Şimdi Ara

Rastgele Şekilde Görüntü Gidiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 15 gün önce yeni bir sistem toplayıp montajını yaptım. Şöyle bir problemim var. Bilgisayar kullanım anında tamamen rastgele şekilde kendini kapatıyor bazen 1 saat bazen 10dk olabiliyor bu. Önce görüntü gidiyor, ses bir süre daha devam ediyor bir kaç saniye sonra ses de gidiyor. Açma/kapatma düğmesine basılı tutarak kapatıp yeniden açmam gerekiyor bilgisayarı. Sorunun ne olduğunu da bulamadım açıkçası. PSU ya da GPU olabilir gibi geliyor. Sizce problem nedir?

Sistem özellikleri

Intel Skylake Core i7 6700K 4.0 GHz
    MSI Z170A GAMING M5
    Kingston DDR4 16GB(2x8) HyperX Fury Black 2400MHz
    Sapphire R9 390X Tri-X OC With Back Plate 8GB 512bit DDR5
    Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek HDD
    Samsung 850 Evo Serisi 250GB m2 SATA SSD
    SilverStone Tundra Serisi TD03-LITE
    high element 750w 80+ bronze güç kaynağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devillica -- 21 Şubat 2016; 21:05:43 >

• Anakartın ram destek listesine bakmanızda fayda var elinizdeki ram ile uyumu varmı listede.Eğer desteği yoksa ve yakın bir model desteği varsa çalışıp bir süre sonra böyle hatalar verebilir.
  • MSI Afterburner ile Core Clock değerini 1080'den 1050MHZ'ye düşürdüm, monütörü ekran kartına başka bir DP yuvasından bağladım, bu şekilde sorunsuz bir şekilde saatlerce oyun oynadım. Bakalım tekrar aynı hatayı alacak mıyım.
  • Aynı hatayı almaya tekrar başladım. Yardım lütfen...
  • Yardım lütfen...
  • Ekran kartını sök ve entegre grafik ile bir iki gün kullan bakalım. Sürekli bişeyleri denemeden sorunu tespit edemezsin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.