Bildirim
Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı! (23. sayfa)
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yırtık dondan çıkmişsin yine hoşgeldin param var cebim dolu verdim helali hoş olsun sanane ağam :)quote:
Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR
Bu mesaj silindi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Bu mesaj silindi.yav he he
-
quote:
Bu mesaj silindi.tişikkirler micrisift
-
quote:
Bu mesaj silindi. -
Arkadaşlar oyuna yeni başladım ps5 de..performans ve performans ışın izleme var.hangisi tercih edilmeli sizce.ayrintılı ayarını hiç demiyorum 30 fps oynanmaz bu oyun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve sonunda bitirdim oyunu, güzeldi eğlendim. animasyon filmi oynamış gibi hissediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Oyunda platin için yüzde 98 de kaldım yüzde 100 platin için mücadele modunu bitirmek mi gerek?
Çok güzel olmuş oyun bugün bitirdim öğleden sonra geri başladım .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Performans ışın izleme ile oynuyorum ben 4K 30 fps oynanmıyor kastığını hissediyorsun oyunun.
-
-
hayır hocam Altın arenada 1 tane görev tamamlasan veriyor kupayı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fatihsar
hayır hocam Altın arenada 1 tane görev tamamlasan veriyor kupayıMerhaba onu yaptım bir gizli kupa kaldı ama hangisi acaba?
kupaya tıklayıp kare tuşuna basarsanız hangi kupa ve yapılacak şey olduğunu gösterir hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar,
Platin için sadece bir adet kupam kaldı. 5 adet Homurtor öldürmemi istiyor (büyük dinazorlardan) ama kaç defa o mekana gittiysem dinazor çıkmıyor, gezmediğim yer kalmadı, Youtube'dan da baktım haritada işaretli yerlere gidiyorum çıkmıyor.
Bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X