Şimdi Ara

RAZER DESTRUCTOR Mousepad Special Edition White kullanıcı yorumları ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAZER DEATHADDER 1800 dpi Gaming Mouse ile RAZER DESTRUCTOR Mousepad Special Edition White sipariş ettim yarın elimde olacaklar inş....

fakat DESTRUCTOR kullanan arkadaşlar var mı....mantis speed ile kıyaslama yapılırsa hangisi daha iyi....firmanın elinde mantis speed olmadığı için DESTRUCTOR almak zorunda kaldım :(

+ acil kulaklık ve mikrofon bulmam gerekiyor....DSP 500ler satıştan kalkmış, DSP 550 çok fazla öneren yok...iş görecek bir kulaklık arıyorum???

• Deathadder güzel seçim, destructor da iyidir ancak yapısı nedeniyle bir süre sonra farenin skatezlerini bitirir.

Deathadder ile herhangi bir kumaş pad kullanmak daha sağlıklı olurdu. Razer Mantis Speed veya Razer Goliathus Speed de gerçekten iyidir.

Kulaklık olarak, CS için alacaksanız Steelseries 5H v2 alabilirsiniz, Steelseries Siberia da iyidir müzik performansı olarak öndedir.
  • peki iki çeşit 5h v2 var..

STEELSERIES SteelSound 5H v2 7.1 USB Gaming Headset

STEELSERIES 5H v2 Mousesports limited edition Beyaz

fiyattan başka ne farkları var bunların ?
  • Pek farkları yok, birisi beyaz olan modeli işte.

Eğer ses kartınız onboard ise, USB olan versiyonlarını tercih edin.
  • hazır razer set almışken

RAZER CARCHARIAS Mikrofonlu Gaming Kulaklık mı alsam diyorum fiyat hemen hemen aynı gibi STEELSERIES ile farklılık söz konusu mu.....

ya da daha önce bu kulaklıkları kullandınız mı...oyundaki öncelikli farkları nedir....bu kadar para vermeye değer mi.....

200 lira bir kulaklığa vereceksem, başkalarının duymadığı sesleri duymam gerek :)

daha önceden 2 tane X7 almıştım normal mouselara göre fark ediyor....bu yüzden segment yükseltip deathadder almak bana mantıklı geliyor
    ama kulaklık meselesi?....

şu konuyu, bu ekipmanlara verilen yüzlerce lira parayı, gereksinimlerini tecrübelerinle aydınlatabilirsen sevinirim...cevaplarınız için çok teşekkur ederim....hoşçakal
  • 5H v2 USB kullanan arkadaşlarım var. Counter Strike için optimize edilmiş bir cihaz sonuçta.
    Fiyatı biraz yüksek ama hakediyordur, birçok 5H v2 kullanıcısı var.

Ben de 5H v2 USB satın aldım ancak henüz elime ulaşmadı.
  • Siberia Neckband al bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magina

Siberia Neckband al bence

Neckband her kafada tutunamaz yalnız belirteyim.

Ayrıca uzun süre kullanımda baş ağrısı felan yapıyor diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Neckband her kafada tutunamaz yalnız belirteyim.

Ayrıca uzun süre kullanımda baş ağrısı felan yapıyor diyorlar.

Ne tip bi kafa lazım

• quote:

Siberia Full - size al her kafaya uyar Hem çok rahat hem de baş ağrısı mağrısı yapmıyor tabi ses kartınıda al
  • quote:

Ne tip bi kafa lazım

Biraz geniş bi kafa, kalın bi ense lazım yoksa pek durmaz kafanızda.

Bizzat denedim ordan söylüyorum.
  • internetten sipariş gelmesini bekleyemedim...bu gece teknosa bayisinden SENNHEISER PC131 Mikrofonlu Kulaklık üzerinde GAMING özelliği filanda var yazıyordu...daha test edemedim ama oyunda filan kullanan var mı acaba bu ürünü?....
  • ürünler geldi....pad ile mouse canavar gibi :D
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • Arkadasim ben genelde cok mouse degistiririm.A4tech 750bf , Razer Diamondback , Logitech G5 , G9 ve en son Deathadder..

Butun mouselar'a ayni sekilde davrandim yani hic biyere goturmedim tasimadim yanimda hep padin ustunde durdular.Diamondbak bozuldu.Olur dedim hani belki carpmisimdir istemeden felan.Neyse G9'a gectim hicbirsey olmadi.Sonra Deathadder aldim,o da bozuldu..

Bundan sonra illet ettim birdaha kullanmayacagim Razer'in mouselar'ini..

Umarim seninkine birsey olmaz uzun uzun seve seve kullanirsin.

Saygilar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.