Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Razer Hunstman TE (TR'de Sıfırı Yok) Satın Al 3 Haziran 2023 16:20 1 1 Razer Hunstman TE (TR'de Sıfırı Yok) Ürünü Şubat 2021 tarihinde Teknosa internet sitesinden satın aldım. Bu süre zarfında sistemimde özenle kullandım. Garanti süresi henüz sona erdi. Kozmetik olarak kusursuz. Kutu ve aksesuarları tam. Poşetine kadar duruyor. Sıfırını nasıl açacaksanız öyle. Fırça ile düzenli olarak tuş araları temizlenerek titiz bir şekilde kullanıldı. TR'de sıfırı satılmıyor. Amazon'da Almanya satıcısı mevcut 3300 lira civarı. Klavyeyi özel yapan Razer'ın optik switchleri. Normal bir switch basıldığında 2.0 mm. sonra aktif olurken bu switcler 1.0 mm. sonra aktif oluyor. Yani daha hızlı tepki vermiş oluyorsunuz. Ben alışma süresinden sonra gerçekten bağımlısı oldum. Pazarlık cüzi. Son olarak model yükselttiğim için satıyorum. Şu an kullanılmamaktadır. Fiyat : 2299 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kars Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Gigabyte Vision 3060 Ti Hatasız Corsair Void Elite 7.1 Surround USB Razer Hunstman TE (TR'de Sıfırı Yok) Inca Empousa RGB Mouse Pad