Şimdi Ara

Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
10
Favori
23.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir saattir oynuyorum henüz oyun mu oynuyorum film mi izliyorum ayırt edemedim Bu nasıl bir görsellik nasıl bir aksiyon hakikaten herkesin deneyimlemesi lazım muhteşem olmuş...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Weycell 61 kullanıcısına yanıt
    Evet ilk zamanlar film mi yoksa oyun mu oynuyoruz anlamaya çalışıyoruz şuana kadar oynadığım gerçek nesil diyebileceğim tek oyun oldu.

• performans rt modunu açınca çözünürlük 480p gibi çamur bir görüntü oluyor ve playstation ana ekranına dönünce ana ekran bile 480p gibi görünüyor. bunu yaşayan başka kimse var mı bilemiyorum

• Source kullanıcısına yanıt
    Birkaç sene sonra bu cihazla neler yapılacak merak ediyorum bu tip oyunları görünce...

• kaanturkoz kullanıcısına yanıt

Performans rtde oynadım. Hiç dediğiniz gibi bir sorun yaşamadım. Görüntü çamur gibi değildi ana ekran da normaldi. Tvniz 120 fpsyi destekliyorsa onu kapatın. 120 fps destekleyen tvlerde bu oyunda hdr ve görsellik sorunu oluyormuş. Redditte çözümü 120 fps yi ps5 ayarlarından kapamak olduğunu söylemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı!

20 saat sürdü platinlemem. Oynarken çok keyif aldım animasyon film kalitesinde oyun olmuş...

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt

slim çıkmayabilir bence bu nesil .Küçük boyutlar performans ve soğutma sorunlarına sebep oluyor o sebeple büyük olduğunu söylemişti üreticiler yeni nesil konsolların.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Platin kolay sanırım hocam,kupalara biraz bakındım rahat platinliycem gibi duruyor uğraştırıcak kupa gözükmüyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

pek zor sayılmaz hocam birkaç dikkat edilmesi gereken şey var sadece

Tamamdır hocam teşekkürler 👍🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben de hafta sonu uzun saatler oynadım. cidden böyle bir grafik yok. benim düşünceme göre şuana kadar oyun dünyasına gelmiş en iyi grafikli oyunu kendisi. animasyon film gibi aynı. şaka gibi birşey. oynarken sürekli bu nedir diyorum ne kadar iyi görselleri var diyorum. oynanışı da çok iyi. hikaye kurgusu da bana göre çok çok iyi olmasa da iyi gibi.

sadece tek bir problemim var. performance rt yi açınca renkler filan çok kötü oluyor. anlamadım bu durumun nedenini. normalde 60 fps oynamak daha iyi bu oyunu ama görüntü bu kadar fark etmemeli. spidermande insan ve araç yoğunluğu haricinde pek göze birşey çarpmıyordu. renkler filan değişmiyordu. bunda renkler, renk doygunluğu tamamen gidiyor. ben mi birşey kaçırıyorum acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: canskru

ben de hafta sonu uzun saatler oynadım. cidden böyle bir grafik yok. benim düşünceme göre şuana kadar oyun dünyasına gelmiş en iyi grafikli oyunu kendisi. animasyon film gibi aynı. şaka gibi birşey. oynarken sürekli bu nedir diyorum ne kadar iyi görselleri var diyorum. oynanışı da çok iyi. hikaye kurgusu da bana göre çok çok iyi olmasa da iyi gibi.

sadece tek bir problemim var. performance rt yi açınca renkler filan çok kötü oluyor. anlamadım bu durumun nedenini. normalde 60 fps oynamak daha iyi bu oyunu ama görüntü bu kadar fark etmemeli. spidermande insan ve araç yoğunluğu haricinde pek göze birşey çarpmıyordu. renkler filan değişmiyordu. bunda renkler, renk doygunluğu tamamen gidiyor. ben mi birşey kaçırıyorum acaba?

Ayarlardan 120 fps modunu kapatıp, oyuna tekrar girin.

• canskru kullanıcısına yanıt

120 fps modunu kapatın. 120 fps destekleyen tvlerde bug oluyormuş

• @GT_55 @koftehor1

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. 1080p çözünürlükte 120 fps destekliyor evet. Bi kapatayım bakalım. Akşam gidince deneyeceğim. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz. Sizce fidelity'ye gerek var mı? Arada uçurum gibi fark olunca ben direk fidelity tercih etmiştim.

• quote:

@GT_55 @koftehor1

Yanıtlarınız için teşekkür ederim. 1080p çözünürlükte 120 fps destekliyor evet. Bi kapatayım bakalım. Akşam gidince deneyeceğim. Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Siz hangi ayarlarda oynuyorsunuz. Sizce fidelity'ye gerek var mı? Arada uçurum gibi fark olunca ben direk fidelity tercih etmiştim.

Evet fidelity biraz daha net ama, ona da dikkatli bakarsan, üst üste grafik modlarını değiştirdiğin zaman görüyorsun.Mesela ben, 60" tv'de 2 metre mesafeden ancak bu farkı hissedebiliyorum.Onun haricinde bir fark görmek imkansız. En temizi rt performans modu. Yağ gibi akıyor.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Peki ışıklandırmada veya sahne doluluğunda ya burası da ne kadar boş, buradaki bitki sayısı ne kadar azaldı gibi şeylerle karşılaştınız mı hiç. İnternette ben izledim doluluk aynı gibi geldi bana karşılaştırmalarda.

• quote:

Peki ışıklandırmada veya sahne doluluğunda ya burası da ne kadar boş, buradaki bitki sayısı ne kadar azaldı gibi şeylerle karşılaştınız mı hiç. İnternette ben izledim doluluk aynı gibi geldi bana karşılaştırmalarda.

Hiçbir fark yok, sadece fidlity modunda native 4k 30 fps çalışıyor.Yani sadece çözünürlük farkı oluyor.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Valla o hızda o aksiyonda çözünürlükteki detayları zaten görmek zor. ha 4k 60 fps rt filan olsun tabi ama şu an için eldeki imkan bu. ben de akşam 60 fpsye alıcam napıp edip. çözücem. ben oyunun kendi grafiği o şekilde sandım açıkçası. sonradan videoları filan izleyince anladım bende böyle gözükmüyor bu oyun rt de dedim.

• canskru kullanıcısına yanıt

Ben aman aman bir fark göremedim. Performans rtde oynadım.

Platin için oyunu 2 defa mı oynamak lazım hocam yoksa tek sefer yetiyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.