Şimdi Ara

Rate Tercihleriniz Nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam merak ediyorum bir serverda oynarken tercih ettiğiniz rate aralıkları nelerdir?
    Moon Star Lineage II ye var olan servera ek olarak bir server daha açmayı planlıyorum. Rateler konusunda da playerın görüşlerini göz önünde bulundurmak istiyorum.

Tercih ettiğiniz Rate oranları nelerdir? Rateler ne olursa bir serverda kesinlikle oynamazsınız. Ne olursa oynarsınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saYRam -- 26 Şubat 2006; 19:16:37 >

• walla ilk başlarda 5000 den tut 35 e kadar biçok high rate serverda oynadim,hevesimi aldim şimdi lowrate bi serverda oynuyorum 7X ve bece en güzeli,en iyisi bu sürekli rp yapmak zorundasin,para kazanmak için ticaret vs vs kısacası 3 charla birden oynuyorum ve sıkılmadan tadina doyarak oyunun
  • arkadas hakli bende dusuk rate li serverleri tercih ederi 10 ile 30 arasi bana uygundur suan 15 de oynuyorum ikinci karakteri acmak zorunda kaldim bu hosumada gitti daha yukarisi bana ters ama azınıda oynarim yeterki server hosuma gitsin
  • rateler 5 - 7 arası en iyisidir oyunun tadına varırsınız .
  • buna spoilde dahil tabi exp 5 veya 7 sp para ama spoil i unutup 1 bıramayın :) deli eder adamı hatta yuksek olması gereken en onemli sey bence bu 2 si spoil ve drop rate x30 ustu srverlardada oynadım ama oyunun icinde ticaretin questlerin ve partinin tadıcıkmadıkca bianlamı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codur -- 27 Şubat 2006; 1:41:29 >
  • Ben ikinci serverı Test aşamasında açtım.
    Rateleri de başlangıç amacı ile
    Exp : 25
    SP : 30
    Adena : 35
    Drop : 25
    Spoil : 25
    olarak ayarladım

Serverdan biraz bahsetmek istiyorum.
    Öncelikle Tüm Questler çalışıyor. Level 39 (Questlerini test etmedim)
    Questlerin büyük bir bölümünü Türkçe resimli anlatımını da hazırladım.
    Yeni açılan karakterler için başlangıçta düzgün silahlar ve set ekledim(Non-Grade).
    Yine yeni açılan karakterler için Özel bir eğitim sahası oluşturuyorum bu henüz bitmedi teleporter falan gerekli. %90 Bitti gibi.
    Yine oyunun oynanabilirliğini kolaylaştırmak için başlangıçta Return ve Weight Limit skilleri otomatik olarak veriliyor.

Yukarıda size tuhaf gelen şeyleri yazınız. Ve eklemek istediğini zyada iyi fikirleri olan arkadaşlar mesaj bıraksınlar. Ayrıca
    myxparadise@msn.com dan bana ulaşabilirsiniz. Özellikle rateler konusunda tam olarak düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum.

• 1x te oyna
  • arkadaş post kasıyor heralde, 2 kelime ile geçiştirmiş bütün topicleri
    şahsen 10-20x arasi serverlar ideal diye düşünüyorum, ne 2 günde char bitirecek kadar hızlı, nede aynı mobu milyon kesmeye neden olacak kadar yavaş, tabi sadece şahsi görüşüm, bu arada neden 25x bir serverda 35x adena yı uygun gördünüz onu anlayamadım, 25x sonuçta pekde az bir rate değil, bu durumdada oyuncular hiç para bulamayacaktır, hatta büyük ihtimalle grade değişimlerinde para yetersizliğinden yeni sete geçemeyeceklerdir...
    ha oyuncular itemleri yapsin, shoplarda setler silahlar yok diyorsaniz ne ala ama öyle bir server yapıyorsanızda niye 25x yapin 5-7x...
    kısacası o rate leri gözden geçirmelisiniz, tabi buda sadece benim yorumum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fistan -- 27 Şubat 2006; 3:19:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fistan

arkadaş post kasıyor heralde, 2 kelime ile geçiştirmiş bütün topicleri

(bende post kasiyim bari)

Şaka bi yana 25-35 xp rate olan serverlarda adena rate ini yüksek tutmak şart bencede35X exp 200X adena serverda bile millet belli bi noktadan sonra (gm shop we enchant meraki) dibe wuruyo üstünde başında gram para kalmıyograde değiştirdiğindede anca parasi yetiyo yeni setlere silahlara

• ASlına bakarsanız benim hayalimde 1x server açmak var. Bazen düşünüyorumda 1x server olsa 200 300 player olsa serverda mükemmel bir muhabbet olurdu. Serverı açmaktaki amacımız Türk Lineage 2 oyuncularını bir arada toplamak.

Ratelerin 25 30 35 şeklinde olması başlangıç nedeniyle bu şekilde. E serverın ilk oyuncularıda çok fazla zorlanmasınlar artık. Eğer server tutar, talep gösterirseniz bence 10x uygundur. Bu arada Tüm questlerde (Tüm derken sadece class questleri değil) para drop oranı normalin 2 3 katı fazla.

Rp Rulez...
  • Rateleri
    exp 10
    sp 15
    adena 20
    drop 10 şeklinde tekrar düzenledim.
  • eger bana diyosan imzama bak ve post kasmadigimi anla
    quote:

200 300

demısın bu sade girandaki sayi onu soyliyeyim bu 1 ikinci rate 25x ideal falam zar zurt kendini avutucu seyler uretmek sacma kurallari sen koymak istiyorsan sen oyun uret dediğim gibi 1x yerde oyna istemedigin gibi her milletten insanlarla savas bundan ustunu varmı yok kas 1x degerini anla oyunun ve en onemlısı kaliteli hizmet ve guven konusu tam gm ler ilgileniyor ve karsina bir sik cikiyor ilgilenmesinden memnun kaldinizmi diye sanki banka islemkeri yapiyosun hersey duzenli ve hataya yer yok gerisi seker yalamak gibi bisey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zakuska -- 28 Şubat 2006; 13:41:39 >
  • kimeydi bu zakuska? :)
  • bence 30x-40x civari ne zor ne kolay bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.