Şimdi Ara

Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
533
Cevap
10
Favori
23.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Legoloman

Selamlar,

Platin için sadece bir adet kupam kaldı. 5 adet Homurtor öldürmemi istiyor (büyük dinazorlardan) ama kaç defa o mekana gittiysem dinazor çıkmıyor, gezmediğim yer kalmadı, Youtube'dan da baktım haritada işaretli yerlere gidiyorum çıkmıyor.

Bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Oyunun tek kaçırılabilir trophysi maalesef.

Powerpyx sitesinden spawn oldukları yerler bak, hala oradalarsa tabi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Baktım ama yoklar. Yeniden sıfırdan oyuna başlayıp öldürsem olur mu?

• quote:

Baktım ama yoklar. Yeniden sıfırdan oyuna başlayıp öldürsem olur mu?
    Olur. Yaptığın anda platin alırsın ama işin baya uzadı.

• 22 saat sürmüş Platin kupayı almam. Oyunda yaşadığım tek bir sıkıntı oldu çivata için parçaladığımız kutulardan düşen bozuk paraların şekli şemali bir tuhaftı piksel olarak gözüküyordu.

Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 22 Haziran 2021; 22:25:54 >
  • Legoloman kullanıcısına yanıt

Orada spawn oluyor. Bana 5 tanesini aldıktan sonra 2 kere daha denk geldi. Yeniden başlarsan yine spawn olunan yere bakıp farm yapman lazım yada neredeyse oyunu bitirmen lazım. Bir iki video, bak gir çık yap. Orada çıkıyor sürekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ikidir, crash atıyor. Siyah ekran geliyor. Komple cihazi kitliyor. Önceki oynamamda böyle bir problem ile karsilasmamistim. Son güncelleme oyunu bozdu sanırım.

• quote:

Selamlar,

Platin için sadece bir adet kupam kaldı. 5 adet Homurtor öldürmemi istiyor (büyük dinazorlardan) ama kaç defa o mekana gittiysem dinazor çıkmıyor, gezmediğim yer kalmadı, Youtube'dan da baktım haritada işaretli yerlere gidiyorum çıkmıyor.

Missable o, oyunu bitirdiysen gecmis olsun, bastan oynaman gerekecek.

Oyun muhtesemdi bu arada true nextgen budur işte grafikler inanilmaz oynanis çok keyifli ssd ve dualsensein tum nimetlerinden faydalanmislar sony bu isi cok iyi yapiyor KALİTE resmen.

• Nefarious bossında fps düşüşü oldu çok bariz şekilde perf rt modda, solid 60fps nin bozulduğu tek yerdi sanırım. Benzer durum yaşayan oldu mu?

Oyunun combat mekanikler çok keyifliydi, tavsiyem en zordan bir öncekinde oynayın yoksa basit kalıyor. Gerçekten başarılı bir oyun ama çerezlik diyebileceğimiz kategoride kalıyor. Yani nesil demeyimi için kesinlikle oynanmalı.

• quote:

Selamlar,

Oyuna tekrar başlayıp Homurtor çıkan bölgeye kadar oynamaktan başka çare yok maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasakasa

Oyuna tekrar başlayıp Homurtor çıkan bölgeye kadar oynamaktan başka çare yok maalesef.

Alıntıları Göster

hemen aldım bu trophy i sonra unuturum falan:)Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı! 

• Oyunu geçen hafta yüzde 100 ilerleme ile bitirdim. İlk oyunu da çok sevmiştim. Platin için uğraşmadım ama çok az kupa almıştı Platin merakım yok.

Oyuna gelince 4k 60fps (ray tracing performans) olarak oynadım gerçekten çok zevk aldım. Her anı sıkılmadan zevkle oynadım. Silah çeşitliliği harika olmuş. Adeta zevkine istediğim silahla düşmanları öldürdüm. Arena kısmını çok iyi düşünmüşler. Muhakkak orayı es geçmeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birkaç saat evvel bitirdim oyunu bu kadar keyif alacağımı düşünmüyordum çerezlik çok güzel oyun olmuş ps5’in gücünü adam gibi kullanan bi oyun oynadık en azından. Rivet ve Kit ana karakterler olan Ratchet ve Clank’ten daha sempatik geldi ellerine sağlık Insomniac’ın.

