Şimdi Ara

Ravensword: Shadowlands, Android için yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 2009 yılından bu yana mobil platformlarda RPG oyunlarını gördüğümüz Crescent Moon, Aralık ayında iOS için yayınladığı Ravensword: Shadowlands yapımını Android için de satışa sundu.

Kaliteli grafikleri ve açık dünya oynanışıyla dikkatleri üzerine çeken yapımda insanoğlunun Karanlık Elf'lere karşı vermiş olduğu mücadeleden sağ çıkmayı başaran bir savaşçıyı kontrol ediyoruz. 

At üstünde savaştan, cepçiliğe, yükselme sisteminden hapishaneye kadar pek çok RPG öğesini içerisinde barındıran yapım, hikayesi ve içeriğiyle pek çok değerlendirmeden olumlu notlar aldı. Graifk kalitesi ise çok iyi olsa da zaman zaman bazı sahnelerdeki düşük kalite göze çarpıyor.

Oyun 6.99$ fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

• mount&blade e benziyor sanki
  • nvidia sağolsun tegra 3 te efektleri döktürmüş
  • 7 dolar nedir ya!

• windows markete cok laf ediyoruz ama diger marketlerde olmayan cok guzel bir ozellik var.

Ucretli hangi program ya da oyun olursa olsun deneme surumu var , indiriyorsun , en fazla 1 2 bolum deneme imkani veriyor. En azindan bu sure zarfinda oyunun grafiklerini , oynanabirligini test edebiliyorsun. Begeniyorsan parasini ver indir tam surumu.

Ben simdi bu oyunu indirdim , oynanisini zor buldum. Nolcak ? Gitti 7 dolar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

windows markete cok laf ediyoruz ama diger marketlerde olmayan cok guzel bir ozellik var.

Ucretli hangi program ya da oyun olursa olsun deneme surumu var , indiriyorsun , en fazla 1 2 bolum deneme imkani veriyor. En azindan bu sure zarfinda oyunun grafiklerini , oynanabirligini test edebiliyorsun. Begeniyorsan parasini ver indir tam surumu.

Orda da daha pahali uygulamalar 7 dolari 15 liraya ceviriyor falan. Android de apk yukleyip deneyebilirsin begenirsen alirsin sonradan bosa gitmemis olur para

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

windows markete cok laf ediyoruz ama diger marketlerde olmayan cok guzel bir ozellik var.

Orda da daha pahali uygulamalar 7 dolari 15 liraya ceviriyor falan. Android de apk yukleyip deneyebilirsin begenirsen alirsin sonradan bosa gitmemis olur para

Cihazlarimda bircok onemli belge vs mevcut ,sahsen market disi yerlerden hicbirsey yuklemem , birsey olma ihtimali ne kadar dusuk de olsa.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zelda: Tears of the Kingdom
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler Lütfen Yardım Edin Oyunu Oynuyorum Ev Eşyaları Aldım Ama Evim Yokmuş Nasıl Ev Alacağım Eşyalar Çok Ağır Hero'm Hareket Edemiyor Lütfen Yardım Edin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.