Şimdi Ara

Razer BlackWidow 2014 Takılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 1 yıl olacak sanırsam klavyem durduk yere bazen takılıyor bir tuşa basıyorum örneğin; "a" tuşuna, "aaaaaaaaaaaaaaaaa" yazıyor. Sonra kendiliğinden duruyor siliyorum, yazı yazamıyorum basılı kalıyor bastığım tuş. Hiç bir şey dökmedim içine bir ara çay döküldü az bir şey hemen kuruladım 4 ay önceydi şimdi etki göstermez herhalde demi yani? Laptop klavyesi ile yazıyorum sorun yok, klavye hatayı yaparken.

• Razer'ın herşeyi böyle. Mouse'u, klavyesi, gamepad'i...

Bu kadar şişirme bir marka olamaz herhalde. Pazarlama ambalaj süper, ürünler süper dandik. Logitech de böyle aslında ama müşteri memnuniyetinden biraz kurtarıyorlar.

Almayın almayın almayın, Razer ve Logitech mouse, klavye falan almayın. Logitech bi nebze de, Razer almayın diye kampanya başlatacağım

Bahsettiğiniz problem çoooooooooooook eskiden kullandığım Razer klavyede de vardı. Şerefsizler hala düzeltmemişler, ne güzel değil mi Galiba driver sorunuydu. Türkçe driver güncellenmiyor, yabancı driver güncelleme alıp duruyordu.

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Kendi görüşün saygı duyarım ,

Ben uzun yıllardır Razer set kullanıyorum.Hiçbir problem yaşamadım.Birine mutlaka Razer al demem.Bütçe meselesidir.Ancak ergonomi , malzeme kalitesi ,kullandığı teknolojiler ile iyi bir markadır diyebilirim.
    Zaten kaç tane üretici var ki .Burada önemli olan bilinçli tüketim ve kullanım.Hangi markayı seçersen seç sorun çıkarmayacak diye bir garanti verilmiyor.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Sendeki şans herhalde hocam. Ancak üretim kalitesinde sıkıntı olduğu bir gerçek. Özellikle bazı ürünlerde.

Mesela 400-500TL'lik Mamba'nın hala pili şişiyor 2-3 ayda.
    2015 klavyede benim 10 sene önce yaşadığım sorunun aynısı yaşanıyor.
    Başka bir konuda vatandaş gamepad almış, böyle süper şöyle güzel diyor, 3-5 ay sonra stick bozuldu düğme soyuldu vs. diyor.
    Benim kullandığım mouse'un düğmesi bozulur, klavyenin bilmemnesi bişey olur.

Sadece kulaklık sorun çıkarmadı galiba bugüne kadar, onu da sonra sattım. Ancak bu kadar arıza istatistiği ve kısa sürede bu problemlerin ortaya çıkması, görüşlerimi de fena halde güçlendiriyor.

Logitech nispeten iyi ama onda da özellikle tıklama bozulması vs. gibi problemler çok görünüyor.

Elbette ki hangi markayı seçersen seç sorun çıkarmayacak diye garanti verilmiyor ama bu kadarı bana fazla geliyor.

Zamanında aklımda soru işaretleriyle aldığım CM Storm Advance mouse'u deliler gibi ve sıfır problemle bugüne kadar kullandım. 2-3 yıl kafadan olmuştur.

Öncesinde ise kasası "laçkalaşan" Logitech G9 (ki çok kral mouse'tur), pili şişen Razer Mamba, sol tıkı bozulan Razer Deathadder, tuşları sorunlu klavye gibi birçok ürünü kullandım ve bu problemlerle 1 yıl dolmadan karşılaştım.

Bu anlamda Razer özellikle gözümde baya bi sıfırlandı.

• Ormanci kullanıcısına yanıt
    Sende aksine baya bir sıkıntı yaşamışsın anlaşılan .

Bu da bir tecrübe tabi , kullanan arkadaşlara fikir verecektir mutlaka.Biz tüketiciler olarak bu tarz yorumlara ihtiyaç duyuyoruz.Önemli yada önemsiz , sonuçta bunu tecrübe edinmiş ve bir ders çıkarmışsın.
    Umarım bundan sonra yaşamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Razer'ın herşeyi böyle. Mouse'u, klavyesi, gamepad'i...

Bu kadar şişirme bir marka olamaz herhalde. Pazarlama ambalaj süper, ürünler süper dandik. Logitech de böyle aslında ama müşteri memnuniyetinden biraz kurtarıyorlar.

Almayın almayın almayın, Razer ve Logitech mouse, klavye falan almayın. Logitech bi nebze de, Razer almayın diye kampanya başlatacağım

Bahsettiğiniz problem çoooooooooooook eskiden kullandığım Razer klavyede de vardı. Şerefsizler hala düzeltmemişler, ne güzel değil mi Galiba driver sorunuydu. Türkçe driver güncellenmiyor, yabancı driver güncelleme alıp duruyordu.

logitech alınmaz mi? şaka mısın dostum sen. razer eyvallah da logitech alınmaz nedir. garantisi biten adamın Mousesi çift tıklıyor diye adama üretimi durdurulan mouse nin daha üst modeli yollanıyor.

