< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Raspberry Pi 4 için PiCorePlayer Ayarları (62. sayfa)

-
-
kablosuz kullanmak için özel bir ayar gerekmiyor
chromecast birdge yeterli olmalı upnp sesini sevmiyor audiophile'lar ama upnp/dlna bridge de deneyebilirsin ama cep telefonundaki qobuz muhtemelen chromecaste bakıyordur
-
Kablosuz bağlantıyı da başardım aynı ip den devam etmesi şaşırttı.
Ama maalesef hala qobuz uygulamasından pi ye cast etme işini çözebilmiş değilim :)
Bu arada herkez nerede eskiden ne güzel aktifmiş bu konu yeni güncellemeler yeni ekipmanlar daclar, kablolar, piller vs konuşulmuş..
Gerçi benimki de laf. 2025 TR sinde €30 ya kadar ne alacaksın ki..
Şevk bırakmadılar..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
açlık derdine düştük sistemi açtığımız yok ki değiştirelim ekipmanı
-
Üstad selamlar, benim evdeki sistemin(pi4 + inno dac + lmrsaudio) aynısını arabaya bağlayabilir miyiz, birader 2 anfili (1i bas için diğeri mid ve tizler için) bir ses sistemi yaptırıyor aracına, bir şekilde bağlarsak uzaktan erişim(telefondan wifiyi paylaşarak) yada blutooth ile sağlayabilir, çaldırabilir miyiz. Torpidoya koyup wifi yada blutooth ile bağlanmak gibi.
-
Hiç deneyinlemedim innodan amfiye bağlantı bile yapsan hem cep telefonu hem de rpi'nin aynı ağda olması lazım Bluetooth ile ses kalitesi mp3 seviyesinde olur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
piCorePlayer 10 çıktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deneyelim kafamız tenha iken
-
Ota ya düşüyormu bu güncelleme? Yoksa sıfırdan mı kurmak lazım. Sıfırdansa hiç uğraşamam :D
dene ana ekranda var ya ilk sayfada anlattım güncellenir muhtemelen 10'a
-
Evet buldu güncellemeyi. Yarın biraz forumlara bakayım kullananlar sorun yaşamamışsa yüklerim.
İyi bayramlar arkadaşlar.
İyi bayramlar hobidaşlar❤️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı bayramlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X