Yaklaşık 2 Aydır Razer Kraken kullanıyorum ve size yaptıgım incelemeleri bi başlık altında toplamayı düşündüm, umarım yardımcı olabilirim :)
Razer Carcharias için dünyanın en konforlu oyun kulaklığı seti deniyordu. Bu klasiği aldık, daha da geliştirdik, hatta en üst noktaya kadar geliştirdik ve sizlere tamamen kafa ergonomisine odaklanan yeni Razer Kraken Pro oyun kulaklığı setini sunuyoruz. Ağırlık, işlevsellik ve performans faktörlerini mükemmel biçimde dengeledik ve ortaya şimdiye kadar gördüğünüz en konforlu kulaklık seti olduğuna inandığımız bu mükemmel bileşim çıktı. Razer Kraken Pro uzun süreli kullanıma uygun ayarlanmış ağırlığının yanı sıra, içeri katlanabilir mikrofonu ve yüksek kaliteli hoparlörleri sayesinde sınırsız süre boyunca kendinizi oyun seslerinin büyüsüne kaptırmanızı sağlayacak. Gibi şeyler söylemiş razer , yalnız kraken beklediğimin altında performans vererek beni hayal kırıklığına uğrattı doğrusu
Razerdan önce megalodon siberia v2 sennheiser logitech gibi markaları kullanma şansım oldu , ama aralarında en çok beni hayal kırıklığına uğratan şeyin kraken olduğunu söyleyebilirim..
Görüntü olarak muhteşem bi yere sahip olsada siberia v2 yi kraken ile kıyasladıgımda aradaki büyük farkın siberia v2 olduğunu söyleyebilirim ..
Steelseries'ten Razer'a geçen ben razer'ın mouse pad mouse klavyesinden cok memnun kalmama karşın krakenin alt seviye olduğunu belirtmek isterim , seslerin boğuk gelmesi , v2 usb kartında mikrofonun sorun cıkartması 2 saat sonra kulağı ,başı ağrıtması kraken'in leyhine işliyor. Siberia v2 ile kulaklık tabanı aynı deriden yapılmış biliyoruz ki siberia v2 de bi süre sonra kulağı ağrıtan bi kulaklıktı . Hemen hemen ikiside aynı zamanda ağrı yapmaya başlıyor ama siberia nın ses kalitesi frekansı büyük ölçüde rakibi krakeni geride bırakıyor
TEKNİK ÖZELLİKLERİ: Kulaklık Seti Frekans Aralığı: 20 - 20,000 Hz Empedans: 32 at 1 kHz Hassasiyet (@1 kHz, 1 V/Pa): Max 1 kHz’de 110 ± 4 dB Giriş Gücü: 50 mW Hoparlörler: 40 mm, Neodim Mıknatıslı İç Kulak Yuvası Çapı: 50 mm / 1.97” Kablo Uzunluğu: 1.3 m / 4.27 ft. artı 2 m / 6.6 ft. bölünmüş adaptör Yaklaşık Ağırlık: 293 g / 0.65 lbs. Konnektör: Analog 3.5 mm Birleşik Uç (Kulaklık ve Mikrofon) Mikrofon Frekans Aralığı: 100 – 10,000 Hz Sinyal - Gürültü Oranı: 52 dB Hassasiyet (@1 kHz, 1 V/Pa): -40 ± 3dB Ses Alımı: Tek yönlü