Yorum için teşekkürler hocam. Ben de ufak bir paylaşım yapayım. Mikrofonla ilgili hiç sorun yaşamadım ben. 3 tane hazırda kullandığım ürün var. Kraken t. e. / creative tactic 3d sigma / blackshark v2 Discord kullanıyorum ben de. Kraken t. e. ile sesim robotik geliyormuş biraz. Sigmada doğal. Blackshark v2 de doğal, daha net ve berrak şeklinde yorum yaptı arkadaşlarım. Ses yüksekliği ve kalitesini gerçekten çok beğendim. Uzun süre kullanımda kulak sağlığına zarar verecek kadar yüksek bir sesi var. Son ses müzik dinlerken en ufak bir çatlama zorlanma yok. Oyunlarda (Bf1, Bc2, Bf5) diğer kulaklıklarıma göre çok daha net ve doğru yer yön ayırımı yapabiliyorum. Sizin açınızdan bakacak olursak sesi ne kadar beğensenizde, mikrofon sorunu sebebiyle en güzeli iade olur bence. Fiziksel özelliklere gelecek olursak. Kumaş olması hafif olması kulaklıkta baskı yapmaması güzel. Genelde uzun süre oynarım ( 5- 6 saat ) bu süre zarfında kafada kulaklarda bi baskı terleme rahatsızlık hissetmedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURKISH-HANDERE -- 22 Eylül 2021; 22:29:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Razer BlackShark V2 USB Enhancer 7.1 - 649TL (2. sayfa)
-
-
Hocam ürünler geldi. Şuan BlackShark2 yi deniyorum. Void e göre güzel. void 2 hiç ergonomik değil rahatsız ediyor. Ayrıca 3.5 Jack ı yok direkt usb ye takılıyor. 3.5 ile kullanılan ürünlerde kullanışsız.
Ben olsam cloud 2 ye bakarım. Void e geçmek alt segmente inmek olur..
Cloud 2 daha ergonomik, sesler de sanki bir tık daha iyi.. ama cloud 2 de 7.1 tuşuna basmak anlamsız çok kötü 7.1 i
Sesleri yorumlamam çok sağlıklı değil hiç bir uygulama kurmadım ayarda yapmadım. Değişiklik olsun diye 3 kulaklığı değişimli kullanma planım olduğundan kulaklık özelinde bir ayar yapamıyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrTech -- 22 Eylül 2021; 22:47:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: DrTechHocam ürünler geldi. Şuan BlackShark2 yi deniyorum. Void e göre güzel. void 2 hiç ergonomik değil rahatsız ediyor. Ayrıca 3.5 Jack ı yok direkt usb ye takılıyor. 3.5 ile kullanılan ürünlerde kullanışsız.
Ben olsam cloud 2 ye bakarım. Void e geçmek alt segmente inmek olur..
Cloud 2 daha ergonomik, sesler de sanki bir tık daha iyi.. ama cloud 2 de 7.1 tuşuna basmak anlamsız çok kötü 7.1 i
Sesleri yorumlamam çok sağlıklı değil hiç bir uygulama kurmadım ayarda yapmadım. Değişiklik olsun diye 3 kulaklığı değişimli kullanma planım olduğundan kulaklık özelinde bir ayar yapamıyorum..
Teşekkür ederim. Void 2'nin sadece USB'ye bağımlı olması kötüymüş. Sadece bu bile Void almamak için geçerli bir sebep. Cloud 2'nin mikrofon testlerine bakmıştım daha önce, pek iç açıcı sesi yoktu. Eğer kombo jack splitter mikrofon problemimi çözerse Razer Synapsis'i uninstall edip THX Spatial'den vazgeçerek X470'in onboard ses kartını kullanacağım bir süre. İleride belki 300-400 lira kenara ayırırsam ortalama bi' mikrofon bir de masaya kilitlenen stand'lerden bakarım artık.
-
alan arkadaşlar memnun musunuz? void elite pek içime sinmedi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X