yy lerin içeriğini de değiştirmiş. Youtubeden müzik dinlemeyi denedim api kodunu ekledim bunda çalışmadı sizde çalışıyor mu?

Alıntıları Göster
    Deneyeyim
  • youtube v0.3 mü değilse önce güncelle istersen denedim çalışıyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Eylül 2024; 13:41:49 >
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.