Şimdi Ara

Ratpell , Türk Yapımı MMOAction

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba. Ben Eren Aydın. Bundan 5-6 ay önce bu sitede "Kahraman Eren" adlı kendi yaptığım bir amatör oyun yayınlamıştım.
    Bilmeyenler için :
    http://keren.bisaniyehocam.com
    http://forum.donanimhaber.com/m_46619605/tm.htm
    Bu projeyi genel olarak kendimi geliştirmek için yapmış ve ardından profesyonel bir oyunu kafamda tasarlamaya başlamıştım.
    Kafamda tasarladığım oyuna başlayalı bugün tam 5 ay oluyor. Bu 5 ay içinde oyun için elimden gelen herşeyi yaparak Ratspell'i oynanabilir hale getirdim.
    Artık bu projenin sonuna doğru yaklaşıyorum ve oyun 2011 Sonbaharında oyun resmen piyasaya çıkacak.

Peki nedir Ratspell,
    Ratspell , Diablo'yu anımsatan , fantastik çağlarda geçen çok oyunculu bir aksiyon oyunudur. Oyun PvP ve Loot üzerine kuruludur. Öldüğünüz zaman üstünüzde bulunan herşey yere düşer ve oyuna çulsuz olarak tekrar başlarsınız. Safe-zone hariç herkes heryerde birbirine saldırabilir. Ama safe-zone dediğime aldanmayın, oyundaki mancınıklar ve hortum büyüsü ekip çalışması ile birlikte kullanıldığında Safe-zone 'u Safe-zone olmaktan çıkarabilir. Oyun şu bildiğiniz MMO oyunlarından hayli farklıdır. Onları oynuyormuş gibi yaklaşmamanızı , sitede yayınlacak olan "Game Guide" yani oyun kılavuzunu okuyarak oyunu anlamaya çalışmanızı şimdiden öneriyor ve ayrıntıya girmeden yazımın sonuna doğru geliyorum.
    Önümüzdeki ay , yani Ağustos ayında kapalı beta yapacağız. Kapalı beta için kayıtlar 1 Ağustos'da açılacakwww.ratspell.com adresinden yapılabilecek. Ağustos ayının ortasında ise betayı resmen başlatacağız. Beta başladığında oyunu yine aynı adresden indirebilecek, betaya bağlanmak için gerekli ayrıntıları da yine bu siteden öğrenebileceksiniz.

Şimdilik oyunun neye benzediğine değinerek noktalamak istiyorum. İlgilenen herkesi betaya beklerim;

Ekran görüntüleri :
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162322977172077
    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=161763777227997

Oynayış vidyosu (2 hafta önceki eski sürümden) :
    http://www.facebook.com/video/video.php?v=160812910658039

Okuduğunuz için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bisaniyehocam -- 15 Temmuz 2011; 9:29:20 >

• ilk oyununa bakmıştım. bu oyundada önce resimlere baktım.ingilizce görünce şaşırdım.sonra kahraman eren i yapan kişiden çıktığını görünce hatırladım.orda söylemiştin.oyunun büyük bi kitleye hitap etmesi için ilk etapta ingilizce şart diye.gerçektende kendini çok geliştirdiğini gördüm.grafik olarak kahraman erene göre çok üst düzey duruyo. bu oyunu tek mi yaptın diye sormak istiyorum.gerçekten eline emeğine sağlık. eğer bundan sonraki projendede(olursa eğer) bu iki proje arasındaki fark kadar fark olursa ciddi bi yerlere doğru gidersin bence.başarılarının devamını diliyor ve seni tebrik ediyorum
  • Oyunların 1990larının sonlarını yakalamışsın resmen daha ne olsun. Bence çok ilerlemişsin. Tebrikler.
  • Boş işlerle uğraşıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Boş işlerle uğraşıyorsunuz
    Betaya beklerim,
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bisaniyehocam

Betaya beklerim,
    Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Beta başlamıştır.
    www.ratspell.com adresinden kayıt olabilir , beta sürümü indirebilir ve oyuna girebilirsiniz.
    Kayıtlarınız en geç 12 saat içinde onaylanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: bisaniyehocam

Beta başlamıştır.
    www.ratspell.com adresinden kayıt olabilir , beta sürümü indirebilir ve oyuna girebilirsiniz.
    Kayıtlarınız en geç 12 saat içinde onaylanır.

Alıntıları Göster
    Hocam ben bu tarz oyunları oynamayı sevmiyorum fakat sizin yaptığınız işi çok beğeniyorum ve destekliyorum .