Oyunbros, Zeon, Oxichampion gibi bir çok ünlü yayıncı logitech kullanıyor. demek ki kötü değilki para bayılıp alıyorlar(bazılarına sponsor).

logitech mouse aldım, bozulmadı. bozmak için o kadar uğraştım. duvara vurdum çalıştı fırlattım çalıştı. yenisini almak için işkence ederek bozdum.

çamur atma firmalara.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Evet... Satış sonrası desteği Logitech'in süper olsa da, neredeyse her klavye mouse'unda, hatta özellikle mouse'larda bir sürü sorun yaşanıyor olması ve halen yaşanıyor olması, Logitech ürünlerinde bir kalite sorunu olduğunu gösterir. G9 mouse'un bile kasası laçkalaşıyor, daha ucuza aldığım başka marka mouse'u 2 yıl hiçbirşey olmadan kullanıyorsam kaliteden şüphe duymam normal değil midir? Hadi ben şanssızlık yaşadım diyelim, yerli yabancı forumları araştır.

Üretimi durdurulan mouse'un üst modelinin yollanması anca satış sonrası desteğin iyi olduğunu gösterir, ürünün kaliteli olmadığı gerçeğini değiştirmez, tekrar yazayım.

Dikkat edersen bazı seri-model mouse'lar dedim. Ancak markaya olan güvenimi de toptan sarsmıyor değil.

Yıl olmuş 2015, adam hala 10 sene önceki tıklama sorununu yaşıyorsa, kimse kusura bakmasın.

Olur, çamur atmam. Ben de rakip firma üreticisi çalışanıyım ya zaten...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Evet... Satış sonrası desteği Logitech'in süper olsa da, neredeyse her klavye mouse'unda, hatta özellikle mouse'larda bir sürü sorun yaşanıyor olması ve halen yaşanıyor olması, Logitech ürünlerinde bir kalite sorunu olduğunu gösterir. G9 mouse'un bile kasası laçkalaşıyor, daha ucuza aldığım başka marka mouse'u 2 yıl hiçbirşey olmadan kullanıyorsam kaliteden şüphe duymam normal değil midir? Hadi ben şanssızlık yaşadım diyelim, yerli yabancı forumları araştır.

Üretimi durdurulan mouse'un üst modelinin yollanması anca satış sonrası desteğin iyi olduğunu gösterir, ürünün kaliteli olmadığı gerçeğini değiştirmez, tekrar yazayım.

Dikkat edersen bazı seri-model mouse'lar dedim. Ancak markaya olan güvenimi de toptan sarsmıyor değil.

Yıl olmuş 2015, adam hala 10 sene önceki tıklama sorununu yaşıyorsa, kimse kusura bakmasın.

Olur, çamur atmam. Ben de rakip firma üreticisi çalışanıyım ya zaten...

her mouse de yaşanacak sorundur bunlar. ucuza aldin diye hor kullanırsın. bozulmaz. lafı aldin diye çok değer verirsin 2 güne bozulur. Beyaz eşya gibi klavye Mouse de şans işidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 ay olmuş konuyu hortlakmak gibi olacak ama bende bw chroma var bendede aynı sorun var D tuşu takılı kalıyo fps türü oyunlarda fazla sıkıntı olmuyo ama ETS2 oynuyom 3 kuruş kazanmak için 1 saat yol çekiyom sonra d tuşu takılı kalıp kaza yapıyom ve 1 saatlik emek boşa gidiyo şaka gibi. ayriyetten mamba t.e. chroma var buda ilk zamanlarında sürekli imleç donması oluyodu usb yi çıkarıp takıyodum düzelsin diye ve hergün en az 1 kere oluyodu 5 6 yı buluyodu sayısı sonra güncelleme geldi düzeldi biraz şimdi yine takılıyo arada bi tüm tuşlarına basınca kendine geliyo daha öncesinde deathader chroma vardı sağı solu oynuyodu onunda sonuçta bunlar elit ürün 550 600 tl veriyosun böyle bir sorunun olmaması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brawilyon -- 3 Kasım 2015; 0:31:46 >
  • Razer'ın Logitech'in yeni seri klavyelerinden uzak durulmasını tavsiye ederim, Kailh kalitesi tasdiklenmiş bir klavye switch üreticisi değil.
  • Razerin ilk mekanik klavyesi MX Cherry blue aynı sorun mevcut bende de ara ara da olsa yapıyor takılı kalıyor bir iki kere basıyorum düzeliyor razer synapse 2 sürekli güncelleme alıyor artık sıkıntı yok ancak bu donanımasl birşey switch değildi board ile ilgili demek ki. Logitech her türlü desteği sağlıyor üründe sorun çıksa da Steelseries içinda aynı şey geçerli. Razer ile çok işim olmadı klavyeyi ilk aldığımda enter ve ü tuşu birbirine değiyordu sanalmarketime gönderdim değişip gelmişti, ancak vespula mousepad firebal denen firmadan almıştım zamanında hız yüzeyi kutudan çizik çıktı mail attım kutu açıldığı için birşey yapamayız dediler layn ben kutuyu açmadan nerdeen göreyim çiziği razera mail attım onlarda sallamadılar fotoğrafta birşey görünmüyor dediler pek yardımcı olmadılar. Favorim Logitech ve SteelSeries.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.