Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
Satın Al
Arkadaşlar 21/06/2014 tarihindehttp://www.edel-optics.com.tr web sitesinden aldığım RayBan'in Caravan modeli gözlüğümü satıyorum.
Faturasını kaybettiğim için doğrulamak adına satın aldığım site ve satış bilgilerini içeren bir resim ekledim.
Orjinal RayBan'lerin sol camında lazerle işlenmiş RB amblemi bulunur. Dördüncü fotoda orjinalliğiyle ilgili şüphe bırakmamak için bu kısmı özellikle gösteriyorum.
Italyan malıdır. Sağ kulbunda "Made in Italy" ibaresi bulunur. Sol kulpta da seri numarası vardır.
Orjinal içeriği olan deri kılıfı ve temizleme bezi komple gönderilecektir.
Gözlük 55/15 mm ölçülerindedir. Küçük klasik gözlükleri beğendiğim için bu ölçüyü tercih etmiştim fakat yüzüm biraz tombul olduğu için bana küçük geldi. Yüzüme olmayınca geçen yaz neredeyse hiç kullanmadım. Araya kış girince de ihtiyaç hissetmedim. Bu yaz yenisini almaya karar verdim. 58/15 mm ancak uygun olacak. Bir üst ebatını almak için elden çıkarıyorum.
Satın alan arkadaşın hala orjinalliğiyle ilgili şüphesi olursa bir RayBan bayisine kontrol ettirebilir. Onlar da teyit edecektir.
Türkiye'de RayBan gibi tanınmış markaların çok fahiş fiyatlardan satıldığını hepiniz bilirsiniz. Artık Ray Ban kendi web sitesi üzerinden de gözlük satışı gerçekleştiriyor. 7. fotoğrafta Caravan modelinin Türkiye resmi satış fiyatı görülüyor. Aslında tüm bayilerin bu fiyattan satması gerekiyor fakat ilginçtir bayiye gittiğinizde fiyatı 500 TL'den başlatıyorlar. edel optic'in web sitesine gümrük vergisi hariç fiyatının 285 TL olduğunu göreceksiniz. Yaklaşık 75 TL civarında bir vergilendirmesi oldu. 360 TL civarına mal oldu. Satın aldığım site herkese tavsiye edebileceğim, Almanya merkezli bir site olup orjinal markaların dünya çapında satışını gerçekleştirmektedir. Sahte gözlük satışı kesinlikle söz konusu olamaz. Tavsiye ettiğim site aracılığıyla orjinal markaları hesaplı yurtdışı fiyatlarına satın alabilirsiniz.
Arkadaşlar dediğim gibi; alan arkadaş hemen bir Ray Ban bayisine kontrol ettirsin. En ufak bir şüphede geri iade alırım. Belirttiğim siteleri mutlaka kendiniz de kontrol edip teyit edin.