Şimdi Ara

Razer Goliathus Speed Pad Kayganlığı Azaldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler razer goliathus speed pad aldım.(medium) Dün özellikle 5-6 saat aralıksız oynadım elimin teri mouse pade damlamış olabileceğini düşünmekteyim. Ayrıca fareyi vazen bastırmış olabileceğimi düşünmekteyim buna karşın dün oyunumda bol bol hs attım hedefe direk ışınladı fare imleci deyim yerindeyse. Fakat bugun sabah başladım oynamaya aynı performansı elde edemedim. Mousepadin yüzeiyini elime üstünden geçirerek kontrol ettim.Kullanmadığım taraf kullanmadığım tarafa göre daha pürüzlü gibi geldi bana. Bunun bir çözümü var mnıdır? Yoksa evham mı yapıyorum insan 70 lira verince performans bekliyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: sibilik

Beyler razer goliathus speed pad aldım.(medium) Dün özellikle 5-6 saat aralıksız oynadım elimin teri mouse pade damlamış olabileceğini düşünmekteyim. Ayrıca fareyi vazen bastırmış olabileceğimi düşünmekteyim buna karşın dün oyunumda bol bol hs attım hedefe direk ışınladı fare imleci deyim yerindeyse. Fakat bugun sabah başladım oynamaya aynı performansı elde edemedim. Mousepadin yüzeiyini elime üstünden geçirerek kontrol ettim.Kullanmadığım taraf kullanmadığım tarafa göre daha pürüzlü gibi geldi bana. Bunun bir çözümü var mnıdır? Yoksa evham mı yapıyorum insan 70 lira verince performans bekliyor :D

Evham :)
  • ama acayip fark etti sanki :D. Dün her attğım meri hs giderken bugun oyundan mı bilmiyorum kafa hizasında tutuuğum halde kafa oranım çok fazla azaldı :S. Farem a4tech 747h . Razer deathadder 2013üm serviste o gelsin ah :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sibilik

ama acayip fark etti sanki :D. Dün her attğım meri hs giderken bugun oyundan mı bilmiyorum kafa hizasında tutuuğum halde kafa oranım çok fazla azaldı :S. Farem a4tech 747h . Razer deathadder 2013üm serviste o gelsin ah :D

Deathadder'ın en sorunu vardı ?
  • 1 gün kullandım 2. gün tekledi ve durdu hiç bir bilgisayarda çalışmamaya başladı. Teknik servise gönderdim çözemedi rapor gönderdiler ürünle beraber o ürünü aldığım şirkete gönderdim bugun değişikim yapacaklar :) @Powerofdreams
  • herkes öneriyor groiathus speed'i 20tl lik den fark yok çünkü 1 ay sonra yine aynı onun gibi oluyor. Mousepad önerisi varsa açığım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.