unuttum yaa amaaann nasıldı bunun ayarları senin verdiğin linktekini yükledim lms nerde ? |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (60. sayfa)
-
-
İp numaranın sonuna :9000 yaz
Ama önce raudioyu güncelle hddi tanıt vs lmse geçmeden önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Ağustos 2024; 22:7:4 > -
Hocam selamlar, bunu kurdum ama biraz geç kurdum sanırım yine raudio güncelleme yapmıyor eklenti bölümünden, güncel sürümü indirin diye mesaj var, geçenlerde de aynısı olmuştu ya hatırlarsınız. Siz bu sürümü kullanıyorsanız img yapma şansınız var mı acaba?
-
-
bunu nasıl yapacağımı da söyler misiniz hocam :) ben de 0 bilgi var.
-
önce ben bir yapayım oluyorsa komutları anlatırım image almak daha sıkıntılı küçülmüyor günler sürüyor imajı herkes kullanabilsin diye küçültmek
-
yaptım oluyor komutarı buradan olduğu gibi alıp yapıştırın komut satırına tek tek değil
curl -sfLO https://raw.githubusercontent.com/rern/rAudio/main/install.sh
chmod 755 install.sh
./install.sh "r1
Update
main"
putty programını indirin kurun yoksa
varsa çalıştırın
okla gösterdiğim yere raudio ip numarasını yazacaksınız bilmiyorsanız ip scanner gibi bir uygulama ile taratın hangi ipde rAudio yazıyorsa o ip
sonra gelen ekrana
kullanıcı adına root yazın
şifre isteyince ros
ekran böyle olmalı
yukarıda verdiğim komutları kopyala yapıştır yapınca ekran aşağıdaki gibi olacak
Enter tuşuna basın işlem bitince
reboot komutunu verin tekrar başlasın raudio şimdi bakın 20240818 olacak sürüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Eylül 2024; 17:32:44 >
-
Daha ne yapayım eve gelip sizin yerinize ben mi kurayım
-
Hehe, sağolun hocam, bugün akşam deneyeceğim inş. Dün biraz fazla yürüdüğüm için uğraşacak halim yoktu.
-
hocam malesef ki yapamadım,
önce şu hatayı aldım,
sonra tekrar ve tekrar denedim, bu sefer başka kodlar geldi, güncelleme oldu mu anlamadım, o kodların son kısmında yukardaki resimdeki hatalar yine yazıldı.
şimdi arayüze de ulaşamıyorum 192.168.xx den raudio menüsüne ulaşmıyor, putty bağlanıyor, 192.168.xxxx:9000 dediğim zaman lms menüsü açılıyor, raudio menüsü yok, bomboş sayfa hata da vermiyor yeniden sıfır kurulum yapmam gerekecek sanırım.
-
Komutu tek tek yazmış görünüyorsun oysa buradan kopyala oraya yapıştır yapacaktın
Lms 8.5 org dosyasını yeniden yazdır hiçbir ayar yapmadan komutu ver olur -
Link donanımhabere referans veriyor gibi yapıştırınca kontrol et -
tek tek yazmadım zaten hocam, kopyala yapıştır yaptım, hatta donanımhaberden cp yapınca direkt yukardaki hatayı verdi, kodu metin belgesine atıp ordan cp yaptım, önceki mesajda da belirttiğim gibi bişeyler yaptı ama yine sonunda aynı hataları verdi, sıfırdan tekrar deneyeyim
-
curl -sfLO https://raw.githubusercontent.com/rern/rAudio/main/install.sh
chmod 755 install.sh
./install.sh "r1
Update
main"
başka bi sitede de bu kod çalışmış ikisini de deneyeceğim.
-
Deneyip öyle attım size sıfırdan lms 8.5.zipli dosyayı kurdum aynı sendeki gibi güncellenemez yeni raudio yükle dedi bunu yapıştırdım done dedi bitti baktım update bölümü ağustos 2024 olmuş -
Hocam kodu donanimhaber değiştirdiği için becerememisim, sıfırdan kurup kodu kendim yazınca oldu teşekkür ederim.
-
İlla referans verdiriyor dh site linki veremez olduk arkadaş -
quote:
Orijinalden alıntı: sadays
İlla referans verdiriyor dh site linki veremez olduk arkadaşİlginç bir durum ama, hani başına donanımhaberxxxxxx diye bişey eklese anlarım da /xx/yy burdaki xx yy lerin içeriğini de değiştirmiş. Youtubeden müzik dinlemeyi denedim api kodunu ekledim bunda çalışmadı sizde çalışıyor mu?
-
Deneyeyimquote:
Orijinalden alıntı: Iconium_C.T.Dİlginç bir durum ama, hani başına donanımhaberxxxxxx diye bişey eklese anlarım da /xx/yy burdaki xx yy lerin içeriğini de değiştirmiş. Youtubeden müzik dinlemeyi denedim api kodunu ekledim bunda çalışmadı sizde çalışıyor mu?
Alıntıları Göster -
youtube v0.3 mü değilse önce güncelle istersen denedim çalışıyor çünkü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 5 Eylül 2024; 13:41:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X