Şimdi Ara

Raspberry Pi Model B Satan Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Raspberry Pi Model B satmak isteyen arkadaşlar varsa almak istiyorum

Raspberry Pi Model B 512 mb yeni nesil olanını istiyorum

sadece Raspberry Pi Model B de olur yanında extra aksesuarları olanlarda olur

ama en önemlisi 1 adet HDMI kablosu olsun

satmak isteyen arkadaşlar pm den mesaj yazarsa sevinirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: forax

Merhaba Arkadaşlar Raspberry Pi Model B satmak isteyen arkadaşlar varsa almak istiyorum

Sıfır almak istersen Türkiye'den 100 TL gibi bir fiyatla alabilirsin. Bu linkteki haberde ayrıntılar verilmiş. Bi bak istersen Raspberry Pi
  • quote:

Orijinalden alıntı: forax

Merhaba Arkadaşlar Raspberry Pi Model B satmak isteyen arkadaşlar varsa almak istiyorum

http://www.robotistan.com/Raspberry-Pi,LA_298-2.html#labels=298-2
  • satan var da hala alıyor musun ?
  • dostum arıyorsan hala bende var
  • evet dostum model yeni son sürüm olan 512ram olan
  • Ah şu alet 1080p oynatabilse ya da bir tane sata bağlantısı olsa atlayacağım ama yok işte. Umarım cubieboard yakın zamanda makul fiyatla üretime geçer ya da pcDuino'ya sata port konur.
  • Bu ne işye yarıyor banada söylesenize
  • quote:

Orijinalden alıntı: Webperfect

Bu ne işye yarıyor banada söylesenize

Akıllı cep telefonunda kullanılan işlemciyi kullanan küçük bir bilgisayar diyebiliriz.
  • oha biraz arastırdım süper miş nerde bulunur sadece ekrana takmak yetiyormu internet erişimi varmı ?
    fiyat?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

Ah şu alet 1080p oynatabilse ya da bir tane sata bağlantısı olsa atlayacağım ama yok işte. Umarım cubieboard yakın zamanda makul fiyatla üretime geçer ya da pcDuino'ya sata port konur.

Temini nasıl olur bilmiyorum ama Odroid-u2 var.

http://www.hardkernel.com/renewal_2011/products/prdt_info.php?g_code=G135341370451
  • 1080p'yi oynatan bir sürü cihaz var ancak bugüne kadar sata desteği de olan bir cubieboard'u gördüm başka da göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeronics

1080p'yi oynatan bir sürü cihaz var ancak bugüne kadar sata desteği de olan bir cubieboard'u gördüm başka da göremedim.

http://www.inforcecomputing.com/product/moreinfo/ifc6410.html

Ben bunu bekliyorum. Biraz pahalı ama yok yok alette.
  • Çok güzel bir ürün ancak 149$'a da mini itx bir board alınıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeronics -- 26 Mayıs 2013; 23:26:53 >
  • yahu bunlarla uğraşcağınıza gidin bir tablet pc alın 1080p oynatabiliyor aynı zamanda hdmi çıkışı var. 150 tl
  • Olay HDMI ya da 10880p değil aslında benim için. Olay tamamiyle sata portundan ibaret denebilir. 1080p oynatabilmesi ikincil öncelikli özellik olur ancak. Ne güzel bir NAS yapılır bundan sata'sı olsa. Enerji tüketimi son derece düşük olan mis gibi bir NAS olur. USB üstünden yapılabilir NAS olayı ama doğruyu söylemek gerekirse USB'den NAS oalyına ben sıcak bakmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.