< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ratchet & Clank: Rift Apart | Ana Konu | PS5 Exclusive | Çıktı! (25. sayfa)
-
-
Erkenden kalktım oynamak için ama elektrikler gitmiş😭
Oynadığım diğer Ratchet'lere bakıyorum da, bu bambaşka bir seviye olmuş, resmen gözlerimiz bayram etti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İdrak İstimlak
Erkenden kalktım oynamak için ama elektrikler gitmiş😭
Oynadığım diğer Ratchet'lere bakıyorum da, bu bambaşka bir seviye olmuş, resmen gözlerimiz bayram etti.kutulu olarak oynadiysanız kac gb updatesi var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bendeki dijital sürüm...
Cidden aynı şekilde düşünüyoruz, adamlar öyle bir oyun yapmış ki, sadece grafikler değil bir çok yerde aksiyona öyle bir dalıyorsunuz ki, altyazi falan okuyacak hal kalmıyor insanda...
Hani akıyor derler ya, aynen öyle. Bu yıl çıkan oyunlar içinde sanırım en iyisi bu ve GOTY alabilir bu oyun...
Ben daha bu oyunu aynamadım ama PS3 ve PS4 versiyonları bile çok iyiydi. PS4 versiyonunun grafikleri bile hala gözüme çok iyi geliyor. Yapıyor adamlar.
-
Oyunun eşi benzeri yok ancak seri içinde grafikler dışında sıradan kalıyor.
7/10
Son kısmındaki aksiyon, çatlama, patlama muazzam güzeldi. Dünyası diğer R&C lar ile aşağı yukarı aynı büyüklükteydi, hikayesi güzeldi, gerçi buna pek bakan var mı? Ve bence tüm o aksiyona rağmen bu oyunun en önemli etmeni olan kontroller, platform tarzı oynanış mekanikleri harikaydı, doğal olarak bu fiziklere uygun olarak hazırlanmış level dizayn da.
Son olarak Blizar Prime ve Cordellia haritalarindaki o boyut değiştirme olayı bence çok iyiydi, hem görsellik, hemde tasarım anlaminda...
Benim de notum 89, bu yıl gelecek oyunlara göre GOTY olabilir diye düşünüyorum, en azından aday olacaktır. Ha bana kalsa GOTY klasmanin da bir oyun mu, hayır ama adaysızlıktan alabilir...
Son güncellemeyle gelen 120hz ekranlarda 40 fps modunda oynayan var mı? Yorumları alalım.
-
Son updatele değişik bir buga denk geldim. Oyunu ikinci kez bitiriyim dedim. İlk oynayışımda hiçbir buga denk gelmemiştim. Şimdi rivetin gezegenlerinden birinden corson'a (ilk gezegen) gitmek istediğim zaman gezegen yüklenmiyor ve ratchet siyah bir arkaplanda aşağı doğru düşmeye başlıyor. Bunun için çıkıp load yapmam gerekiyor düzelmesi için. Fakat bunu yapınca rivet'in son bulunduğum gezegeninde rivetla değil ratchetla başlıyorum oyuna Bu bug sadece corson gezegenine rivet'ın gezegenlerinden biriyle gitmeye çalıştığımda oluyor ve son update sonrası başladı. İlk oynayışımda hiç böyle bir şey yoktu. Var mı başka bu bugı yaşayan
Bu oyun bizde hakkettiği değeri görmüyor konsol aldırır umarım satışlardan memnun kalırlar ve yeni oyunu gelir.
İlk oyunda ki dublaj keşke bu oyunda da olsaymış ama dublajı harika ötesi ilk onu oynayıp sonra buna geçince garip oluyorsunuz
İlk oyunu zoraki bitirmiştim,sevmemiştim ama bu tam tersi büyük bir zevkle oynuyorum hiç bir detayı kaçırmamaya çalışarak Goty adayım Rift Apart bu yıl oynadıklarım için de şimdiye kadar.
Herkese iyi oyunlar, önceki oyunu oynamadım ilk başlarda da çocuk oyunu diyerek elemiştim ama çok fazla oynayan satın alan ve satan var. İlk oyunla arasında bağ var mı? Alıp oynamak gerekli mi bir oyunsever olarak.(PS4PRO sahibiyim)
-
biraz daha akıcı oluyor titremeler azalıyor gecikmede azalıyor tabi ben beğendim
-
quote:
Orijinalden alıntı: spooker42Herkese iyi oyunlar, önceki oyunu oynamadım ilk başlarda da çocuk oyunu diyerek elemiştim ama çok fazla oynayan satın alan ve satan var. İlk oyunla arasında bağ var mı? Alıp oynamak gerekli mi bir oyunsever olarak.(PS4PRO sahibiyim)
Oyun sadece Ps5 için çıktı.Pixar animasyon kalitesinde olduğu için oynanıyor.
teşekkür ederim cevabınız için.
-
Grafik ayarları olarak hangi modlar var hocam bu oyunca? 4k 60 rtx varmı?
Return policy kupası için voıd reactor (kalkan silahı) 10 kişiyi öldür görevi var 5 li görevlerde bronz 1 görevde bunu yapıyorum kupayı alamadım. kalkan pembe olana kadar ateş etmelerini bekliyorum pembe olunca r2 ile ateş ediyorum yanlışmı yapıyorum.
birde tüm silahları topla kupası var 2 silah kaldı sanırım bu iki silah ng+ alınıyor. dogrumudur?
@byvolcan adaş sen bilirsin. yada fikri olan başka bir arkadaşta cvp verirse sevinirim.
-
return policy kupası için R2 ile kalkanı patlatırken düşmanlar ile aranda baya mesafe olsun yoksa kalkan patlaması sonucu ölüyorlar. kalkanda biriken kurşunlar ile ölmeleri lazim.
kalan 2 silahı ng+ başlayip ilk gelen satıcıdan ücretsiz alabilirsin. 10dk oynamak yeterli ilk satıcıya gelmek için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X