Şimdi Ara

Razer Hammerhead Pro In Ear Gaming- Aliexpress 1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    fiyat gayet ucuz, orjinal olduğunu sanmıyorum ama bilen arkadaşlar kontrol edebilirmi rica etsem.

• Orjinalini arkadas almisti 70-80 Euro'ya. O yüzden orjinal olma ihtimali yok. Fakat iyi bir taklit mi o da mechul. Genelde bu tarz cakma kulakliklarin ses kalitesi asiri derecede kötü oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende piston 3 le bunun arasında kaldım aslında oyun oynadığım için razer a daha yakınım kaliteli bir replika ise razer alabilirim yorumlar iyi gibi
  • Bende sizin gibi arada kaldım ve razer i sipariş ettim denemek amaçlı eğer biraz bekleyebilirseniz geldiğinde size bilgi verebilirim (daha 3 gün önce kargoya verildi)

Razer Hammerhead Pro In Ear Gaming- Aliexpress 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 22 Ocak 2016; 19:05:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatta aynı satıcıdan aldım resimde çıkmamış bunuda not olarak ekliyim

• Görünüm olarak baya hoşmuş, inşallah ses kalitesi de öyledir.
  • Almayın. Kulanıyorum. Kalitesi başta iyi geliyor ama sonradan hiçbirşey yapmamama rağmen sağ tarafı bozuldu. Adam akıllı para verip iyi bir şey alın. Ürün orjinali ile ALAKASI yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

Hatta aynı satıcıdan aldım resimde çıkmamış bunuda not olarak ekliyim

Son yorumdan sonra sanırım ben piston 2 ye dönüş yapacam ama sizi beklemedeyim hocam
  • Arkadaşım korsanından aldı bu fiyat bandında ve mikrofonundan hoparlörüne çok memnun kaldı. Ama ben cesaret edip de almadım açıkçası.
  • Hammerhead'in güzel bir replikası.malzeme ve ses kalitesi yönünden tatmin edici.Ancak yukarıdaki arkadaşın dediği gibi son 1-2 gündür benim sağ kulaklıkta da patlama yapmaya başladı(ilginç bir şekilde poweramp'de patlama yapıyorken,bilgisayarda veya telefondaki başka bir playerda bir sorun yok gözüküyor,dikkatli olarak inceleyip bilgilendirebilirim).Dayanıklılık yönünden baktığım zaman bir piston 2,hatta creative ep630 daha iyi bir tercih olacaktır.
  • Piston 2 şuan satışta mı? Ben bulamadığım için Piston 3 almak zorunda kalmıştım.

• kablo kısa gibi geldi ama bilemedim yerdeki pc arkasından ses alıcam ve kulama kadar uzamnası biraz zor gibi geliyor
  • bende piston 2 sipariş vermiştim yaklaşık 1 hafta oldu kargo takibi almadığım için biraz şansa bekliceğim :)
    Yorumlar için herkese teşekkürler.
  • Ürünü bugün teslim aldım. Ortalama 30-40 dk kadar denedim iPhone ve Samsung orjinal kulaklıklara göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kulaklık çok hafif kulaktan düşmüyor. Kablosu baya ince dayanıksız gibi duruyor. Şimdilik bu kadar yorum yapabiliyorum.

Özellikle görüntüsü çok güzel :) bas ları da beni tatmin etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 8 Şubat 2016; 19:06:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

Ürünü bugün teslim aldım. Ortalama 30-40 dk kadar denedim iPhone ve Samsung orjinal kulaklıklara göre daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Kulaklık çok hafif kulaktan düşmüyor. Kablosu baya ince dayanıksız gibi duruyor. Şimdilik bu kadar yorum yapabiliyorum.

Özellikle görüntüsü çok güzel :) bas ları da beni tatmin etti

paylaşımın için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.