Şimdi Ara

RAY TRACE IŞIKLANDIRMA İÇİN HAZIRLADIĞIM ÖRNEK (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
1
Favori
6.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Konu tartışmaya dönmüş ama zevkler renkler tartışılmaz, mesela ben ağır oyunları oynarken çoğu zaman sıkılıyorum istediği kadar grafik iyi olsun, misal farcry3 bitirmiştim ama 4 ve 5 cidden sıktı habire aynı görevler...

Ote yandan yukarida bazi arkadaşların gömmeye çalıştığı cs, lol gibi grafik fakiri oyunlara giriyorsun adrenalin yükseliyor rekabetin radina varıyorum.

Bazende bakıyorum cs de bu grafikler ne diyip biraz ryse son of rome, tomb raider, shadow of mordor gibi oyunlara geciyorum.

Uzun lafin kısası her oyun insana farklı tad verir bu kötü bu iyi demek anlamsızdır çünkü herkesin zevkleri farklıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia bile bu işi süper bilgisayarı olmadan yapamıyor,maşallah siz süper bilgisayarsız yapmışsınız.Ne diyeyim süpersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurmurat360x

Nvidia bile bu işi süper bilgisayarı olmadan yapamıyor,maşallah siz süper bilgisayarsız yapmışsınız.Ne diyeyim süpersiniz.
    Nasıl yani? Sahip olduğunuz bilgi eski olmasın biraz daha açar mısınız?
  • vamp kullanıcısına yanıt
    Nvidia ray trace ışıklandırma çizimleri için süper bilgisayarını kullandığını söylüyor.Tabi ki çiziminizin temsili olduğunu biliyorum.Kısacası size şaka yaptım.
    https://youtu.be/Ax2jw0QxAq4
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.