• Ratchet & Clank: Rift Apart Version 1.002 Release Notes

Çeviridir :

Sürüm 1.002 Sürüm Notları

Yeni özellikler

• Yeni çıkartmalar eklendi
    • Phantom Dash VFX'i devre dışı bırakma özelliği eklendi
    • Fotoğraf Modunda Phantom Dash VFX'i devre dışı bırakma özelliği eklendi
    • Fotoğraf Modundayken zırhı açıp kapatma özelliği eklendi
    • Fotoğraf Moduna renkli arka planlar eklendi
    • Uyumlu bir ekran kullanırken giriş gecikmesini azaltan 120 Hz Görüntü Modu eklendi. Bu modda, Fidelity grafik modu için kare hızı hedefi saniyede 40 kareye çıkar
    • D-pad için bağlanabilir seçenek olarak "Ara Sahneleri Atla" eklendi
    • Seviye atlama ve yavaşlamayı devre dışı bırakma seçeneği eklendi

Genel Düzeltmeler ve Lehçe

• Bir Glitch mücadelesinin iki kez oynanabilmesine ve oyuncuların daha sonra tamamlayamamasına neden olan bir sorunu ele aldı
    • Açılış sinemasında beyaz küplerin görünebileceği bir sorunu ele aldı
    • POI'lerin kaybolabileceği bir sorunu ele aldı.
    • Kamera çok yakınken Fotoğraf Modunda karakterlerin bulanık görünmesi sorunu giderildi.
    • Eziyet rayı eğitimi sırasında oyunun donabileceği bir sorunu ele aldı.
    • Grunthor'ları Trudi ile öldürmenin Extinction Event Trophy'ye sayılmaması sorununa değinildi
    • Bazı Grunthor'ların Extinction Event Trophy'ye dahil edilmemesine neden olan bir sorunu ele aldı
    • Silah tekerleği kullanıcı arayüzünün ekranda takılıp kalmasına neden olan bir sorunu ele aldı
    • Konuşlandırılabilir silahların pikselleşmiş düşmanlara saldırmayı durduracağı bir sorunu ele aldı.
    • RYNO'nun düşmanlara zarar vermediği bir sorunu ele aldı.
    • Silah Satıcısı metninin Retro Modunda okunaksız olduğu bir sorunu ele aldı.
    • Kameranın Blizar'da takılıp kalabileceği bir sorunu ele aldı 
    • Cordelion'a birden fazla çevresel nesnenin yüklenmemesi sorunu giderildi
    • Sargasso'daki Clank bulmacasını tamamladıktan sonra oyuncunun takılıp kalabileceği bir sorunu ele aldı
    • Oyuncunun gezegeni terk etmesi durumunda bazı Zurpstone'ların artık haritada görünmemesi sorununa değinildi.
    • Blizon'da yeniden doğduktan sonra Perçin'in sonsuza kadar düşmesine neden olan bir sorunu ele aldı
    • Zurkies'te Clank hatlarının yanlış oynamasına neden olan bir sorunu ele aldı
    • Goons'un ölürken T-poz verebildiği bir sorunu ele aldı
    • Blizar'da yeniden doğduktan sonra bir demiryolu bölümünün ortaya çıkmaması sorununa değinildi
    • Fotoğraf Modu çok hızlı bir şekilde etkinleştirilirse oyunun çok karanlık görünmesi sorunu giderildi
    • Glide Toggle etkinleştirildiğinde bazı atlamaların mümkün olmayacağı bir sorunu ele aldı
    • Nefarious dövüşü sırasında oyuncunun sonsuza kadar düşebileceği bir sorunu ele aldı
    • Bir Meydan Okuma Modu oyununa başlarken Grafik Modu ayarının değiştirilmesinin bunun yerine normal bir oyun başlatmasına neden olan bir sorunu ele aldı
    • Fotoğraf Modunda eldivenli silahların yanlış görünmesi sorunu giderildi
    • Ana oyunda belirli Fotoğraf Modu filtrelerinin kenar yumuşatmayı kaldırabileceği bir sorunu ele aldı
    • Geliştirilmiş kararlılık
    • Çeşitli ek düzeltmeler ve iyileştirmeler

Kaynak : https://support.insomniac.games/hc/en-us/articles/4403977358861-Version-1-002-Release-Notes

• Bu hiçlik reaktörü trophysini nasıl alıyoruz arkadaşlar. Bir türlü yapamadım. Sadece o kaldı.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

Bu videolara baktim hocam, aynısını yapıyorum olmuyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kalkan mor oldup R2 bastığımızda biriken mermiler ile öldürmek gerekiyor bunun için düşman ile aranizda mesafe olmasi lazim yakın olursanız kalkanın patlaması sonucu ölüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

kalkan mor oldup R2 bastığımızda biriken mermiler ile öldürmek gerekiyor bunun için düşman ile aranizda mesafe olmasi lazim yakın olursanız kalkanın patlaması sonucu ölüyorlar.

Sağol hocam, onu hallettim. Ama bir kupa daha kalmış, gizli kupa. Bu nedir?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.