@BrKcN_1903 eve gidince denicem hocam teşekkür ederim
Nedemek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana denedikten sonra bilgilendirme yaparsanız cok makbule gecer
Dediklerinizi yaptım... yazılımıda yükledim... rat 9 win 7 ultimate'de sorunsuz bir şekilde çalışıyor... gerçi ben hata mesajı almadan dil seçeneklerini değiştirdim
yardımınız için teşekkür ederim..
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
quote:
Orijinalden alıntı: BrKcN_1903
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda1
@BrKcN_1903 eve gidince denicem hocam teşekkür ederim
Nedemek hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana denedikten sonra bilgilendirme yaparsanız cok makbule gecer
Dediklerinizi yaptım... yazılımıda yükledim... rat 9 win 7 ultimate'de sorunsuz bir şekilde çalışıyor... gerçi ben hata mesajı almadan dil seçeneklerini değiştirdim
yardımınız için teşekkür ederim..
bende win7 ultimate kullanıodum böyle bir saçmalıkla karşılaştım ama hallettim valla sende halledebildiysen güle güle eskit o zaman hocam
sağolun sizde güle güle kullanın....bendede sorun yok herşey çalışır vaziyette
Harika çok iyi...kullanan arkadaşlar birkaç resim ve kullanım deneyimi paylaşırsa iyi olur kanaatindeyim
Anam bu nasıl bişey böyle , ben böyle acayip bir mouse görmedim ama çok hoşuma gitti klasik görünümden farklı sanki transformers olup ayağa kalkıp koşacak yada uçacak gibi duruyor. Şimdi bu mouse elin tüm yapısına göre her tarafını ayarlayıp eline göre mi uyduruyorsun?
quote:
Orijinalden alıntı: delicevat77
Anam bu nasıl bişey böyle , ben böyle acayip bir mouse görmedim ama çok hoşuma gitti klasik görünümden farklı sanki transformers olup ayağa kalkıp koşacak yada uçacak gibi duruyor. Şimdi bu mouse elin tüm yapısına göre her tarafını ayarlayıp eline göre mi uyduruyorsun?
evet 2 parçası hareketli..
cidden çok güzel o zaman elime uyduda uymadıydıda küçüktü büyüktü hikayesi büyük oranda önlenmiş olacak
Minnak bi eksisi var tabi öznel olarak değişebilir
Herneyse o eksi bileğiniz masaya oturması ben çok rahatsız olurum mesela
quote:
Orijinalden alıntı: Aimless-
Minnak bi eksisi var tabi öznel olarak değişebilir
Herneyse o eksi bileğiniz masaya oturması ben çok rahatsız olurum mesela
Bileklikli mouse olmaz ki zaten hocam Carefourda 5 liraya jel bileklikler var onlarda almak lazım
Mouse'u kullanan arkadaşlar tekerleğinden söz edebilir mi biraz.. Şuanda bende Deathadder ve G500 var.. G500'deki o tekerleğin sağa sola yön fonksiyonunun olmasını sevmiyorum.. Sallantı beni rahatsız ediyor.. Deathadder'da o sağ sol olmaması çok güzel, ama onda da basma hissi bazen hissedilmiyordu.. RAT 9'da basma hissi ve dönüş yapısı bakımından tekerlekten söz ederseniz sevinirim...
rat 9 tekerleğinde sağ sol yok.... basma hisside gayet iyi bence
Güzel inceleme ürün de her an Autobotlar dönüşün diyecek havası var
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
hayırlı olsun. umarım bize de nasip olur.
pazar günü alıp test edicem beğenirsem benimdir
quote:
Orijinalden alıntı: Mckhan
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
hayırlı olsun. umarım bize de nasip olur.
pazar günü alıp test edicem beğenirsem benimdir
hayırlısı olsun.. :)
öncelikle hayırlı olsun değişiklik ve marka her zaman iyidir. Ama benim düşüncem şudur ki kendimden örnek vereyim öncelikle kurumsal bi firmada çalışıyorum işyerinde yaklaşık 400 den fazla bilgisayar var ve her gün oturduğum bilgisayar farklı , mauslar hemen hemen aynı olmasına rağmen farklı mauslarda bulunuyo öyle bilgisayar oyunlarındaki gibi milimetrik işlemler yapmasakta yinede günde 8.30 saatten fazla bi aleti kullanmaktan bahsediyorum ama yinede evdeki mausu arıyorum evdeki maus ne diceksiniz zavallı 8-10 liralık bi atech marka maus üstünde ne boya kaldı nede yazı bilgisayarı alalı 3 sene oldu hala kullanıyorum yani diceğim odur ki 300 lira bi mausa vermeye ne gerek var kardeşim ben maus ped bile kullanmıyorum yaptığım şeylerde sizinkiyle aynı rpg oyunlar mmorpg fps caunter bende oynuyorum üstelik zevk alarak siz 300 TL + sı olan bi mausa sahipsiniz diye benden daha iyimi performans alıcağınızı düşünüyosunuz bence yanılıyosunuz neye alışırsanız o şekilde devam edicektir.
Denemeden kullanmadan farkı anlayamazsın...
quote:
Orijinalden alıntı: sinansguler
öncelikle hayırlı olsun değişiklik ve marka her zaman iyidir. Ama benim düşüncem şudur ki kendimden örnek vereyim öncelikle kurumsal bi firmada çalışıyorum işyerinde yaklaşık 400 den fazla bilgisayar var ve her gün oturduğum bilgisayar farklı , mauslar hemen hemen aynı olmasına rağmen farklı mauslarda bulunuyo öyle bilgisayar oyunlarındaki gibi milimetrik işlemler yapmasakta yinede günde 8.30 saatten fazla bi aleti kullanmaktan bahsediyorum ama yinede evdeki mausu arıyorum evdeki maus ne diceksiniz zavallı 8-10 liralık bi atech marka maus üstünde ne boya kaldı nede yazı bilgisayarı alalı 3 sene oldu hala kullanıyorum yani diceğim odur ki 300 lira bi mausa vermeye ne gerek var kardeşim ben maus ped bile kullanmıyorum yaptığım şeylerde sizinkiyle aynı rpg oyunlar mmorpg fps caunter bende oynuyorum üstelik zevk alarak siz 300 TL + sı olan bi mausa sahipsiniz diye benden daha iyimi performans alıcağınızı düşünüyosunuz bence yanılıyosunuz neye alışırsanız o şekilde devam edicektir.
Kardeşim sana katılıyorum ben "şahsen" bi mouse 300 tl vermem ama bu kadar kişi alıyorsa ve bu şirket batmıyorsa demekki bi farkı vardır :)
Hiç kullanmadığım için performansı hakkıında bişey diyemem ancak dış görünüşü,diğer tüm mouselardan farklı olması,dizaynı dehşet bişey.Ben ki mouse 15 tl yi bile çok gören bir insanım,beni bile çok etkledi valla
quote:
Orijinalden alıntı: barhonda
quote:
Orijinalden alıntı: delicevat77
evet 2 parçası hareketli..
hocam bu mouse un rat5-rat7-rat9 modelleri var,hepsi de görünüş olarak birbirinin aynısı ama arada ciddi fiyat farkları var acaba ne gibi farklar var arada(kutu içeriği,dayanıklılık,performans?) gibi açıklayabilirmisiniz
rat5 'in özelliklerini bilmiyorum ama rat7 ile rat9 arasındaki fark birinin kablolu diğerinin kablosuz olmasıdır. rat9 kablosuz modelidir. piller ve şarj istasyanu gibi parçalaryüzünden fiyatı yüksek onun haricinde dpi yada başka farklar varmı bilemiyorum