hocam win 10 yüklenmiyor. günlük kullanım için uygun denebilir belki ama işlemci gerçekten çok güçsüz. benim 10 yıllık core2 duo'lu laptop ayarında. yani fazla bişey beklememek gerek. |
Raspberry Pi 4B ANA KONU (3. sayfa)
-
-
Eyvallah hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba, Home assistant çalışması nasıl? Sizde ki 2Gb Raspberry pi 4 modeli mi? -
-
quote:
Orijinalden alıntı: TofixGX
Hocam merhaba, Home assistant çalışması nasıl? Sizde ki 2Gb Raspberry pi 4 modeli mi?Raspberry 8 gb ram bendeki. Home Assistant iyi gidiyor. Conbee 2 Zigbee Hub ile kullanıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Raspberry pi 4 2gb modelini aldım. Homebridge kurdum, şimdi broadlink rm4 pro cihazımin gelmesini bekliyorum -
quote:
Bende Raspberry pi 4 2gb modelini aldım. Homebridge kurdum, şimdi broadlink rm4 pro cihazımin gelmesini bekliyorumGüle güle kullanın.
Teşekkür ederim umarım hepsi birbiri ile uyum sağlayabilir 😂 -
quote:
Teşekkür ederim umarım hepsi birbiri ile uyum sağlayabilir 😂Broadlink entegrasyonlarda var zaten. Olur diye düşünüyorum. Ben sensörlerin hepsini Aqara aldım. Lambalar Sonoff ZB Mini (Zigbee) ekledim işlem tamam.
Yok mudur bunun çözümünü bilen? -
quote:
Yok mudur bunun çözümünü bilen?Donanimsal bir ariza var , cihazin gpu yada ram biriminde bir ariza mevcut
Emin misiniz -
quote:
Emin misinizHocam ekrandan göremiyorum raspberry os kullanıp kullanmadığını ama karta Raspberry Pi OS son sürümünü yükle , ve tekrar dene , eğer bu tarz bir görsel ile karşılaşırsan %100 donanımsal hatadır .bu tarz yeşil çizgiler kartın ekran kartında yada ekran kartının ramlerinde sorun olduğunun bir göstergesi , farklı monitör ve hdmi kablo da kullanarakta deniyebilirsin ama düzelmezse eğer sorun kesinlikle donanımla alakalı , masaüstü bilgisayarlada bozuk ekran kartları hep böyle görüntüler verirdi ordan biliyorum
-
Çok teşekkür ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: MMistanbulRaspberry 8 gb ram bendeki. Home Assistant iyi gidiyor. Conbee 2 Zigbee Hub ile kullanıyorum.
Alıntıları GösterConbee 2 Zigbee Hub i ışıkları kontrol etmek için mi kullanıyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: mugennotsukiyomiConbee 2 Zigbee Hub i ışıkları kontrol etmek için mi kullanıyorsunuz?
Alıntıları GösterIşıkları, butonları, peizleri, sıcaklık, gas, su sensörü vs hep oraya bağlı. Kısacası zigbee ne varsa oradan bağlı.
Arkadaşlar Media player olarak çok verimli bir cihaz Nvidia shield TV pro cihazımı satıp libreelec kodi versiyonunu yukleyip çok iyi verim aldım hdr ve dts-x Dolby atmış heprini iyi bir şekilde kullanabildim plex ile de çok hızlı çalışıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancancan23 -- 4 Haziran 2021; 14:20:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X