Şimdi Ara

Razer kraken 7.1 chorma cızırtı sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün Razer kraken 7.1 chroma aldım. Taktım kurdum driverini yükledim. Herhangi sesli bişey açtığımda tısss sesi çıkıyor 6-7 saniye kadar sürüyor bu. Sonra cs goya girdim az kalsın sağır olacaktım aşırı bir ses çıkıyor dayanılamıyıcak kadar fazla logitech g230 da aynı seviyede oynuyordum sorun yoktu.
    realtek hd de ses çıkmıyor usb li olduğu için. Anakart la alakalı bir şey var mıdır bilemiyorum MSİ Z87-G43 GAMİNG oda.
    Harici usp çoğaltıcıdada denedim yine cızırtı çıkıyor başka pcye geçtim yine var. sesi sona aldım yanlışlıkla hemen kulagımdan attım butun ev duydu şarkı açmıştım. Aşırı ses çıkıyor.
    Sizce iade ediyim mi ? D&R dan aldım iade işi çok uuzn sürer herhalde bide

•  Razer kraken 7.1 chorma cızırtı sesi

Razer kraken 7.1 chorma cızırtı sesi Razer kraken 7.1 chorma cızırtı sesi Razer kraken 7.1 chorma cızırtı sesi

• aynı sorunu yaşayan birisine topraklı priz kullanın cevabı verilmişti. işe yarar mı bilmiyorum umarım sıkıntıyı halledersin.
  • prizle ne alaka abi :D
  • Crewkinq kullanıcısına yanıt
    şekillerdeki gibi kullanırken her hangi bir problem yok zaten kulaklıkta bass bost açıkkende sorun yok -sorunum soundnormalization açıkken her hangi bir şeyler izlerken,dinlerken veya oyun oynarken cızırtı gelmeye başlıyor sanırım en kısa sürede garantiye vericem yada sinirimi kulaklıktan alcam.ilk kullandığım zamanlarda sıkıntı yoktu soundnormalization felan açıkken sonradan oldu :D yuhh 2015 ' den kalma konuyu dirilttim sanki :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fataltky -- 27 Temmuz 2016; 21:07:30 >
  • Kardeşim aynı sorundan muzdaribimde çözebildinmi ya sound normalizationu açınca sesli birşey açtığım anda arkadan cızırtılar başlıyor acil yardım lazım
  • ulud49 U kullanıcısına yanıt
    hocam ürünü teknik servise gönderdim tekrar bana yolladıklarında teknik servis raporunda ürün iadesi uygundur yazıyordu ürünü aldığım yere götürüp iade ettim ve fatura bedelini aldım.sorun çözülmüş oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim de bu problemim var ve bu konuda Razer ile iletişime geçtim. Söyledikleri
    şuydu : Duyduğun uğultu sesi, Razer Kraken 7.1 kulaklığı nedeniyle değil topraklama sorunu olan bilgisayar sistemlerinde bulunan USB bağlantısından kaynaklanıyor. Bazı USB bağlantı noktaları buna neden olur; bu nedenle USB kablosunu donanımınızdaki farklı bir USB bağlantı noktasına geçirmenizi öneririz. Tüm USB bağlantı noktalarınız aynı uğultu sesini gösteriyorsa, bir AC-USB dönüştürücü satın almanız gerekebilir (ayrıca satılır). Dizüstü bilgisayarlarda, uğultu sesi, USB bağlantı noktalarının dahili olarak bağlanma biçimi nedeniyle biraz daha yüksek olabilir.

Lütfen, Razer Kraken 7.1'in sesini daha yüksek seviyelere çıkarır ve ses çalmazsa, hala biraz tıslama duyabilirsiniz. Kulaklıktan ses çalınırken anormal derecede yüksek sesle ve hala duyulmadığı sürece, bu normal olarak kabul edilir ve bu daha yüksek frekansları üretebilen herhangi bir yüksek kaliteli analog kulaklık kullanırken bu sesi görürsünüz.

Mikrofonunuzu susturmaya çalışın, kulaklık muhtemelen mikrofonun aldığı her şeyi çalacak şekilde yapılandırılmıştır, bu da sabit bir arkaplan gürültüsü yaratacaktır [çünkü ses çıkışı en alt seviyeye gelse bile HER ZAMAN açık olacaktır. ]. Bu nedenle, mikrofonun ne olursa olsun oynatması için ayarlanmış olup olmadığını görmek için Windows'u kontrol edin.

Bilgisayarınıza bağlanan başka USB aygıtları var mı?
    Statik gürültünün nedenini bulmak için bunları birer birer ayırmayı deneyin.
    Bazı USB cihazları kulaklığınızda statik parazite neden olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.