Şimdi Ara

XBOX 360 Orjinal !!! Jasper Board + 2 Kol + 250 GB HDD + 3 Efsane Oyun (450 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    İsteyene GittiGidiyor ilanı :

http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/microsoft-xbox-360-jasper-board-lu-fw-siz-150216875

5 yıl boyunca gözüm gibi baktığım XBOX 360'ımı XBOX ONE'a geçeceğim için satıyorum. Yeni nesile geçmek için belki hala erken ama takip ettiğim bazı oyunların sadece XBOX ONE'a çıkacak olması nedeniyle bu geçişi yapmak durumundayım. Makinanın tüm alet edevatı tamamdır arkadaşlar. Hiçbir eksik yok. Orjinal kutusunda göndereceğim. Makina PAL'dır. FW yapılmamıştır !!! Gönül rahatlığıyla Multi yapabilirsiniz. Aman sabahlar olmasın :) Ayrıca bu zamana kadar aldığım aşağıdaki 3 ek ekipmanı ve 3 efsane oyunu da yanında veriyorum :

- 250 gb hdd,

- +1 adet kol,

- Altın uçlu HDMI kablosu,

- BATTLEFIELD 3,

- Read Dead Redemption (Game of the Year Edition)

- Alan Wake

- Ayrıca Harddisk'te Gold üyeliğim süresince kampanya kapsamında indirdiğim Dishonored ve Sleeping Dogs da yüklüdür.

Not : 1-2 kere makina dik pozisyondayken CD kapağının takıldığına şahit oldum. Yani hep göreceğiniz bir şey değil. Yatay pozisyonda herhangi bir takılma yok. Bilginiz olsun.

Arkadaşlar malımın arkasındayım. Burada yazılanlar dışında herhangi bir kusur ya da eksik olursa kesinlikle geri iade alırım. !!!

Alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun. İyi eğlenceler.

450 TL - Kargo alıcıya aittir.

Referanslarımı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz !!!

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CORNELIUS -- 8 Şubat 2015; 11:36:41 >

• Hocam urun tam benlikmiş:)
    Lumia 525 ile takas duşunur musunuz acaba?:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam takas düşünmüyorum direkt üzerini tamamlayıp XBOX ONE alacağım.
  • Satılmıştır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.