Size yardımcı olabilmek için yapabileceğim bişey var mı ?

Birde ek olarak , bir tanıtım yazısını "Konu Dışı" bölümüne açarsanız daha iyi tepkiler alabilirsiniz (http://forum.donanimhaber.com/forumid_12/tt.htm)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet 4000 post kasmak daha önemli iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfDarkness

quote:

Alıntıları Göster
    gerçekten başarılar diliyorum.Eğer item sayısı sürekli artarsa ve belkide günümüzde revaçta olan "craft" sistemiyle oynanılabilirliği arttırabilirsiniz.Tabii ki bir öneri.Bu arada gerçekten tek başınıza mı yaptınız?Modellemeler sizin mi?Online zor iştir, masrafları nasıl karşılamayı düşünüyorsunuz?Ayrıca unity'de master yapmış oldunuz .

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    ilginç bir oyuna benziyor ilgimi çekti teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: berenizm

ilginç bir oyuna benziyor ilgimi çekti teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Gayet başarılı online flash oyunlarından bile para kazanılan bir dönemde yeterli kalitede bir oyun önemli olan reklamını bol yapıp herkesi haberdar etmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

quote:

5 senede gayet normal
  • quote:

quote:

quote:

5 senede gayet normal

8.seneme giriyorum.Bence değil.
    Şu attığın mesajıda görünce hani insan ayıp diyor.Adam uğraşmış birşey yapmış.Beğenmediysen yorum yapma.İyisini yaparım diyorsan yapta bizde görelim
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5 senede gayet normal

8.seneme giriyorum.Bence değil.
    Şu attığın mesajıda görünce hani insan ayıp diyor.Adam uğraşmış birşey yapmış.Beğenmediysen yorum yapma.İyisini yaparım diyorsan yapta bizde görelim

Alıntıları Göster
    Hiç fena durmuyor yalnız sana bi tavsiyem var oyunun mekanikleri Magicka ayarında olursa çok iyi olur.

• quote:

Böyle boş işlerle uğraşan insanlar olmasaydı sen o Gran Turismo yerine ebeveynlerinin sana aldığı 4 tekerlekli pisikletle "vın vın" diye efekt çıkartıp belediye otobüsünün altında kalmamaca oynardın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

quote:

Böyle boş işlerle uğraşan insanlar olmasaydı sen o Gran Turismo yerine ebeveynlerinin sana aldığı 4 tekerlekli pisikletle "vın vın" diye efekt çıkartıp belediye otobüsünün altında kalmamaca oynardın.

Gran Turismo'yu 1 kişi yaptı değil mi

• quote:

quote:

quote:

Temelin düz mantık fıkrasından fırlamış gibisin. O bir kişiler olmasa, o bir kişiler oyunları yapmasa Gran Turismo yu rüyanda görürdün diyeceğim ama senin hayal gücünün o kadar yüksek olduğunu sanmıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Minecraft'ı tek başına Notch geliştirdi. Hala da geliştirmeye devam ediyor ve oyun milyonlar sattı beta olmasına rağmen..Sana göre bu işler boş işler olabilir ama ortada bir emek var. Meyve veren ağaç taşlanırmış.. Senin için hiçbir kıymeti olmayabilir. Sen bu mantıkla gidersen, yaratıcılığın Y'sinden faydalanamazsın.. Hazıra konar durursun ömrün boyunca.

• Her zaman ki gibi CcC takımı basmış burayı. Şu oyunu bir Alman falan yapsa kıçınızla gülerdiniz. Ayrıca evet Minecraft'ı tek kişi yapmış olabilir ama o oyun "zeka" ürünü. Ben bu oyunda "vay be iyi hayal gücü" diyecek bir şey bulamadım. Hemen de atlamış bir kişi sazan.avi olarak
    Minecraft'ı da 1 kişi yaptı zaaaaaaaa XD diyorsunuz yani
  • quote:

Her zaman ki gibi CcC takımı basmış burayı. Şu oyunu bir Alman falan yapsa kıçınızla gülerdiniz. Ayrıca evet Minecraft'ı tek kişi yapmış olabilir ama o oyun "zeka" ürünü. Ben bu oyunda "vay be iyi hayal gücü" diyecek bir şey bulamadım. Hemen de atlamış bir kişi sazan.avi olarak
    Minecraft'ı da 1 kişi yaptı zaaaaaaaa XD diyorsunuz yani

Açıkçası Türk oyun sektörünün gelişmemesinin en önemli 2. nedeni, sizin gibi, heves baltalayan insanlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.