İçinde işletim sistemi yüklü bir diski master olarak takıp, sorunlu diski slave olarak takarak deneyebilirsin. Diski görüyorsa, alma şansın var. R-Studio ile derinlemesine tarat. İşine yarayanları tikle, ''Recover Marked'' seçeneği ile farklı bir diske aktar. Başka çözüm gelmiyor aklıma. :)
hacı master slave mi kaldı.1.5 tb sata hdd den bahsediyor adam . sata da jumper ayarı master slave olmaz.
evet hdd tune de low level format atıyor. western digital in programları dos altında yapıyor.hdd tune pro ile windows açıkken format atarsın.
Windows açıkken LLF atma ile DOS altında atmanın farkı var mı peki? Hani daha hızlı yavaş gibi
Bu arada Zero Fill'i seçtim, Verify kutucuğunu işaretlemedim ve Erase işlemine başlattım. Hadi hayırlısı HD Tune Pro 5.60 ı kullanıyorum.
hayır ben bi fark görmedim.bad silinmiyorsa hiç bi prg silemiyor genelde. hdd tune win altında olduğu için pc kullanılabilir durumda oluyor.
45 Dakika geçti hala bi tık yok. En ufak bi ilerleme veya rakam çıkmadı daha.
2 saat geçti hala aynı, tık yok. Yarın sabaha kadar bekliyorum gene bişey olmazsa çöpe.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme