Razer RZ01-03340100-R3M1 Deathadder V2 Mini Mouse https://moleculepc.com/urun/mosrazmouvip0334/ ![]() 2 adet aldım gönderirler mi ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Şubat 2022; 22:10:31 > |
Razer Deathadder V2 Mini Mouse 159 TL
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
vay be bjkyener bir şeyi beğenmiş galiba aldığına göre :)
-
site güvenilir mi
-
Bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yine stoğa girer daha öncede bitmişti
-
viper mini ile aynı sensörü kullanıyor diyorlar. LOD sorunu var diyorlar ama ben çok zararını görmedim. Ama strateji oyunlarında mouse u kaldırıp hareket ettiriyorsanız sinir bozucu olaibliyor. Kalibrasyon seçenekleri var fakat pek işe yaradığını söyleyemem. Lod azaltılınca okumada sapıtıyor bu sefer. Memnun muyum şahsen pek değilim. Razer bir ürün alayım diye hevesle aldım ama laptop olan masada kablolu mouse çok estetik değilmiş onu anladım. Keşke logitech kablosuz gamer alsaymışım diyorum. Ama mouse u 260'e aldığım için bunu diyorum. O zaman logitech 305 302 miydi neydi kodu, 400TL civarıydı. Ama RAZER'ın ele oturuş ergonomisi çok daha iyi.
160 liraya razer şu dönemde LOD olsa bile farketmez bedava neredeyse. Kıytırık mouselar olmuş 250 lira zaten.
-
Hayır yani bu adamlar fare üretirken lod testi yapmıyorlar mı?
Cidden insan hayret ediyor.
-
Birkaç ay önce hazır sistem PC aldım, jet hızıyla ve süper paketlemeyle yolladılar. Bir olayla değerlendirilmez ama bence güvenilir
-
Yazılım kısmında o kadar saçma sapan hatalar oluyor ki insan hayret ediyor. Adamlar telefona güncelleme veriyor, telefonun şebekesi gidiyor. Hem de stabil versiyon güncellemesi. Gel de sövme
Bir telefonu telefon yapan özelliği de gözden kaçırıyorlarsa gözlerini.. 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acelilctl -- 4 Mart 2022; 7:54:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ürünleri aldım sorun yok güvenilir
-
Tüh kaçırmışız. Çok takılmıyorum forumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fiyat 199 tl olmuş
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
vay be bjkyener bir şeyi beğenmiş galiba aldığına göre :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X