Şimdi Ara

Rat nedir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu rat taktiğimi her neyse nedir tam olarak Alliance takımı falanda yapıyormuş . Açıklarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wat wat

Beyler bu rat taktiğimi her neyse nedir tam olarak Alliance takımı falanda yapıyormuş . Açıklarsanız sevinirim.

tf girmiyon sürekli push yapıyon mesela np iyi bir örnek
  • Baktın adamlar alt lanede mesela hemen üste gidip ilerletiyorlar o laneden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jupiter517

quote:

Beyler bu rat taktiğimi her neyse nedir tam olarak Alliance takımı falanda yapıyormuş . Açıklarsanız sevinirim.

tf girmiyon sürekli push yapıyon mesela np iyi bir örnek

EyvAllah anladım şimdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Baktın adamlar alt lanede mesela hemen üste gidip ilerletiyorlar o laneden

Böyle yapanlar kaybediyor tabii.

Olay map'e olabildigince yayilarak kaybi minimize edebilmekte bitiyor. Split push uzerine oynandigi icin Lycan ve Furion gibi herolar daha cok one cikiyor ki bunlarin ikisinde de kacis mekanizmasi oldukca saglam. Iyi yapildigi takdirde 3-5 kill geriye dusmek ile birlikte onemli bir map kontrolu ve kule avantaji elde etmeye yatiyor. Sonucta rat'in anlami rating ve rat 500 kill onde olsan da karsi ancienti yikmadikca gelmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 40 - 10 gibi uçuk bi skorla ezdiğimiz takıma yenildiğim günden beri bu rat dotacılardan cidden nefret ediyorum.Özellikle nature's prophet denen heroyla yapılır bu olay.Adam team fightlara hiç katılmadı.Ve o maç da ben de pusher bi hero picklemiştim(Death prophet)Ona rağmen yani düşünün.Necro,deso,aghanim ne bulursa kasmış split push yapıp yapıp ortadan kayboluyor birine yakalanırsa shadow blade basıyor ya da ağaçların arasına girip ışınlanıyor. Bundan sonra karşıma böyle sinsi bi furion çıkarsa kesinlikle spirit breaker ya da spectre'i çekicem acımadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 4 Nisan 2014; 14:47:24 >
  • Kardeşim harbiden benim bile içime oturdu o yenilgi şimdi bak :D
  • quote:

Kardeşim harbiden benim bile içime oturdu o yenilgi şimdi bak :D

Sen ne diyosun,rüyalarıma girdi.2 gün depresyonda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Jefe

quote:

Kardeşim harbiden benim bile içime oturdu o yenilgi şimdi bak :D

Sen ne diyosun,rüyalarıma girdi.2 gün depresyonda kaldım

Geçmiş olsun kardeşim Allah kimseye vermesin öyle bi acıyı
  • bu nature's prophet hayvan zaten farm olayını iyice abartmışlar :D birde midas kasıyorlar farmın dibine vuruyorlar. üstelik necro 3 kasınca durdurulamıyor nerdeyse.

ama harika bir şey içim ısındı bu olaya bende alıştım artık ormanda kasıyorum nature's prophet ile midas 7 dakikada bitiyor sonra pt ve direk necro 1-2-3.kill olarak ezildiysem bile yeniyorum.ama karşı takım shadow shaman death prophet venomancer tinker gibi daha iyi pusher alınca biraz çuvallıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyfreze

bu nature's prophet hayvan zaten farm olayını iyice abartmışlar :D birde midas kasıyorlar farmın dibine vuruyorlar. üstelik necro 3 kasınca durdurulamıyor nerdeyse.

ama harika bir şey içim ısındı bu olaya bende alıştım artık ormanda kasıyorum nature's prophet ile midas 7 dakikada bitiyor sonra pt ve direk necro 1-2-3.kill olarak ezildiysem bile yeniyorum.ama karşı takım shadow shaman death prophet venomancer tinker gibi daha iyi pusher alınca biraz çuvallıyorsun.

Hiç necro kasmamıştım ona ben maelstrom shadow blade falan kasıyodum hep midas pt falan en son hex le deso falan ama necroyuda denemek lazım bak
  • ben necroyu gereksiz goruyorum sdahow blade maelstrom deso ondan sonrada deadlus çıakrsanız kreplere bı kere vurusunuz ben nature iken bi kere skor 29-52ydi push yaptım full push yaptım oyunu ben aldım nature prophetın guzelliğide orda butun umutlar size baglanıyor ve çok gıcık bi hero

• Alliance takimi da yapiyormuş

Lightofheavenin yaptiklarini da biliriz zamaninda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amon Amarth

Alliance takimi da yapiyormuş

Evet allianceden merak ettim zaten bu olayı :D
  • quote:

quote:

bu adam troll ün önde gideni forumda çoğu konuyu yorumlarıyla batırıyor tavsiyem ciddiye almaman

• quote:

Orijinalden alıntı: flyfreze

bu nature's prophet hayvan zaten farm olayını iyice abartmışlar :D birde midas kasıyorlar farmın dibine vuruyorlar. üstelik necro 3 kasınca durdurulamıyor nerdeyse.

Oyunda npden iyi pusher daha yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

quote:

bu adam troll ün önde gideni forumda çoğu konuyu yorumlarıyla batırıyor tavsiyem ciddiye almaman

Bu önerini dikkate alacam :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

quote:

Bu önerini dikkate alacam :D

+1 arkadaş haklı hiç kafana takma yazdıklarını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.